סקר אוכלD:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאכלתי אנרג'י D:

הדבר היחיד שאכלתי כל היום

mafakit

New member
עכשיו..בא לי גלידה מאלדו../images/Emo99.gif../images/Emo218.gif

המ.. לפני כמה דקות אכלתי במבה..

../images/Emo42.gifאוו בא לי

במבה עם שוקולד
. זה אחד הדברים הכי טעימים בעולם!#@ חבילה ענקית של שוקולד למריחה ולקחת את הבמבה, לטבול אותה עמוק עמוק עמוק בתוך השוקולדד!! אוו החיים הטובים
וממ אני אוכלת תפוח. גם טוב D:

אני לא מבינה למה לאכול כנפיים S:

כאילו- ההתעסקות לא שווה את מה שיש לאכול שם Oo זה בשר אנורקס.

אני לא מבינה למה לאכול בכלל בשר:S

כאילו- זה חייה, ואתם אוכלים יצור חי, עם רגש והכל, שמת לכם בצלחת. זה חייה שמתה. (חחח אל תעלבי, סתם התחשק לי לעשות משהו כזהP:)

../images/Emo42.gif../images/Emo45.gifאני אוהבת בשר! זה כל כך טעים!

אבל אני פשוט לא יכולה לאכול את זה. ראיתי איזה תכנית אחת וראיתי איך הורגים אותם וזה אחד הדברים הכי זוועתיים שראיתי אי פעם, מאז אני לא נוגעת בבשר.. מי שרוצה תיאורים שיגיד אני פשוט לא יודעת אם יש אנשים שנגעלים מזה אז אני לא ירשום.

אני פשוט שונאת את התשובה הזאת שכי זה הטבע...

מה זה השטויות האלה?!, למה זה צריך להיות טבעי לאכול יצור חי? ועוד היום, שיש כל כך הרבה מאכלים הרבה הרבה יותר מאכלים בלי בשר=חיות. מה גם, שיש תחליפים.. והדבר האחרון שזה צריך להיות שבני אדם יאכלו חיות בין היתר, כי זה לא שזה הדבר היחיד ואין יותר מה לאכול. ברצינות, לדעתי זאת התשובה הכי פחות הגיונית ונכונה על למה אוכלים חיות.

אבל את צמחונית רק חצי שנה בערך.

עד אז לא היה לך אכפת לסבל שאת גורמת. לעומת זאת...... :)

את רוצה חפירה?

אני אקצר, קודם כל זה 9 חודשים!:mad:. ודבר שני, עד אז לא ידעתי באמת מה קורה, לא באמת חשבתי שכשאני נוגסת בבשר אני אוכלת את הפרה הזאת, או התרנגול הזה, וכמה סבל הם עברו קודם. כמובן שידעתי שאני אוכלת חיה, אבל לא יחסתי לזה חשיבות רבה כי לא הבנתי את המשמעות, אחרי זה כשקראתי יותר, והבנתי יותר אז החלטתי שזהו.

למעלה