אני ???
כ כ ו ס ו ן ג מ ד New member 24/5/05 #20 תשובות בראשון זאת יעל שרוני ובטלובנלה זה השיר שלנו למרות שהיא לא כתובה
מ ממי מהצפון New member 24/5/05 #31 אז מה אתה עושה בפורום הזה??? עים אתה מיסתכל השיר שלנו.. אז די ברור שאתה לא מסתכל טלנובלה בעמ!!! אז מה לעזזל אתה עושה פה??? על תבין אותי לא נכון.. אני לא מסלכת.. סתם שאלה
אז מה אתה עושה בפורום הזה??? עים אתה מיסתכל השיר שלנו.. אז די ברור שאתה לא מסתכל טלנובלה בעמ!!! אז מה לעזזל אתה עושה פה??? על תבין אותי לא נכון.. אני לא מסלכת.. סתם שאלה
כ כ ו ס ו ן ג מ ד New member 24/5/05 #38 תשובה לממי מהצפון סתם משעממם לי אז אני פה זה לא אומר שאני צריך לראות טלנובלה בע''מ
M montu New member 24/5/05 #21 שלי-> שחקנית: טלי שרון!!! טלנובלה: מיכאלה! גם טב"ע טוב אבל לא כמו מיכאלה....
ח ח0חו0ית1 New member 24/5/05 #23 עונה איזה שחקנית הכי טובה יעל שרוני טלי שרון אפרת כהן איזה טלנובלה הכי טובה משחק החיים מיכאלה טלנובלה בע"מ
עונה איזה שחקנית הכי טובה יעל שרוני טלי שרון אפרת כהן איזה טלנובלה הכי טובה משחק החיים מיכאלה טלנובלה בע"מ
J JULI4561 New member 24/5/05 #26 שלי שלי שלי שלי שלי השחקנית הכי טובה אני חולה על טליי והיא באמת מעולה אבל גם יעל שרוני תותחית אז שתיהן הטלנובלה הכי טובה וגם פה אני לא יודעת מה להחליט אני מתה על טב"ע אבל גם משחק החיים ומיכאלה היו מעולות אז אני לא יודעת חחח !!! שלושתן
שלי שלי שלי שלי שלי השחקנית הכי טובה אני חולה על טליי והיא באמת מעולה אבל גם יעל שרוני תותחית אז שתיהן הטלנובלה הכי טובה וגם פה אני לא יודעת מה להחליט אני מתה על טב"ע אבל גם משחק החיים ומיכאלה היו מעולות אז אני לא יודעת חחח !!! שלושתן
E eris1515 New member 24/5/05 #28 עונה איזה שחקנית הכי טובה-טלי שרון איזה טלנובלה בכי טובה-|טלנובלה בע"מ
S shirkan21 New member 24/5/05 #29 וואו אמ.... לא יכולה לענות על זה. אני אומרת את האמת...וואי שלושתן תותחיות על ברמות,וגם שלושת הטלנובלות הן הכי טובות שיש.
וואו אמ.... לא יכולה לענות על זה. אני אומרת את האמת...וואי שלושתן תותחיות על ברמות,וגם שלושת הטלנובלות הן הכי טובות שיש.
ס סוכ7יה על מקל New member 24/5/05 #32 עונה../images/Emo152.gif איזה שחקנית הכי טובה יעל שרוני טלי שרון אפרת כהן איזה טלנובלה הכי טובה משחק החיים מיכאלה טלנובלה בע"מ
עונה../images/Emo152.gif איזה שחקנית הכי טובה יעל שרוני טלי שרון אפרת כהן איזה טלנובלה הכי טובה משחק החיים מיכאלה טלנובלה בע"מ
י ירינוששששש New member 24/5/05 #34 עונהההה אני אישית הכי אוהבת את יעל שרוני והטלנובלה: בחירה קשה בין מיכאלה לטלנובלה בע"מ אין לי מושג אהבתי את שתיהן
עונהההה אני אישית הכי אוהבת את יעל שרוני והטלנובלה: בחירה קשה בין מיכאלה לטלנובלה בע"מ אין לי מושג אהבתי את שתיהן
R rock4ever המקורית New member 24/5/05 #35 עונה איזה שחקנית הכי טובה יעל שרוני טלי שרון אפרת כהן איזה טלנובלה הכי טובה משחק החיים מיכאלה טלנובלה בע"מ
עונה איזה שחקנית הכי טובה יעל שרוני טלי שרון אפרת כהן איזה טלנובלה הכי טובה משחק החיים מיכאלה טלנובלה בע"מ
ה הדס אוהבת מאור כהן New member 24/5/05 #36 אופסססס כתבתי מהניק הקודם שלי בלאטטטטטטטטט מה יש לי היום!?@?!@!@##$!@$?!@?#$?#!@~?