סקר אוכלD:

בשביל לחפור!

חחחחח אי אי אי איזה מצחיקה אני. טוב בכל מקרה, בואי לרדיו! או למסנג'ר! נמאס לי! בכל מקרה, את כולה צמחונית שלוש חודשים אז סתמי, לעומת עובדתך הנאמנה שכבר יותר משבע שנים צמחונית וחצי טבעונית כבר מלא זמן (בין הביצה לחלב). ואת לא משרשרת טוב!!!!!!!! טיפשה! ועוד אח"כ תמציאי תרוצים ש"זה לא השתרשר לבד" בלה בלה.

דנטל

New member
כי זה הטבע, מה לעשות, תאלצי להתמודד

הטבע הוא לא לענות בעלי חיים בשביל לאכול אותם, אבל הוא לאכול אותם. וברור שתשנאי את התשובה הזו, כי זו עובדה.

זה ממש שטויות מה שאת אומרת...

מה זה הטבע? אנחנו לא חיים בטבע. תראי כמה אנחנו מתקדמים בטכנולוגיה, לא זכור לי שבטבע נוצרנו ככה... אנחנו לא חייבים להיות חלק משרשרת המזון, אנחנו בוחרים להיות. בניגוד לחיות, אנחנו חושבים ויש לנו יכולת להחליט החלטות, ויש כאלה שכן אכפת להם ובוחרים לאכול דברים אחרים ולא דברים שהיו פעם יצורים חיים. תכלס, בסבל כולנו שווים... יש כאלה שבוחרים לא לחשוב על זה אבל אני יודעת טוב מאד שכל סטייק שאני אוכלת היה פעם יצור חי, ואני לא מתעלמת מזה, אני פועלת מתוך זה, ואני כבר המון שנים צמחונית וגם לא נוגעת בדגים, שגם הם היו פעם חיים (בניגוד לחלק מהצמחונים). וחוץ מזה, אם את רוצה לחיות בטבע, את מוזמנת להיות שעה אחת עם אריה רעב בשדה פתוח ונראה איך הוא אוכל אותך וככה שובר את שרשרת המזון הזאת.

דנטל

New member
מה שאני אומרת זה שטויות?

תראי, הויכוח מיותר ואת לא תצליחי לשכנע אותי (ואותי לא מענין לשכנע אותך), אבל לגבי שטויות... הטיעונים שלך... עזבי, אין לי כוונה להעליב, אבל אין לי תגובה נעימה בשבילך.

אז ככה...

יש לי כמה תשובות בשבילך.(וחלקם גם מהסברים של אנונימוס שם התנדבתי פעם.) -העובדה שהתנהגות מסוימת היא טבעית, לא הופכת אותה למוצדקת. גם מלחמה, למשל, היא תופעה טבעית מאוד, כפי שההיסטוריה מלמדת אותנו, ועם זאת, כאשר ניתן למונעה - מן הראוי לעשות כך. מי שהסתכל אי-פעם בהתנהגות של קבוצת ילדים שאינה תחת פיקוח, לא יכול להכחיש שנטייתם של בני-אדם היא לפגוע בשונה מהם, ובעיקר בחלש מהם. ועם זאת איננו מחשיבים פגיעה בחלש כהתנהגות רצויה. באופן דומה, מכיוון שאנו מסוגלים לקיים תזונה בריאה ללא מוצרים מהחי (כי האדם אינו טורף מבחינה ביולוגית אלא אוכל כל), אין כל סיבה שלא לעשות זאת. לטבע אין שום תוקף מחייב. -מי שמתעקש לעקוב אחר תכתיבי הטבע במקום אחר שיקול הדעת המוסרי, מוזמן לנהוג בעקביות ולאכול בשר כפי שהדבר נעשה בטבע - לתפוס בעלי-חיים בלתי מבויתים, להרוג אותם בידיו החשופות, לבתר את בשרם בידיו ולאכול אותו נא. כל דרך אחרת לעשות זאת תהיה לא טבעית. כלומר, כשאת מבשלת את הבשר זה טבעי? לא. ב"טבע" אוכלים ישר סתם ככה, והטורפים כולל בני האדם בעבר לא ילכו לתנור הקרוב או לגז ויבשלו, כי ככה לא הטבע. ונועה, התשובה שלך מנוסחת ממש טוב.

התנדבת... ../images/Emo12.gif

שיהיה מאמיק. חחח. ותודה. ותתחברי כבר יואו נמאס לי תביני! ואני חייבת לדבר איתך על הקורס הזה בקיץ ממש בא לי ללכת וצריך לראות אם אנחנו רוצות להרשם וזה וגם אני רוצה לעבוד אצל אביבי אולי אז אין לי את כל החופש חמודה!

וגם שלך לא רעה אני חייבת לציין.

להלהלהלה. זה כזה מעצבן שזה לא קופץ. ותמר תעני על השאלון שלי על דעות פוליטיות אף אחד לא מגיב לי. :(

דנטל

New member
שמים לב שהתנדבת

הטקסט שכתבת נשמע כל כך כמו משהו ששיננת וששטפו לך איתו את המח... אם כבר מדברים על שיקול דעת. שיקול הדעת שלי הוא לאכול בשר
.

I am IRiTooSH

New member
אעאעאעא. סטיייק#@!$^$%&# ../images/Emo40.gif

[שורשים דרום אמריקאים משתלטיים עליי *-*]

shaharrr53

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אריאל,עכשיו אני אנסה לצחוק מהבדיחה של עירית במשך דקה וחצי.נראה אם אני יוריד קילו

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXD אבל צריך לצחוק באמת לא בכח

למעלה