סקרר!

מאיוש33

New member
סקרר!

מיועד למי שעדיין לא התחיל לדובב ורוצה להירשם לקורס: לאיזה קורס אתם מתכוונים להירשם? - נ.ל.ס -ג'פטו - אחר (איזה ופרטים) אני עושה את הסקר הזה כדי שכולנו נירשם ביחד לאותו הקורס וגם כדי שנדע פרטים על קורסים אחרים שקיימים (לאו דווקא נלס או גפטו) מי שכבר עבר קורסים שיכתוב לאיזה קורס הוא נרשם , חוויות פרטים המלצות וכ"ו תודהה מראש! ואורלי - את יכולה לכתוב את הסקר הזה בפינה של הסקר בנוסף לסקר של "הסדרה הנוסטלגית הכי אהובה" מאיוש!

Stageman

New member
אני מתלבט.

כי אני מאד רוצה לעשות את זה, אבל יש לי שיקול כספי גדול והשגתי איכשהו מחצית מהכסף. אבל אני מתלבט... מישהו יודע על קורסים מקצועיים נוספים עוד פרטים?

אני עשיתי בג'פטו!

אני עשיתי בג'פטו לפני 3 חודשים והיה ממש כיף!! ומרגש! דיבבנו את קליפורד הסרט ולפעמים אני רואה את זה ב יסבבה (באנגלית) ומתרגשת..

בקשר לסקר שלך

שלום מאיה, שמי גד צ'רנוביסלקי, אני בן 24, ויצא לי לדבב מעט סדרות במספר אולפנים (נ.ל.ס, קובי אשל, וידאופילם, טלוויזיה חינוכית, ועוד) בקשר לשאלה שלך - לפני שהתחלתי לדבב הייתי בוגר שני קורסים. הראשון בנ-ל-ס, הייתי בקורס הראשון שלהם לפני 7 שנים. יחד עם אורלי תגר, ירון מלאכי, מירון ארונוביץ', מיכל אהרון ואפרת רז. והשני באולפני תומיתות במושב שורש. כמה שזה ישמע לך לא הגיוני - מהקורס בתומיתות הייתי יותר מרוצה מסיבה אחת: נכון לאותה תקופה. בקורס של נ.ל.ס פשוט נתנו כל פעם לכל תלמיד חצי שעה לדבב ועברו איתו תוך כדי על מה שצריך... וההבדל בין השיעורים אחד אחרי השני היה פשוט המעבר מסדרה קלה לסדרות קשות יותר. (פרנקלין, אח"כ הברווזון המכוער, ולסיום פוקימון - שזאת נחשבת כסדרה הכי קשה בגלל הדיבור המהיר של הדמויות באנימה.) בקורס בתומיתות לעומת זאת - שני השיעורים הראשונים היו על משחק בדיבור בנטו. הקליטו אותנו מקריאים שירה - או מונולוגים ממחזות, כדי להרגיל אותנו קודם כל, לא להצמד לטקסט אלה פשוט "לדבר" אותו. ולא "לדקלם". לדוגמא: להקריא את המילים של השיר 'יהונתן הקטן' מילה במילה אבל באינטונציה של "סיפור רכילות על ילד שובב שהלך לטפס על העץ ואל תשאלי מה שעשה שם", על מנת לשבור את ההרגל שלנו "להקריא טקסט" ולהתחיל "לדבר טקסט"..כדי שלא ניתקע עם בעיות משחק בדיבוב. בשיעורים השלישי ושאר השיעורים כמובן - עבדו איתנו יותר על הטכניקות של הליפסינק, ואפילו שיעור אחד על שירה היה לנו. סה"כ הכללי - משני הקורסים הייתי מרוצה. אבל בואי נאמר שיש כאלה שהקורס בתומיתות עדיף להם. מאשר להיזרק ישר למיים ולדבב על המקום. והיום אם מזמינים אותי לאודישן לדיבוב - אני הרבה פחות לחוץ ממה שהייתי בעבר. מה שלא תחליטי - שיהיה לך המון בהצלחה גד צ'רנובילסקי

Stageman

New member
האם תוכל לתת לנו פרטים על תומיתות?

נשמע לי אחלה את האמת... השאלה מה המחירים? הזמנים? מה מכילים השיעורים? בבקשה, אם תוכל זה נורא יוכל לעזור

מכיוון שזה היה לפני 5 שנים....

אז אין לי שמץ של מושג - אם האינפורמציה שאני אתן לך עדיין אקטואלית. ואולי הם שינו את השיטה מאז.. תומיתות זה אולפן שנמצא במושב שורש (בדרך לירושלים...) ליד נווה אילן הטלפון שלהם 02-5334626 ולקורס שלהם קוראים "המכינה לדיבוב" הקורס שלהם הוא פעמיים בשבוע היה. בשעות הערב. צלצלי ותשאלי - ואני בטוח שהם יתנו לך את כל הפרטים הרבה יותר טוב ממני. לא עבדתי שם הרבה. חוץ מתפקיד אחד בסדרה "רד-וול" בעונה השניה. ותפקיד אורח ב"מופע של לולו" - ככה שאין לי הרבה פרטים עליהם לתת לך. אבל סה"כ הקורס שלהם - הייתי מרוצה ממנו. שוב, גם הקורס של נ-ל-ס היה מצויין - השאלה היא מה את מרגישה שצריך לחזק אצלך - אם זה את המשחק או שאת פשוט רק צריכה ללמוד טכניקה. וכמובן מיקום - לפי מה שעדיף לך.

מיכליש14

New member
ג'פטו!../images/Emo45.gif

אני לא יודעת למהזה צריך להיות כזה יקר בנלס ולא נראה לי שהאורך כזה משנה. גם שבעה מפגשים זה שווה ויפה וטליה מביימות שם אז למה לא שם? גם ככה עד שההורים שלי הסכימו כי זה יקר...

הוסיפו הוסיפו :)

אני הולך לנ.ל.ס רק מסיבה אחת פשוטה.... הם מדבבים את בובספוג! לא סתם
לפי שעות זה יותר זול וזה גם יותר קרוב לי.

קורס דיבוב

לדעתי האולפנים צריכים להתחשב במחיר במיוחד שזה קשור בילדים כי אנחנו לא יכולים לעזור להורים שלנו בתשלום של זה. וגם הכמות לא קובעת אלא האיכות חוץ מזה ששבעה שעורים זה נשמע ממש טוב, והבימאיות האלה מוכרות מאוד.

אני

הולכת לעשות אודישן בגפטו כן שם זה קצר וקולע ושמעתי שאם טובים אז מגיעים גם לדבב באמת

מאיוש33

New member
אזז בקיצור...

בואו נסכם על קורס אחד שנירשם אליו כולנו.... אפילו אם הוא לא יהיה הכי טוב לפחות נהיה שם ביחד...

מאיוש33

New member
גמאני מסכימה על גפטו...

אבל יש הרבה יותר אנשים מהפורום שחוו את הקורס של נ.ל.ס....וזה גם יותר קרוב לרוב הילדים.. טוב זה תלוי אם מהקורס של גפטו לוקחים לתפקידים בסדרות ...כי אז למה עשינו את הקורס בכלל?! מה את חושבת על זה אורלי?? אהה..ואגב מישו פה מראשון לציון או מהסביבה??

אוקיקי

New member
אני../images/Emo9.gif

אני חושבת שלנ.ל.ס אבל אני אברר על שניהם (נ.ל.ס וג'פטו) ואז אחליט. בכל מקרה-יש לי עוד זמן עד שאני אלך לקורס...

למעלה