סקר אייקון

ואת תהיי דיילת באלעל, והטייס של המטוס יתקע לך

אגודל
היה לך כדור ים כשהייתם קטנים?כן. יש לך כדור ים גם היום?לא. מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח?למה שאני אעשה את העבודה השחורה? מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים?לא זוכרת! ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון?אמ יש כל מיני דוגמאות זה נושא נורא מופשט... אם מישהו מעוניין אני ארחיב בנושא. באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם?אני אובהת אותם גדולים וקשים XD כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה?חלילה! גם לבריכה. מה בכלל עושים עם כדור ים?גם זה נושא בפני עצמו. אפשר לשחק כדורגל, כדורסל, פינג פונג (למומחים), כדור יד, מטקות (למומחים מאוד) בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא?נורא משנה. יש לך עוד משהו להוסיף בנושא?לא.

עונה

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים?כן יש לך כדור ים גם היום?יש..אבל מפונצ'ר מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח?שאבא ינפח.. מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים?היום?! ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון?כן! באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם?כחול וצהוב |אללהמכבי| כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה?רק לבריכה..בים הוא תמיד נאבד... מה בכלל עושים עם כדור ים?אממ...מחזיקים ואז צפים איתו על המים...ואז שוכחים אותו איפהשו והוא נעלם ואז לא צריך בכלל לחשוב על השאלה הזאת... בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא?משאירים מנופח תמיד...אבל כל בילוי מימי מנפחים עוד קצת, כדי שיהיה הכי מנופח שאפשר!

דנטל

New member
כדור ים

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? כן יש לך כדור ים גם היום? לא מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? אני מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? היום, חחח ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? אני חושבת שבמקום הפס הצהוב היה לבן באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? אדום! כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? רק בריכה מה בכלל עושים עם כדור ים? וואלה, לא יודעת, זורקים אחד על השני בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? בהתחלה לא מוציאים את האויר כי חושבים שבקרוב חוזרים לבריכה, אז אחרי כמה זמן מבינים שלא כל כך בקרוב חוזרים לבריכה ואז מוציאים את האויר. יש לך עוד משהו להוסיף בנושא? הייתי בפסטיבל הבירה והיה שם מישהו כדור ים כמו באייקון וזה היה משעשע.

../images/Emo6.gif

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים?
יש לך כדור ים גם היום?
מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? שינפחו לי
מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? ואו, לפני המון המון זמן, כשחושבים על זה... מוזר ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? אוי,
, כזה היה לי.. באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? צבעוני
כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? גם וגם מה בכלל עושים עם כדור ים? משחקים בו מסירות בתוך המים או סתם צפים עליו, ואי זה כייף
בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? משאירים מנופח, ברור

anna the best

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? נראה לי... יש לך כדור ים גם היום? לאח שלי יש 2 מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? אני מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? לפני כמה ימים ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? ברור... באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? לא יודעת... שקוף או ירוק... כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? בריכה מה בכלל עושים עם כדור ים? משחקים בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? משאירים מנופח יש לך עוד משהו להוסיף בנושא? כדור ים שליטה!!!!111

אספיר85

New member
כדור ים../images/Emo54.gif

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? נראה לי שכן יש לך כדור ים גם היום? לאחותי הקטנה יש מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? שמישהו אחר מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? אתמול ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? כן באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? לא יודעת כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? רק לבריכה מה בכלל עושים עם כדור ים? צפים עליו, וזורקים אותו על אנשיםXD בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? מוציאים את האוויר יש לך עוד משהו להוסיף בנושא? בא לי בריכה
.

י

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים?כן יש לך כדור ים גם היום?לא מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח?בעצמי מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים?לפני המון זמן ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון?כן,אבונפחה באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם?לבן,כחול,ורוד,כתום,צהוב כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה?לשניהם מה בכלל עושים עם כדור ים?משחקים בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא?מוציאים יש לך עוד משהו להוסיף בנושא?לא

../images/Emo15.gifטדדם טדםם

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? נאמ לא זוכרת. נראה לי שלא. יש לך כדור ים גם היום? לא מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? שאחרים ינפחו, למי ישכח? ^^" מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? אוו לא זוכרת ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? בטח בפעם האחרונה שראיתי כדור ים D: באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? לא יודעת, צבעוני ושמח D: כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? נראה לי יותר לבריכה, אבל אפשר גם בים. מה בכלל עושים עם כדור ים? משחקים בים.. לא? XD בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? מוציאים בטח. יש לך עוד משהו להוסיף בנושא? לא :)

2 Mיכל

New member
../images/Emo180.gif

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? כן יש לך כדור ים גם היום? לא מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? מישהו אחר
מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? לפני שנה-שנתיים ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? כן באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? לוידעת*-* כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? בריכה. בים הוא סתם יברח כל הזמן ויחזור לחוף מה בכלל עושים עם כדור ים? משתעשעים איתו? בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? מוציאים לו את האויר יש לך עוד משהו להוסיף בנושא? לא

למעלה