סקר אבקות כביסה :

lovebell

New member
אבקת כביסה

לכביסה לבנה - סנו אנטי בקטריאלי עם אפקט ז'אוול (לפעמים מוסיפה גם מלבין כביסה "רן"). לכביסה צבעונית - בדרך כלל משתמשת בפרסיל ג'ל. האמת היא שאני מתה על הריח של פרסיל ג'ל שנשאר גם אחרי שהכביסה יבשה. לא בטוחה לגבי ההבדלים בין האבקות השונות... ובהיותי אחת שזקוקה לשינויים מידי פעם אני מחליפה... אבל זה לא ממש משנה
אם היתה לי אפשרות הייתי שמחה לרכוש את אבקת הכביסה של קיבוץ דליה.
שבת של שמחה וחיבוק של אור
חני

אין העדפה מסויימת

בדרך כלל - מה שבמבצע . מאז שיש לי חיילת בבית - לא מוותרת על האוקסיג'ן שמשאיר בגדים נקיים ומסיר כתמים גם בכביסה לבנה (לא משתמשת בכלור בכלל בבית) .

מקסימה

מאז שנולד הבכור אנחנו משתמשים בה פעם אחת ניסינו להחליף והילד קיבל פריחה מאז - בלי ניסיונות כבר 7 שנים אני מרוצה מאוד וקונה באריזה של 6 ק"ג או 9 ק"ג (לא זוכרת בדיוק)

טל249

New member
אפשר אולי ל../images/Emo207.gif לסקר מרככי כביסה ../images/Emo35.gif

אני עוד לא מצאתי תחליף לסנו מקסימה האנטבקטריאלי (הירוק עם התינוק) - הוא מוציא את המגבות הכי רכות.. יש למישהו המלצה אחרת.. אולי קצת זולה יותר..

אני חושבת שעכשוו אנחנו עם סנו

שיחד עם ספטיל עושה עבודה סבירה ביותר אני חושבת שטייד היא אבקת הכביסה הכי טובה שיש ( וניסיתי רבות ואחרות ) אבל מאחר ואני לא קונה משהו שבמפעליו עושים ניסויים בבעלי חיים האבקה הזאת לא נכנסת לביתי אבל אם אין לכם בעיות זה מסתדר

מה שבמבצע בסופר

ולגבי מרכך - משנה מדי פעם לא מאמינה לכל הפרסומות שמבטיחות בגד לבן ומבריק

הביתית

New member
אבקות כביסה

אין לי אבקת כביסה ספציפית שאני משתמשת בה. אני קונה תמיד אבקה שבמבצע באותו הזמן שאני צריכה אבקה. לפי נסיוני כולן נותנות פלוס מינוס את אותה התוצאה בסופו של דבר.

אני קונה אבקות כביסה מה שיש במבצע

עכשיו במחסני להב יש 3 של 6 ק"ג של טיפ סוד לגבי זוהר דליה מביאה לי המשפחה שגרה לגבי המוצרים שלהם יש בחנויות של מור בקרית ביאליק והכי חשוב שתצא ריחנית וטובה

נועם@בת

New member
מה שהיה במבצע

ממילא סנו אוקסיג'ן וסנו פורטה לתנורים עובדים שעות נוספות על הכתמים בבגדי הילדים. בתיה

סנו פורטה לתנורים ??? על זה אני קוראת בפעם

הראשונה. על איזה כתמים זה עובד בדיוק ? אצלי השילוב המנצח הוא סבון הפלא אסטוניש וג'ל ספטיל.

נועם@בת

New member
מסיר שומנים קר

זה יכול להיות סנט מוריץ (לא נכנס אלי הביתה), סנו פורטה או כל מוצר מקביל. עובד מצויין על כתמים קשים כמו כתמי פירות, כתמים של דני שלא ירדו בכביסה רגילה ושאר ג'יפה שמצטברת על בגדי הילדים. עובד גם על כתמים ישנים שכבר עברו כמה כביסות. לא מומלץ להשתמש על בסיס קבוע לאותו בגד, כי זה גורם לבגד קצת להתרפט. לא נתקלתי עדיין בבגד שנפגע מהחומר. מה שכן, לרסס, לשפשף קלות ולהכניס מיד לכביסה. לא לוקחת אחראיות על בגד שנשאר עם החומר הרבה זמן. לאלה שאינן עצלניות מומלץ להרטיב את הכתם, למרוח מעט סבון כלים, לשפשף כדי שיספג ולהניח בצד עד הכביסה, גם אם יעברו כמה ימים . הבגד והסבון מתייבשים בנתיים אבל הסבון עושה את העבודה שלו בכביסה. וזה בהחלט ידידותי יותר (וזול יותר) מהחומרים האחרים. בתיה

משתמשת כבר שנים בא. כביסה פרסיל

מרוצה מאוד, הכביסה יוצאת נקיה וריחנית. בזמן האחרון אני קונה דלי של אבקת כביסה פרסיל (6 ק"ג או 7 ק"ג) וזה יוצא לי משתלם יותר משאר האריזות שלהם. לעומת זאת, במרכך כביסה בד"כ אין לי נאמנות לסוג זה או אחר. בד"כ שמה את הסנו מקסימה הורוד ומחזיקה בארון עוד בקבוק של מרכך כביסה כדי לגוון את הריחות. ביום שישי קניתי ברמי לוי מרכך כביסה של סוד שהיה במבצע בצבע ירוק. טרם הספיקותי לכבס איתו אבל הריח מהבקבוק סביר.

למעלה