סקר אוננות!

המוכן

New member
סקר אוננות!

כמה פעמים ביום (שבוע) אתם מאוננים? האם המספר יורד כאשר אתם נמצאים במערכת יחסים? מעניין אותי כי בזמן האחרון אני מאונן בסביבות ה 10 פעמים ביום, כדי להוריד את רמות החרמנות המטורפות... טוב נו, בימים שאני קורא בפורום המספר עולה קצת... אבל זה הכל אשמתכם. הסקר מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד ומתייחס לכל שבעת המינים.

תשובה לסקר ...

מספר פעמים בשבוע- 0 אני במערכת יחסים כבר שנתיים, ומאז לא עשיתי לבד אפילו פעם אחת. כי אני לא צריכה. ואם אני לא רואה אותו כמה זמן, אני מעדיפה לצבור חרמנות מאשר להוציא אותה לבדי. מה לעשות, לבד לא עושה לי את זה. לפני המערכת היחסים הזו גם לא נגעתי בעצמי... מסקנה- אני חושבת שאף פעם לא יצא לי לאונן... בעצם, לפעמים יוצא לי לגעת בעצמי תוך כדי סקס, אבל זה לא ממש נקרא... כי זה יחד איתו... ובדר"כ זה בשביל לחרמן אותו ...

אני דווקא מאוננת יותר שאני כן במערכ

יחסים
לא יודעת למה.....חרמנית בטירוף כנראה, מסכן הבעל בשביל שיעמוד בנטל מאוננת בוקר וצהריים בקביעות

שמעתי את זה ממספיק חרמנים שלא

עמדו בנטל בסופו של דבר...
.... תודה לאל בעלי יודע עם מה הוא התחתן ומשתדל מאוד

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifנסיכה../images/Emo70.gifכדאי לך מאוד לקרוא../images/Emo41.gif

תגידי לי-איך בחורה נאורה כמוך-מעולם לא אוננה?????. הא????. איך את בעצמך יכולה לדעת מה עושה לך טוב? עד לאן הטוב הזה יכול להביא אותך? אם מעולם לא ממש אוננת? ולא סתם בשביל לחרמן את החבר-אלא רק את עצמך בלבד!!!!!! אני לא מאמינה,זה נשמע כ"כ ימי הביניים שזה הורג אותי.......בשביל להיות ובעיקר לדעת-מי את,מה את ,איך ומה את אוהבת-את חייבת לעשות זאת ובשביל המטרה שלשמה זה נועד.... יש לך איזה מחסופ פסיכולוגי בקטע? יש לך בעיה עם הגוף שלך? יש לך בעיות עם עצמך? אם ענית לא לכל השאלות.......אז יאללה-תשטפי ידיים,ו.......תתחילי כבר-כל יום מקרב אותך יותר למטרה...... ואם יש לך אי הבנות,שאלות או כל סוגיה אחרת-אל תתבישי לשאול (את יכולה גם במסר אם את ממש מתביישת.....ותזכרי שמי שמתבייש0מתייבש-ואני לא אגיד לך מה יכול להתייבש לך......את זה תנסי להבין לבד!!). מקווה שלרגע לא נפגעת מדבריי-הם פשוט באים ממקום עמוק מאוד של הלם,ומניסיון אמיתי וכן-לתת לך עוד "טיפ לחיים הטובים". ביי לך.............

ayaaa

New member
אחותי

את מפסידה. ממליצה בחום לנסות וכמה שיותר מהר. את עלולה להיות מופתעת מהעוצמה של האורגזמות ה"עצמיות". זה בכלל לא קשור לאם את במערכת יחסים או לא. אצלי אף מתגבר הצורך כשאני בקשר קבוע. כי עם האוכל בא התאבון.. אז קחי את עצמך, עצמי את עינייך, תחשבי על פנטזיות מטורפות שלך, ותעשי לעצמך טובה.

10 פעמים ביום?????

מתי אתה נח, אוכל, עובד, רואה טלויזיה, ישן??? וכששיש לך בחורה? אותו הדבר?? 10 זיונים ביום??

רפי27

New member
10 פעמים

נראה לי הבנאדם מאבד עניין באיזה שש שבע אבל מעגל

המוכן

New member
מה אני חוני?

ולמה לאבד עניין? היום לדוגמא היה 8. טוב, למען האמת 7 עד לפני רבע שעה שקראתי את הסיפור פה... צ'מע, אני יודע שזה נשמע הרבה, אבל...

המוכן

New member
אממ

יש לי הרבה מאד זמן פנוי על הידיים (
). ואממ, (
) אין "לי בחורה", ולא היתה. מקווה לטוב אבל...

רפי27

New member
איפה יש שמש חמה חמה?

שבוע אני מנסה ללכת לים ולא חם מספיק...

shmupi

New member
בין 6 ל 15 פעמים בשבוע...

תלוי בעומס העבודה ובעייפות , כמובן גם ברמת השיעמום וכמות הסקס עם השמופית

המוכן

New member
18

ובקשר לתמונה