סקר אבקות כביסה :

סקר אבקות כביסה :

באיזה אתם משתמשים? האם לדעתכם ההבטחות שעל גבי האריזה מתקיימות? האם חברה יוקרתית היא ערובה לאיכות האבקה?

rubber duckit

New member
אנחנו היום עם קולון, לטעמי אבקת כביסה טובה.

בד"כ רוב הכתמים נעלמים כמובן גם בעזרת ספטיל. מנקה גם ב-30 מעלות. בעבר השתמשתי באריאל/פרסיל - לא היו יותר טובות, לטעמי הקולון טובה יותר מהם. נורית

פנומן 72

New member
אני משתמש בג'ל

נמאס לי מהאבקות. הכל חרא. לא נמס כמו שצריך, משאיר כתמים לבנים על הבגדים, משאיר גושים במאצרה שבמכונה, חלאס. עברתי לג'ל - עולה פי שניים אבל עם מכונה אחת בשבוע אני אחיה עם זה.

סמד13

New member
סנו זואל או טייד

6 קילו ב 46 ש"ח בשופרדיל ליד הבית מתה על הריח לש הסנו לא אהבתי את האריאל הייה יקר מידי ולא נקי מי יודע מה כל כתם טרי יוצא בכביסה ולא משנה איזה אבקה

kdr

New member
זהר דליה

המפעל שמייצר את אבקות הכביסה למרבית החברות בישראל, הן מוסיפות מה שמוסיפות ומשווקות תחת שמן. יש להם אבקה שהם אורזים לקהל הפרטי בשם "קליל". על האריזה כתוב 5 + 3 חינם, המחיר 28 ש"ח, מתאים אכן למחיר של 5 ק"ג, מקבלים כמובן 8 ק"ג. כנראה אנחנו לא מתאימים לסרטי הפרסומת, אצלנו לא מורחים שוקולד וקטשופ. הכביסה יוצאת נקיה. לגבי הגושים, פעם בחצי שנה אני שוטף את מיכל הסבון, לא משהו מטריד במיוחד.

etyc

New member
הבנתי שהמפעל שם נסגר

היינו שם לפני שנתיים שלוש ואמרו לנו שהמפעל נסגר? יכול להיות שפתחו אותו מחדש?

kdr

New member
איך עשו את זה ?

קשה לי להאמין, הם ייצרו את מרבית אבקות הכביסה הישראליות. הייתי מגיע לתחזק להם מערכת מסויימת. אבטחת האיכות שלהם הייתה שולחת קניין לקנות בסופרים אבקות של חברות שמילאו אבקות שלהם תחת שמות שונים. הם היו דוגמים כמה כפות מהשקית והיתר הלך לפח. כמובן ששמחתי להיות הפח.

תיקתק1

New member
המפעל לא נסגר- נסגרה החנות שבה מכרו ועמדה ליד

המפעל. הם בנו כל בו ענק בתוך הקיבוץ לחברים, ושם אפשר למצוא את המוצרים שלהם. ושמעתי שיש כמה חנויות במרכז שמוכרות את זהר דליה.

etyc

New member
../images/Emo51.gif על העדכון../images/Emo13.gif

אני יודעת שיש חנויות במרכז שמוכרות את זהר דליה

טל249

New member
מישהו נתקל בזהר דליה במרכז ויכול לספר איפה?

באיזור רחובות אולי..

etyc

New member
אני יודעת שמכרו בעבר בראשון לציון

ברחוב ירושלים בפינה (מול הבניין של החברה העירונית) תנסי לברר ב04-9897171, אולי שם יידעו בוודאות

אין על המוצרים של זהר דליה

רק שמאוד קשה להשיג אותם לרוב נמכרים בכמויות גדולות למכבסות ובתי מלון באזור שלי אני מוצאת בראשון לציון בחנות קטנה שאין להם את כל המוצרים שלהם אני משתמשת בספריי ריח שלהם

תיקתק1

New member
גם אני כמו kdr כקיבוצניקית מהאזור ,כל פעם

| שמגיעה לאזור נכנסת לקבוץ דליה וקונה אבקת כביסה וחומרי ניקוי. לא צריכה את הלוגו ולא את הבשמים שמכניסים לאבקות. ומרוצה מהמוצרים שלהם. ואם נגמר ונתקעתי בלי אבקה קונה את הזול ביותר שיש באותו יום על המדף, בדרך כלל בסופר פארם יש תמיד מוצר השבוע ותמיד יש איזשהיא אבקה במבצע. שבת שלום לכולם.

etyc

New member
קונה את אבקת הכביסה הזולה ביותר

או זו שבמבצע, לדעתי אין הבדל גדול....

משתמשת במה שיש במבצע ולשאר שאלותיך התשובה

היא לא ........... לא מאמינה בהבטחות שעל האריזה ולא בטוחה שחברה יוקרתית ערובה לאיכות האבקה , דברך מעדיפה להשתמש בנוזל לכביסה שיהי סוף שבוע נעים באהבה משלגיה

למעלה