סקר אופטימיות

yaelisam

New member
סקר אופטימיות

טוב הנה קראו את הכתבה הבאה, ואמרו לי- האם כדאי להיות אופטימיים ולקוות שמשהו אכן ישתנה??? אה ולמי שלא כתב את זה (כי כתוב שזה מרויטרס) יש טעות חמורה
תערוכת אקספו לא תהיה ב- 2008 אלא ב- 2010, תראו מה האולימפיאדה עשתה להם, עכשיו הם לא זוכרים תאריכים...

סינית 2

New member
../images/Emo10.gifכנראה שלא...

קצת קשה לחנך יותר ממיליארד סינים לא לעשות משהו שהם רגילים אליו שנים רבות... פשוט צריך לנסות להתחמק ברגע ששומעים את הקול שלפני היריקה...

GnomeBubble

New member
האמת שאני "אופטימי"

גם במערב היה מקובל יותר לירוק בעבר. צריך לזכור שההגיינה המערבית הכמעט כפייתית שלנו היא לא משהו שהיה קיים מימים ימימה, אלא דבר שהתפתח עם השנים, בין היתר כתוצאה מנסיבות אכזריות, כמו מגיפות ענק שפקדו את האזורים העירוניים. אז דווקא סביר להניח שיום אחד גם הסינים יפסיקו עם היריקות, מושרשות תרבותית או לא. השאלה היא רק כמה זמן זה יקח. אני מניח שעד 2010 זה לא יקרה, אבל אולי ב-2020 כבר אפשר יהיה לראות שיפור משמעותי... ואולי לא.

renjintso

New member
אני מנסה להיות אופטימית.

ורויטרס, בניגוד לוואלה, היא סוכנות ידיעות רצינית. אין סיכוי שטעות כזאת היתה עוברת אצלם, זה התרגום.

ובאולימפיאדה

הם מתכננים להפוך את בייגין לאיזור נקי מעישון. אני חושב שזה יעבוד ברגע שיערבו כסף בעניין. בהונג קונג יש קנס של 5000HKD, ואולי זה לא גורם להם להפסיק לירוק, אבל לפחות החיייייייייייייייייייק הרבה יותר שקט.

dod_basim

New member
אומנם כולנו צעירים מכדי לזכור אך

בישראל בשנות החמישים היו גם יורקים, מעשנים באוטובוסים, וכו. תיירים שהגיעו לכאן הזדעזו למראה הברברי הזה.הדברים השתנו כי המודעות לניקיון והמערביות (שעכשיו גם תוקפת את סין) פעלו. לא יודע אם דברים ישתנו עד 2010 אבל יהיה בסדר באופן כללי

yaelisam

New member
אז פשוט עדיף ללכת מכאן ולחזור

בעוד 20 שנה? אני ממש מתחילה להרגיש את זה שאני צריכה חמצן באופן מידי... (אני אפילו חולה ברגע זה ונוטה להאשים אותם
)

guanyin

New member
אבל אבל אבל...

ב"עובדה", ראש עיריית ר"ג אמר שבסין אף אחד, אבל א-ף א-ח-ד לא יורק... אתם סתם משמיצים!
ואגב - סמוחטה
היא סמחוטה
בין אם היא בשקית או על המדרכה.
כל כמה זמן אתם מעריכים הנהגים יחליפו את השקיות? פעם בשנה? 5 שנים אולי...

guanyin

New member
יעל!

מה המצב? כל פעם שאני רואה הודעה שלך, היא כבר דחוקה בעמוד השלישי לפחות. SORRY... אז איך בסין? אני עדיין לא מתגעגעת, ממש לא! (טוב - חוץ מאשר למחירים...)
יש מאפרות בסין?

yaelisam

New member
יש מלא מאפרות!

קוראים להן "רחובות" או "מעליות" או "מסדרונות"
אני בסדר, מתאוששת ממחלה... מה איתך? מה מעשייך בארץ הקודש?

guanyin

New member
אז למה צריך גם שקיות?

נו באמת.... איזה מחלה? בטח לא קשור לאויר השאנגחאיניזי הצלול, בליווי 0 מעלות צלזיוס ומיקרובים שמגיעים מהמוחטות בשקיות שיש במוניות... בכל מקרה - מקווה שתרגישי טוב. לי התקלקלה הרגל, חוצמזה - אין חדש (וגם אין עבודה). מתגעגעת לקונמינג רן, אבל לא לסין!

yaelisam

New member
לקונמינג אכן הייתי חוזרת בשניה

לא רק בגלל ששם הכרתי את החבר
לא יודעת אם יצא לי בשהות זאת... אנחנו מתכננים לבלות את הזמן שנותר לנו כאן ללא עבודה/לימודים בטיבט...

guanyin

New member
מפחיד אותי ליסוע לשם

יותר מדי סינים...
הייתי בכל מני באק דורים בקיץ האחרון (מוכרים, מוכרים פחות וממש לא מוכרים)והיה תענוג! כ"כ טיבטי, בלי הסינים! (כמובן שמאז כבר הספקתי למצות את הטיבטים, אבל זה כבר סיפור אחר.
)

yaelisam

New member
אז צפי לחקירה צולבת בקרוב../images/Emo8.gif

אשמח לשמוע עצות

guanyin

New member
שאני אבין

אתיך זה שאת לא נמצאת במסנג'ר, אבל עונה בפורום? פיצול אישיות? העיצה הכי חשובה: בגדים חמים!!!!! עצה שניה - לא לקחת טרמפ לבד בלילה, עם טיבטי...

yaelisam

New member
נראה לי שאחרי שאהיה שבוע

ביאבולי ליד חרבין, לעשות סקי, באמצע פברואר- בגדים חמים לא יהיו הבעיה לי
ואני תמיד על לא נמצא במסנג'ר, וכן יש לי פיצול אישיות (לא אין לי! כן! יש לי!)
ואם הטיבטי חתיך? (או שאין חיה כזאת?

guanyin

New member
דוקא יש! ../images/Emo9.gif

אבל לא הוא!!!!!!!!! ליבי ליבי עליך - חופשת סקי...

Mei11

New member
הו. יאבולי...

הסקי הראשון והאחרון של חיי. המדריכים (הנחמדים, בסה"כ) למדו לעשות סקי 10 ימים לפני. גם סוג של חוויה.

למעלה