סקר אופנתי

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
סקר אופנתי

מה סגנון הלבוש שלכם?

מה הפריט שלא תוותרו עליו לעולם?

מה סגנון האופנה שהכי לא מתחבר אליכם? (צבע, אורך, דוגמא וכד')

מה הצבע השולט בארון שלכם?

האם אתם תמיד מעודכנים ואופנתיים או שומרים על סגנון לבוש אחיד לאורך השנים?

האם לדעתכם סגנון הלבוש מעיד עליכם? אפשר לדעת מי אתם מהסתכלות על הלבוש שלכם?

איך תרגישו אם למישהו בסביבתכם הקרובה (קולגה לעבודה, אחות, וכד') יש פריט זהה לגמרי לזה שאהוב עליכם?

מישהו שמתלבש בסגנון הלבוש שלכם- אתם מיד מחבבים יותר או שזה לא משנה?

ראיתם מישהו הולך ברחוב עם פריט בול לטעמכם, תיגשו לשאול מאיפה זה נקנה? תגשו להחמיא? תכעסו אם יגשו אליכם באותן נסיבות?

בני הזוג שלכם אוהבים את סגנון הלבוש שלכם? זה משנה מבחינתכם? וחברתכם/אחותכם/אמא שלכם, מה היא חושבת? זה משנה מבחינתכם?

מה אתם חושבים עיצב והשפיע על טעמכם האופנתי?

האם אתם מנדבים את דעתכם האופנתי לאחרים (שמבקשים או לא מבקשים זאת)?

אם היה לכם אפשרות, הייתם רוצים לעצב את הבגדים שלכם בעצמכם או לוקחים לעצמכם סטייליסט?

נראה לי עשינו דוקטורט בנושא

maybesure

New member
עונה לפני השינה

מה סגנון הלבוש שלכם? - לרוב קז'ואל ולפעמים רחוקות אלגנטי.

מה הפריט שלא תוותרו עליו לעולם? - נו באמת.. מה שלובשים מתחת לבגדים

מה סגנון האופנה שהכי לא מתחבר אליכם? (צבע, אורך, דוגמא וכד') - צהוב, חשוף מידי, הדפסי רטרו

מה הצבע השולט בארון שלכם? - כחול נראה לי. הרבה מכנסי וחולצות ופריטי ג'ינס ופרחוני בעיקר, אני לא יכולה לעמוד בפני בדים פרחוניים.

האם אתם תמיד מעודכנים ואופנתיים או שומרים על סגנון לבוש אחיד לאורך השנים? - ממש ממש לא, אני נגד הרדיפה האינסופית הזו אחרי אופנות. אני חובבת וינטאג' כך שבגדים נתקעים אצלי בארון עשרות שנים.

האם לדעתכם סגנון הלבוש מעיד עליכם? אפשר לדעת מי אתם מהסתכלות על הלבוש שלכם? - לא נראה לי.

איך תרגישו אם למישהו בסביבתכם הקרובה (קולגה לעבודה, אחות, וכד') יש פריט זהה לגמרי לזה שאהוב עליכם? - קרה לי שקניתי שמלה והראיתי לבתי, והסתבר שהיא קנתה את אותה השמלה בגוון קצת שונה, בדיוק ביום בו אני קניתי את שלי - בסניף אחר בעיר אחרת
לא יצא לנו להיראות יחד בשמלה הזו.

מישהו שמתלבש בסגנון הלבוש שלכם- אתם מיד מחבבים יותר או שזה לא משנה? - אני בהחלט אחבב את טעמה בלבוש ואחמיא לה - אבל זה לא ישנה את דעתי על האישיות.

ראיתם מישהו הולך ברחוב עם פריט בול לטעמכם, תיגשו לשאול מאיפה זה נקנה? תגשו להחמיא? תכעסו אם יגשו אליכם באותן נסיבות? - אני לא נוהגת לגשת לאנשים ברחוב, וממש לא יכעיס אותי אם יגשו אלי - להיפך אני תמיד שמחה לנדב מידע על רכישות שוות.

בני הזוג שלכם אוהבים את סגנון הלבוש שלכם? זה משנה מבחינתכם? וחברתכם/אחותכם/אמא שלכם, מה היא חושבת? זה משנה מבחינתכם? בן הזוג שלי לעיתים רחוקות שם לב, או מתיחס למה אני לובשת. יש לזה גם יתרונות ואני מעדיפה כך. אמא שלי תמיד אומרת לי כשמשהו שאני לובשת לא נראה לה יפה עלי, ואני שמחה להארות שלה. את רוב הבגדים שלי אני קונה איתה.

מה אתם חושבים עיצב והשפיע על טעמכם האופנתי? - ככל נראה ספרי ילדים והאיורים שבהם.

האם אתם מנדבים את דעתכם האופנתי לאחרים (שמבקשים או לא מבקשים זאת)? - לרוב לא כי נראה לי שמעט מאוד אנשים מתחברים לטעם שלי.

אם היה לכם אפשרות, הייתם רוצים לעצב את הבגדים שלכם בעצמכם או לוקחים לעצמכם סטייליסט? - בעבר הרחוק תפרתי לעצמי בגדים אבל היום כשניתן להשיג כ"כ בזול - חבל לי להשקיע ואני נהנית יותר לתפור דברים אחרים בעיקר דקורציות לבית. בסטייליסט לא הייתי נעזרת כי לא נראה לי שהייתי מוצאת מישהו שהיה זורם עם הטעם שלי.

אופנה זה תמיד נושא כייפי

מה סגנון הלבוש שלכם? מיוחד
, אין לי טי שרט אחת אפילו,הכל חולצות עם סוויץ' מסוים(קיפול,אפליקציה וכו'). אפשר להגדיר את הלבוש כיומיומי משופר פלוס פלוס, אולי אפילו סמי מחוייט לפעמים.

מה הפריט שלא תוותרו עליו לעולם? הממ... אין לי משהו ספציפי.

מה סגנון האופנה שהכי לא מתחבר אליכם? (צבע, אורך, דוגמא וכד')- המכנסיים הקצרים עד כדי שרואים את כל הישבן
.

מה הצבע השולט בארון שלכם? סגול

האם אתם תמיד מעודכנים ואופנתיים או שומרים על סגנון לבוש אחיד לאורך השנים? משתדלת להתעדכן,לא רצה לקנות כל מה שבאופנה כי לא תמיד מתחברת...

האם לדעתכם סגנון הלבוש מעיד עליכם? אפשר לדעת מי אתם מהסתכלות על הלבוש שלכם? בהחלט מעיד עליי- אני משתדלת תמיד להיות מסודרת ונקייה (וזה לא פשוט אחרי יום עבודה בגן) ובגלל שאני גם נראית צעירה לגילי -יש משמעות חזקה למה שאני בוחרת ללבוש.לא תראו אותי אף פעם עם אלמנטים ילדותיים כי זה עוד יותר הופך אותי לילדה במראה ולכן תמיד הדפסים וחולצות יותר בוגרות.

איך תרגישו אם למישהו בסביבתכם הקרובה (קולגה לעבודה, אחות, וכד') יש פריט זהה לגמרי לזה שאהוב עליכם? בד"כ זה יחמיא לי וננסה לתאם שלא נלבש אותו הדבר כשנפגשים. בעיני זה משעשע

מישהו שמתלבש בסגנון הלבוש שלכם- אתם מיד מחבבים יותר או שזה לא משנה? לא כזה משנה לי, כן משפיע אם האדם לא נראה מסודר או שנראה מלוכלך ואז יש אנטי מסוים, אני מודה.

ראיתם מישהו הולך ברחוב עם פריט בול לטעמכם, תיגשו לשאול מאיפה זה נקנה? תגשו להחמיא? תכעסו אם יגשו אליכם באותן נסיבות? תלוי באדם ובמקום, נדיר שאני אעשה כזה דבר כי מתפדחת אבל כן קרה כשנוצרה שיחה ואז הרשיתי לעצמי לשאול מאיפה הבגד/שרשרת וכו.

בני הזוג שלכם אוהבים את סגנון הלבוש שלכם? זה משנה מבחינתכם? וחברתכם/אחותכם/אמא שלכם, מה היא חושבת? זה משנה מבחינתכם?

בעלי חושב שאני מתלבשת יפה מידי לגן אבל גם רואה שנדיר שבגדים נהרסים. הוא מאוד אוהב את הסגנון שלי ומחמיא לי.

המממ... מאוד הושפעתי מאחותי והסגנון שלה אבל לקחתי את זה לכיוון אחר-יותר מעוצב,יותר קלאסי.

רק למי שמבקש אם כי לא חושבת שאני כזו גורו

יצא שסגנונות הלבוש של חברותיי ממש שונים מהסגנון שלי...

אם היה לכם אפשרות, הייתם רוצים לעצב את הבגדים שלכם בעצמכם או לוקחים לעצמכם סטייליסט?
הייתי שמחה לסטייליסט , האם שאולי אפילו אקח סטייליסטית לפני הנסיעה שתעזור לי לבחור מה כדאי למסור/לקחת איתי לשם.

מריומה73

New member
סקר כלבבי

ליום יום קזואל משודרג "ספורט אלגנט" לשבת או יציאות
אלגנטי+
לנז'רי טוב
שנטי,קרוקס,לא מוקפד
פרחוני וג'ינס
מעודכנת ומחבבת טרנדים תואמי גיל ומבנה גוף
כן.מוקפדת ומגוהצת תמיד .רואים את האופי המסודר שלי
בכיף,אני אחיותי וביתי קונות הרבה פריטים זהים.
אין קשר.
נגשתי והחמאתי כמה פעמים וגם אלי נגשו.
בעלי אוהב.אחותי תלוי אמא שלי אוהבת את הרוב.אבל זה כ'כ לא משנה לי ולא אכפת לי.את השופינג שלי אני עושה לבד לגמרי.
חשיפה לפורומים ומגזינים,שיטוט נרחב בקניונים והעבודה שלי.
כן,כששואלים.
לא צריכה.טוב לי.

dify

New member
גם אני בעונות

מה סגנון הלבוש שלכם?
נע בין זרוק לגמרי לגנדרני מידי, לרוב אני באמצע עם מכנסיים שחורים וחולצה שחורה

מעבר לברור מאליו (חזיה!) אז מכנסיים שחורים מתרחבים, הפריט הכי אהוב עלי :)

כפכפים וכפכפי אצבע בפרט!, מכנסיים קצרצרות

בעיקר שחור, פה ושם אדום, ואני עובדת חזק על להכניס חולצות בהירות בצהוב, כתום וכד' אבל קשה להגיד שזה שולט

אותו קו כל השנים

לדעתי עלי ממש ממש לא. אני חושבת שאני משדרת משהו רציני מידי בלבוש שלי, הלבוש שלי לא מתחיל להעיד על האישיות שלי. במכנסיים קצרות עם שערות על הרגלים אני משדרת משהו שמעיד עלי הרבה יותר
אבל ככה אני הולכת רק לסופר

איך תרגישו אם למישהו בסביבתכם הקרובה (קולגה לעבודה, אחות, וכד') יש פריט זהה לגמרי לזה שאהוב עליכם?
יצחיק אותי נורא, אם זה מישהו שאני מחבבת זה תכלס ישמח אותי, מין תאומים ליום אחד :)

זה גורם לי מיד להשליך עליה את התכונות שלי (עד שהיא מדברת ואני מגלה שטעיתי
)

ראיתם מישהו הולך ברחוב עם פריט בול לטעמכם, תיגשו לשאול מאיפה זה נקנה? תגשו להחמיא? תכעסו אם יגשו אליכם באותן נסיבות?
לגמרי שואלת, תמיד עם מחמאה. גם כי למה לא לעשות טוב למישהו? וגם כי די נדיר למצוא ברחוב את הטעם שלי, אז אם אני מוצאת אז שווה לי לדעת מאיפה. זה תמיד מתקבל בחיוך ושמחה.

האמת שאין לי ממש מושג מה הן חושבות, אמא שלי וזוגתי. לגבי חבורת שלי, אני ודעת בוודאות שאין לנו טעם זהה כך שאין טעם בכלל לדון בזה

אז זהו, שאחרי סיבוב בעיר היום הגעתי להבנה שמשום מה יש לי טעם של עולה חדשה מרוסיה (אבל של המבוגרות
), איכשהו בכל מקום שמצאתי דברים לטעמי עמדו רוסיות מבוגרות, ועל אחת מהן היתה שמלה מהממת, וזהו, זה הכריע סופית שמהן אני מושפעת. אולי כי גדלתי בשכונת עולים חדשים של שנות ה70? (אם כי אני זוכרת מהן רק חצאיות מיני צמודות שזה הכי לא אני בעולם
) לא יודעת להסביר את זה

אם שואלים אותי בחנות (וזה קורה לי דווקא לא מעט), אני עונה, בעיקר אם זה מוצלח :)

לגמרי מעצבת לעצמי, בעיקר חולצות, אני לא מתחברת בכלל לסטייל החולצות במידות גדולות שיש לשמנות, אני גם לא מתאימה לסטייל של חולצות מטשטשות טוסיק (שזה הסטייל הנפוץ) כי טוסיק זו לא הבעיה שלי
אז אני מייצרת לעצמי, גם מבחינת גיזרה וגם מבחינת צבעים והדפסים, את הצירופים שמועדפים עלי :)
קשה לי להאמין שהייתי לוקחת סטייליסטית, אני מאד לא מתחברת לאופנות המשתנות, ורוב האנשים לא אוהבים ולא מתחברים לטעם שלי (שאני אישית חושבת כמובן שהוא מעולה
) אז אני לא רואה טעם לקחת סטייליסטית שתקבע עבורי את הטעם שלה.
מה גם שאני לא מחפשת להיראות "יותר יפה", אני מרגישה שאני מתלבשת היום באופן אופטימאלי למבנה ולנוחות שלי, לא רוצה לשנות :)

עונה באיחור משהו

מה סגנון הלבוש שלכם?
אינדי-רטרו-וינטאג׳.

זה משתנה עם התקופה. דווקא כרגע אין לי שום דבר שאני חורשת עליו.

מנומר ודוגמא של זברה.

סביר להניח שכחול, אבל יש לי הרבה צבעים.

הסגנון משתנה די באיטיות יחד עם הטעם שלי.

לא, ממש לא. אני חושבת שהסגנון שלי נותן רושם שאני יותר ילדותית ועדינה ממה שאני באמת. ופחות פמיניסטית (אבל כמו שזואי דשנל אמרה - ״אני פמיניסטית ורוצה ללבוש צווארון פיטר פן - אז פאקינג מה?״)

הייתי חושבת שיש לה טעם טוב

יש איזו חיבה התחלתית, בטח, אבל ההמשך יהיה תלוי באישיות.

קורים לי שני המקרים - שהחמיאו לי ושאני החמאתי לאחרים. זה כיף לקבל מחמאות, אז למה לא? אם אני ממש ממש אוהב יכול להיות שאני אשאל מאיפה הפריט.

הבחור אוהב את הסגנון שלי, אני חושבת, אבל עדיין מופתע לפעמים כשהטעם שלי קצת out there. לאמא שלי ולי יש טעם דומה ואנחנו חולקות בגדים כשאני בארץ. הסגנון של אחותי שונה משל שתינו; היא מעדיפה פריטים יותר אנדר-סטייטד ובאופן כללי מוציאה פחות על ביגוד.

אין לי מושג.

רק אם מבקשים
וגם אז אני חושבת שזה עניין כל כך אינדיווידואלי ותלוי-טעם שאני לא חושבת שאני יכולה כל כך לעזור מעבר ללהגיד מה מחמיא יותר או פחות.

אני לא חושבת שאני מספיק יצירתית כדי לעצב את הבגדים שלי בעצמי. סטייליסט.. לא יודעת. אולי אם היה לנו את אותו הטעם ואם הייתי מרגישה איתו מאוד בנוח.

למעלה