סקר איידולז!!!

Juliann

New member
סקר איידולז!!!

ואין כאן ספוילר ירון, לא לדאוג
~spoiler queen~ אני כבר יודעת מי הם הפייבוריטים של האמריקאים, עכשיו נראה מי הפייבוריטים שלנו: אז ככה- 1. גיל: 2. פייבוריט: 3. פייבוריטית: 4. זמר/ת הכי מוכשר/ת: 5. הכי הרבה אישיות: 6. הכי שנוא עליך: 7. לא יודע/ת לשיר: 8. מי יזכה לדעתך: 9. מי את/ה רוצה שיזכה: אני אספור תוצאות אח"כ!!!

Juliann

New member
התשובות שלי

1. גיל: 16 2. פייבוריט: JPL 3. פייבוריטית: דיאנה 4. זמר/ת הכי מוכשר/ת: דיאנה, לטויה, ג'סמין 5. הכי הרבה אישיות: גפ"ל, פנטזיה 6. הכי שנוא עליך: אמממ.... לא מתה על פנטזיה אבל לא ממש שונאת אותה 7. לא יודע/ת לשיר: קמיל [סורי, היא מתוקה אבל צרודה מדי] 8. מי יזכה לדעתך: קרוב לוודאי פנטזיה [כי סימון רוצה] או לטויה 9. מי את/ה רוצה שיזכה: גפ"ל או דיאנה

pertal

New member
אוקי אני אכתוב לך רק פייבוריטים וכו

פייבוריט : גמין טובה, אבל צעירה מדי, אם לטויה לא תזכה (בגלל תחמנות השופטים) אז ההימור שלי הוא JPL. הכי שנואה: באמת פנטזיה, הכל שלה גורם לי לבכות. מי יזכה: לטויה.נקודה. אני רוצה שיזכה: jpl או גסמין.

14מתן

New member
../images/Emo41.gif התשובות שלייי ../images/Emo41.gif

1. גיל: 16 2. פייבוריט: אין אבל אם מתעקשים מהבנים אז ג'ון פיטר לואיס 3. פייבוריטית: דיאנה דגרמו וליה לאבל 4. זמר/ת הכי מוכשר/ת: דיאנה דגרמוווווווו 5. הכי הרבה אישיות: ג'ניפר פנטזיה ואיימי יש הרבה... 6. הכי שנוא עליך: פנטזיה, ג'ורג' וג'ון סטיבנס 7. לא יודע/ת לשיר: מאט וג'ורג' 8. מי יזכה לדעתך: פנטזיה או לה-טויה 9. מי את/ה רוצה שיזכה: דיאנה דגרמו

ושלי

1. גיל: 14 2. פייבוריט: מאט, למרות שהוא בטח לא יגיע רחוק...
3. פייבוריטית: ג'ניפר האדסון, חבל שאמריקה לא אוהבת אותה 4. זמר/ת הכי מוכשר/ת: אהה פנטזיה וג'ניפר 5. הכי הרבה אישיות: איימי, אבל אני לא מת עליה 6. הכי שנוא עליך: ג'ון סטיבנס וליה לאבל וג'ורג' האף 7. לא יודע/ת לשיר: ג'ורג' האף המטומטם 8. מי יזכה לדעתך: או לה טויה או פנטזיה 9. מי את/ה רוצה שיזכה: ג'ניפר!!!

maya567

New member
התשובות שלי../images/Emo70.gif

ואוף על האתר של אמריקן איידולס - כותבים בענק מי עף! לא רציתי לדעת! טוב, לא נהרוס לכם - אז אני כותבת בלי להתחשב במי עף/נשאר. -גיל: 23 -פייבוריט: JPL וג'ורג' האף -פייבוריטית: דיאנה די-גארמו
-הזמרים הכי מוכשרים: דיאנה די-גארמו, ג'ניפר האדסון וג'ורג' האף. -הכי הרבה אישיות: JPL זה די ברור... -הכי שנוא עליך: אין ממש שנוא שנוא, אבל נגיד קמיל ולסקו כי היא זמרת בינונית מינוס, שעלתה רק כי היא נראית טוב. -לא יודעים לשיר: קמיל ולסקו וליה לאבל. -מי יזכה לדעתי: פנטז'יה (ולא ממש בצדק) -מי אני רוצה שיזכה: JPL, מאט רוג'רס (שהוא ממש מקסים לדעתי), והכי הכי - דיאנה די-גארמו
אז לסיכום, כמו כולם גם אני אוהבת את JPL. חוץ ממנו אני מאד אוהבת את ג'ורג' האף ומאט רוג'רס. אבל הפייבוריטית מספר אחת שלי היא דיאנה די-גארמו, היא שמה את כולם בכיס הקטן שלה - ועוד לחשוב שהיא רק בת 16...

LOVEtheMcMAHONS

New member
רוצה להשתתף בניסוי

גיל: 26 |אייקון של זקן| פייבוריט : ג'ורג' פייבוריטית : דיאנה זמר/ת הכי מוכשר : דיאנה ולה-טויה הכי הרבה אישיות : ג'ורג' ו-JPL הכי שנוא : אין לא יודע/ת לשיר : קמיל וג'ון סטיבנס רוצה שייזכה : דיאנה

amitooshacham

New member
התשובות שלי:

1. גיל: 15 2. פייבוריט: ג'ורג' 3. פייבוריטית: ג'סמין 4. זמר/ת הכי מוכשר/ת: דיאנה, ג'סמין 5. הכי הרבה אישיות: איימי, פנטזיה 6. הכי שנוא עליך: ג'ון פיטר 7. לא יודע/ת לשיר: ג'ון פיטר, ג'ון סטיבנס 8. מי יזכה לדעתך: פנטזיה 9. מי את/ה רוצה שיזכה: ג'סמין

C o s m i C

New member
התשובות שלי.. :)

אה ודבר ראשון- בלה בלה בלה אני אוהבת את קמיל PLLLLB! 1.גיל: 16 2. פייבוריט: אין ממש, אבל נגיד שמאט 3. פייבוריטית: אני מתה על קמיל וליה חמודה :) 4. זמר/ת הכי מוכשר/ת: אולי להטויה, אבל אני לא אוהבת אותה. לדעתי קמיל מוכשרת בטירוף 5. הכי הרבה אישיות: לא אוהבת אותן, אבל נגיד שאיימי או פנטזיה. אפשר להגיד שגם לדיאנה יש.. 6. הכי שנוא עליך: יש הרבה! ג'ון, פנטזיה, איימי.. 7. לא יודע/ת לשיר: כולם יודעים לשיר..they got that far after all 8. מי יזכה לדעתך: כואב לי להגיד את זה אבל JPL או לה טויה.. 9. מי את/ה רוצה שיזכה: קמיל..אני לא יודעת מה קורה באמריקה אבל לפעמים יש לי תחושה שיש לה סיכויים טובים.

Boran

New member
ננסה...

1. גיל: 17 וחצי 2. פייבוריט: JPL (בתקווה שהוא יתפתח במהלך התחרות), קצת ג'ורג' 3. פייבוריטית: ג'ניפר, איימי (בתקווה שתעשה משהו מעניין עם הקול המדהים שלה), קצת ג'זי ג'זמין. 4. זמר/ת הכי מוכשר/ת: ג'ניפר נראה לי. וקצת ג'זי ג'זמין. 5. הכי הרבה אישיות: איימי ו-JPL 6. הכי שנוא: פנטזיה. 7. לא יודע/ת לשיר: רד-הד ג'ון. 8. מי יזכה לדעתי: ג'זי ג'זמין, פנטזיה או לטויה. 9. מי הייתי רוצה שיזכה: הפיבוריטים מן הסתם...

Eil

New member
המממ

1. גיל: 21. 2. פייבוריט: מאט רוג'רס. 3. פייבוריטית: ג'זמין. 4. זמר/ת הכי מוכשר/ת: ג'זמין. 5. הכי הרבה אישיות: לא הבנתי את השאלה. 6. הכי שנוא עליך: ליה לאבל הפוסטמה. 7. לא יודע/ת לשיר: ליה לאבל יודעת לשיר אבל עושה את זה באופן מרדים, ג'ון סטיבנס יודע לשיר אבל רק בסגנון אחד, ג'ון פיטר לואיס יודע לשיר אבל. 8. מי יזכה לדעתך: אחד מהשחורים. 9. מי את/ה רוצה שיזכה: ג'ון סטיבנס, רק שיהיה מאושר, החמודי. 10. מי הבנאדם הכי הכי בכל התכנית: סיימון קאוול מלך העולם.

pertal

New member
מזה אחד מהשחורים??

אני יוצא בהנחה שזו לא אמירה גזענית..... אבל מזתומרת אחד מהשחורים?? כי הם יותר מוכשרים או מה???

Juliann

New member
../images/Emo124.gif תוצאות !!!!!!!!!! ../images/Emo124.gif

אז ככה:
= מקום 1
= מקום 2
= מקום 3 ~~~~~~~~~ פייבוריטים: JPL
ג'ורג'
מאט
פייבוריטיות: דיאנה
ג'סמין
ג'ניפר וליה חולקות יחד