סקר אייקון

דנטל

New member
סקר אייקון ../images/Emo180.gif

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים?
יש לך כדור ים גם היום?
מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח?
מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים?
ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון?
באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם?
כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה?
מה בכלל עושים עם כדור ים?
בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא?
יש לך עוד משהו להוסיף בנושא?

../images/Emo180.gif!

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? לא נראלי. יש לך כדור ים גם היום? לא. מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? בעצמי, זה מצחיק
מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? המ לפני חודש נראלי[?] קצת יותר. ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? בערך, לאזוכר ככ. באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? שחור וכחול? לא משנה לי. כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? קצת יותר לבריכה אבל לים זה גם נחמד. מה בכלל עושים עם כדור ים? משחקים. [?] בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? נראה לי משאירים את האוויר. יש לך עוד משהו להוסיף בנושא? נואפ.

נוסטלגיות../images/Emo6.gif

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? כן, 2 אפילו אם אני לא טועה
יש לך כדור ים גם היום? לא
מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? בעצמי, זה היה כבוד פעם
מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? כשהייתי בבריכה שנה שעברה. :X ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? כן, עם ציור של בוב ספוג
באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? הכדור ים הסטנדרטי כמו באייקון
כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? לשניהם, לא? מה בכלל עושים עם כדור ים? זורקים לילדים קטנים ממך על הראש עד שהם בוכים?
בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? מוציאים ת'אוויר ברור. יש לך עוד משהו להוסיף בנושא? כן, אני מתגעגעת גם לגלגל הצלה שהיה לי בצורת ברווז. איך השנים עברו מהר
. אני מרגישה זקנה בגלל השאלון הזה!!!!

נמנ

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? אהא יש לך כדור ים גם היום? לא מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? אחר מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? בטיול מים ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? בטח, לי היה כתום ירוק ולבן, ורוד צהוב ועוד כל מיני באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? ירוקי! כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? בטח שגם לים מה בכלל עושים עם כדור ים? משחקים איתו מסירות בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? תלוי, אם יודעים שיהיה משהו בקרוב לא מוציאים את האוויר, אבל אם לא ידוע או לא יהיה בקרוב אז מוציאים. יש לך עוד משהו להוסיף בנושא? לא:]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifDD:

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים?ברווור D: יש לך כדור ים גם היום?אולי יש איפושהו בבית XD מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח?שמישהו אחר, איןלי כח ואוויר בשביל זה
מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים?בים
ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון?יאס באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם?לא ממש משנה D: אבל לי היה עם ציורים של פו הדב כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה?גם וגם, את האמת שאפילו יותר לבריכה
מה בכלל עושים עם כדור ים?הכל XD בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא?מוציאים לו את האוויר יש לך עוד משהו להוסיף בנושא?כדורי ים ענקיים זה מגניייייייייייייב

mafakit

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? אה-הא יש לך כדור ים גם היום? כן D: של טום וג'רי..XDD מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? בעצמי..
אני רק שונאת שתמיד מישו בא ונותן מכה לכדור מלמטה ואז הוא בורח ואני צריכה לנפח שוב..
מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? המ.. בפעם האחרונה שהסתכלתי מהחלון.. XD ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? כן באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? נמ.. לא ממש איכפת לי..XD רק לא ורוד
כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה?לבריכה.. כי בים יש רוח ואז הוא עף..
מה בכלל עושים עם כדור ים? משחקים הפצצות בבריכה!!!!
או מסירות או מה שרוצים..
בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא?המ..הוא תמיד מנופח והוא בתוך הבריכה..
יש לך עוד משהו להוסיף בנושא? כן! שיש לי גם כדור ים של טום וג'רי.. וגם גלגל ים של טום וג'ריD: [יש לנו שניים..אבל אחד לא שלנו..XD] וגם הייתה לנו ספה מתנפחת של טום וג'רי! אבל אני וחברה שלי קרענו אותה..XDD

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif../images/Emo180.gif

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים?כן יש לך כדור ים גם היום?לא מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח?שאחרים ינפחו, גם ככה אני בקושי נושמת
מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים?יום שבת ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון?כן, ראיתי בגווני כחול וצהוב באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם?צבעוני כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה?להפך, הוא מתאים הרבה יותר לבריכה מה בכלל עושים עם כדור ים?זורקים אותו לכל מיני מקומות בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא?מוציאים לו א האוויר יש לך עוד משהו להוסיף בנושא?מוות לענבים!

דהדהדה. ../images/Emo219.gif

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים?יאפ יש לך כדור ים גם היום?לא OO" מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח?שמישהו אחר,אני לא אמורה להתפגר מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים?ממזמן ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון?כן באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם?אני לא מעדיפה את כדור הים שלי כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה?לבריכה יותר מה בכלל עושים עם כדור ים?מכדררים. במים? בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא?בבית יש לך עוד משהו להוסיף בנושא?נעליים!!!!111

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gif~

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? לא. רציני, לא.
יש לך כדור ים גם היום? לא.
מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? שמישהו אחר ינפח D:
מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? אתמול, כשהייתי בים. ^^
ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? ברור.
באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? ><" לא יודעת.
כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? לשניהם....
מה בכלל עושים עם כדור ים? משחקים נו.
בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? מנופח. למרות שלא היה לי מעולם.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Nataly B

New member
../images/Emo180.gif

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? אני חושבת שכן יש לך כדור ים גם היום? לא מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? בעצמי מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? בחופש בים חח ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? בים חח באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? סגול
כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? גם לים מה בכלל עושים עם כדור ים? משחקים חח בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? אין לי חח יש לך עוד משהו להוסיף בנושא? סקר חמוד :)

../images/Emo180.gif

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? יאפ יש לך כדור ים גם היום?לא מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? מישהו אחר מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? היום ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? כן באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? מממ שיהיה נחמד כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? בריכה מה בכלל עושים עם כדור ים? מסירות
בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? מוציאים נראה לי יש לך עוד משהו להוסיף בנושא? נופ

../images/Emo222.gif:)

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? כן.. יש לך כדור ים גם היום? לא. מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? שמישו אחר ינפח. מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? הממממ.... לפני חודש וחצי בערך. ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? כן באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? לא משנה לי. כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? לכל מקום שתרצו לשחק בו ! מה בכלל עושים עם כדור ים? משחקים. בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? מוציאים אוויר יש לך עוד משהו להוסיף בנושא? נופ

I R i T 94

New member
../images/Emo180.gif

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים?כן
יש לך כדור ים גם היום?איפשהו ברחבי הבית
מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח?בעצמי
מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? כשהייתי בים XD
ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון?כע.
באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם?זה לא משנה. (טובנו, צהוב XD)
כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה?גם וגם
מה בכלל עושים עם כדור ים?מסירות..
בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא?משאירים מנופח עד הבילוי הבא
יש לך עוד משהו להוסיף בנושא?אני רוצה ים@^@%$

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif מערבה מכאן.

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? כן. יש לך כדור ים גם היום? כן. מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? שמישהו אחר. מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? יום שבת. ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? כן. באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? חחח לא משנה במיוחד. כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? גם וגם. מה בכלל עושים עם כדור ים? משחקים. בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? האפשרות השנייה. יש לך עוד משהו להוסיף בנושא? לא.

נעה 124

New member
עונה../images/Emo180.gif

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? כן יש לך כדור ים גם היום? יש בית, אחותי משחקת בו לפעמים מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? בעצמי.. מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? אני חושבת שלפני כמה ימים.. ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? כן באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? לבן ותכלת.. לא שזה כזה משנה אבל אלה צבעים יפים כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? רק לבריכה..
מה בכלל עושים עם כדור ים? ממ... זורקים אותו? לא יודעת.. בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? מוציאים לו את האוויר יש לך עוד משהו להוסיף בנושא? כדורי ים שליטטעעעע!!!!!! XXXDD

../images/Emo180.gifנההההה

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? כע ^_^ יש לך כדור ים גם היום? לע מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? אחר ^_^ מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? מזמן ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? כע באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? לע דעת .. כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? גם לבריכה למרות שלא ממש מרשים להכניס
מה בכלל עושים עם כדור ים? זורקים .. עולים עליו וצפים
ומשחקים .. בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? הומ לפעמים מוציאים ולפעמים משאירים יש לך עוד משהו להוסיף בנושא? זה כיף

כדורימים

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? כן יש לך כדור ים גם היום? כם מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? לבד מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? לפני חודש ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? כן באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? שחור עם גולגלות. שיהיה קשוח ואפל
כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? יש סיבה שקוראים לו ככה לא?? מה בכלל עושים עם כדור ים? מתמסרים בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? מוציאים יש לך עוד משהו להוסיף בנושא? לא

אני ../images/Emo9.gif

היה לך כדור ים כשהייתם קטנים? כה יש לך כדור ים גם היום? לא בדיוק לי, לאחיות שלי ^^ מעדיפים לנפח כדור ים בעצמכם או שמישהו אחר ינפח? מישהו אחר! למי יש כוח לנפח?
מתי בפעם האחרונה ראית כדור ים? ואני זוכר כי... ?! ראית פעם כדור ים בצבעים שונים מאלה של האייקון? לא שזכור לי באיזה צבע/ים הייתם מעדיפים את כדור הים שלכם? צבעוני ורגיל כדור ים מתאים בכלל לים או רק לבריכה? רק לבריכה ^^ מה בכלל עושים עם כדור ים? זורקים אחד לשני, משחקים במשחק של 'נעיף אחד לשני בלי שמייקי יצליח לגוע בכדור, מי שזרק אחרון ומייקי תפס - הוא הקרבן ^^ בבית מוציאים לו את האויר או משאירים אותו מנופח עד הבילוי המימי הבא? אצלנו אישית? נראה לי משאירים מנופח. יש לך עוד משהו להוסיף בנושא? פעם ראשונה שאני נהנה לענות על שאלון שכביכול אמור להיות משעמם *מתרגל לפורום*

למעלה