סקר אהבה מעבר לפינה

סקר אהבה מעבר לפינה

א. מי היא הדמות המועדפת עליכם? ב. איזה פרק (אם זכור לכם) הכי אהבתם? ג. איזה זוג הכי אהבתם? ד. מתי בכיתם?????
חולה על יהודה לוי הכוסון שלי!

עונה

1. הדמות המועדפת יש שנים : ליאור ואלונה 2. בפרק שאנסו את שירלי ושליאור לא היה מאמין לאלונה 3.אלונה וליאור זוג מושלם

עונה ../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

א. מי היא הדמות המועדפת עליכם
ליאוררר ואלונה ב. איזה פרק (אם זכור לכם) הכי אהבתם
יש המוןןןן למשל שליאור ואלונה ניפגשו
ג. איזה זוג הכי אהבתם
ליאור ואלונההה דההההה חיחי ד. מתי בכיתם
אתמוללל וואי אין לי כבלים אז אני רואה פינת אור בערוץ 2 אז אתמול היה את הפרק שאלוורו רצה לעזוב ושלוקס בכה וניסה לשכנע אותו...אז כימעט בכיתי עם לוקס
מושלם שלייי

../images/Emo26.gifאני עונה../images/Emo36.gif

א) ליאור
ב) כל סצינה עם עדן וליאור אני אוהבבבבת
מדהימים
ג)ליאו& אלונה
ד)מזמן לא בכיתייייי

sivan 1 4

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifYוJה../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

מי היא הדמות המועדפת עליכם
אחחחח...יהודה
השלמות כ"כ כואבת...איההה...אאוצ'....אחחח....
איזה פרק (אם זכור לכם) הכי אהבתם
כל פרק שבו יהודה מופיע-אני אוהבת
מושלם שלייייייי
איזה זוג הכי אהבתם?איזו שאלה
אני ויהודה כאילו
הלוואי....אלונה וליאורררררר
מתי בכיתם
היו כמה פרקים שבהם יהודה בכה, ואני נ-ש-ב-ע-ת לכם שגם אני בכיתי....איזה מרגששששש כ
עליו|! |שחקן מוכשר שלייי

אני עונהההההההההה../images/Emo9.gif

מי היא הדמות המועדפת עליכם
מהעונה הראשונה- אלונה
מהעונה השניה- ליאור
איזה פרק (אם זכור לכם) הכי אהבתם
יש 2.... מהעונה הראשונה- כמעט הכלללל אבל הכי הרבה זה שליאור ואלונה כזה שכבו במיטה של ליאור והם כזה צחקווו ואחר כך אלונה חזרה הביתה ושתתה את הקפה של דניאלה ודניאלה עושה כזה... "את בכלל לא אוהבת קפה....כניראה שאת באמת מאוהבת מעל הראש" מהעונה השניה- את הפרק שליאור בכה.... פרק קשההההה אבל יפה...
איזה זוג הכי אהבתם
אלונה
ליאור
מתי בכיתם
שליאור בכהההה בעונה הזאתי על אלונהההההה
סקר יפהההההההההה
הרבה זמן באמת לא היה לנו כזהההה

עונה!

א. ברור שיהודה -כאילו מה השאלה פה?! ב. אהבתי את הפרק שאלונה וליאור היו משוגעים ביחד...וצחקו על פיצה! זה היה יפה! ג. אלונה וליאור-הזוג הכי מושלם! ד. בכיתי מתי שליאור דיבר עם אלונה והיא סרבה שהוא יבוא-זה היה עצוב....

הסקר על הסדרה

1.אני אוהבת כמה שחקנים... את אגם רודברג, רן בכור, מירי בוהדנה ויהודה לוי!!! 2.ואני אוהבת את כל הפרקים... את כווולם! 3.ואני הכי אהבתי את ליאור ואלונה... הם היו הזוג הכי מרגש... 4. אני בוכה מכל דבר קטן שמרגש או עצוב... ואני זוכרת שבכיתי שליאור הגיע לאלונה - לאיפה שהיא עשתה את ההפלה ( פרק 102... פרק 1 בעונה החדשה...)כי זה היה נורא עצוב... שהוא רצה לראות את אלונה, שהוא נורא אוהב אותה... והיא לא רוצה לראות אותו...

למעלה