אתרום את חלקי.
1. באיזו תדירות אתם מאוננים? איך זה משתנה בתקופות שיש לכם הרבה/ מעט/ אפס סקס ?
בשלב הזה בחיים מעט מאוד, היו תקופות שמידי יום. שלמדתי למבחנים זה היה המון פעמים מידי יום.
העבודה שלי יכולה לגעת במיניות (לאחרונה נוגעת) להבנתי זה די מוריד. קשה לאונן אחרי שאתה נחשף למיניות באופן שאתה פחות רוצה להחשף אליו.
עכשיו לא אחת באוננות אני משתדל לא לגמור ולסיים את האירוע עם בת הזוג שבד"כ ישנה בחדר מעל. (שאני בבית). אם לא אני חש את עצמי מרוקן. עצוב.
שאני מאונן במשרד - המטרה היא לגמור - בד"כ. עכשיו פחות, אבל יש תקופות שהרבה מאוד.
2. מקום מועדף? בבית או במשרד.
יש לי משרד עם פרטיות מלאה. גם סקס במשרד מתקבל בברכה.
בבית זה מול הטלויזיה (בד"כ) . לא תמיד היא דלוקה.
אני אדם שער בלילות עד מאוחר - כולם ישנים ואני מחפש את עצמי - לפעמים באוננות.
3. האם אתם משתמשים בעזרים? לדוגמה צעצועים, סרטי פורנו, הראש של הדוש...
אני במרבית המקרים קורא פורנו, בנט, אני איש של מילים - צפייה עושה לי את זה הרבה פחות.
קריאת פורנו מזניקה אותי בד"כ.
מידי פעם אני ניכנס לראות משהו - אבל אני זוכר היטב שאתה מתעל מיניות - אז אני משתדל לתעל באופן שנכון עבורי.
4. נתפסתם פעם על חם? בילדות.
האמת שאני מאונן בסאלון אני ממש ניזהר - יש לי בנות קטנות.
5. צפיתם פעם בבן/ בת הזוג? צפו בכם?
ברור.
6. פנטזיה נפוצה בזמן האוננות?
שאלה יפה, אני עובר בין מגוון רחב של סיפורים, לא אחת משתמש בזיכרונות מאירועים מיניים בעברי או אפילו מאירועים מומצאים.
אני היום שוחחתי עם מישהי ודימיינתי את עצמי ממסאג אותה למוות - זה היה חי מספיק.
7. אוננו לכם פעם?
אין אדם שלא אוננו לו.
8. אם לצטט פחות או יותר את מילותיו של יענקל'ה רוטבליט: איך אתם מרגישים אחרי שגמרתם ?
מגון של רגשות - יש פעמים שאתה לבד, שאתה גומר אתה חש את עצמך מרוקן ועצוב.
זה ממחיש את הריקנות.
הריקנות שראיתי שצויינה זה סוג של הבנה שמכה שאתה היית ממש לבד בכול הקטע. הרצון להימנע ממנה מוביל אותי לפעמים לא לגמור. היא סוג של מפחידה אותי.
החוסר שמנחה את חיי הוא לא הגמירה.
שהחוסר הוא הגמירה - זה קל. גומרים.
עוד שינוי, שהחשיפה למיניות שאני חווה בעבודה מורידה לי את הייצר המיני. היום לדוגמה שוחחתי כמה שעות על מין ומיניות - ואני חש את עצמי כאילו אין דבר המרוחק ממני יותר בעקבות.