סקרר

גרר בתצוגה לפני זה עושה בכחול ופה ל

זה לא מצליח לייי גרררר תפוזבלל יאללה אני פורשת נראה לי זה מחרפן בתצוגה לפני זה בכחול ובשליחה זה לאאאאאאאאא גרררררררררררררררררררררררררררר

../images/Emo39.gifאני עונהההההה

תומס פריצנוולדן-כי הוא מצחיק ומותקקקקקק פדה ברור !! מיה פריצנוולדן אף אחד ניראה לי פלור משחקת את התפקיד מדהים\!!אולי הייתי משנה דברים ומוסיפה ומחליפה קצת שחקנים.אבל לא את פלור ולא הייתי משנה תשם של הסידרה זה פצצה ומאוד מתאים!! היה סבבה תודה על הסקר תמשיך כך!!

תשובות סקר...

1) מהי הדמות האהובה עליכם ולמה? פלור כי מגניבה כזאת!!!!!! 2) איזו דמות {גברית} מיתלבשת הכי טוב\יפה? פצה החתיך וגם פדריקו ההורס!!! 3) איזו דמות {נשית} מיתלבשת הכי טוב? אני אוהבת את הלבוש של מיה!!! 4) אם הייתה אפשרות להחליף בתפקידים למי הייתם נותנים את התפקיד של פלור? לאף אחד...!!! 5) אם הייתה אפשרות להחליף את שם הסדרה למה הייתם משנים אותה? לא משנה......

../images/Emo103.gif../images/Emo183.gifעונהה../images/Emo183.gif../images/Emo103.gif

מהי הדמות האהובה עליכם ולמה
רוברטושש פלורוש ומרטינוש
כי הם מושלמים
איזו דמות {גברית} מיתלבשת הכי טוב\יפה
פדה
איזו דמות {נשית} מיתלבשת הכי טוב
אני אוהבת את הסיגנון של פלור לא בגלל שהיא השחקנית הראשית פשוט כי אני אוהבת להתלבש ככה
אם הייתה אפשרות להחליף בתפקידים למי הייתם נותנים את התפקיד של פלור
אולי למאיה
אם הייתה אפשרות להחליף את שם הסדרה למה הייתם משנים אותה
אמממ ת'אמת אף פעם לא חשבתי על זה
וזהווו

../images/Emo186.gif../images/Emo182.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif../images/Emo186.gif

1) מהי הדמות האהובה עליכם ולמה?אממ אני הכי מתחברת לפלור.. היא מצחיקה עליזה והכל.. אני אוהבת גם תלבוש שלה! 2) איזו דמות {גברית} מיתלבשת הכי טוב\יפה? 3) איזו דמות {נשית} מיתלבשת הכי טוב?אממ אני אוהבת דווקא את סיגנון רוברטה!.. מזכיר לי אותי קצת.. 4) אם הייתה אפשרות להחליף בתפקידים למי הייתם נותנים את התפקיד של פלור?מהשחקנים שמשחקים לא הייתי מחליפה בעד אף אחת אחרת! 5) אם הייתה אפשרות להחליף את שם הסדרה למה הייתם משנים אותה?השם מושלם! אני לא חושבת על משהו אחר..

LemonLimeLilach

New member
אממ

1) מהי הדמות האהובה עליכם ולמה? מיה, בגלל שהיא כמו המריצה של הסדרה וזה סוג הדמויות שאני הכי אוהבת. 2) איזו דמות {גברית} מיתלבשת הכי טוב\יפה? (ממש אני מבינה בזה) מתיאס 3) איזו דמות {נשית} מיתלבשת הכי טוב? דלפינה ופלור 4) אם הייתה אפשרות להחליף בתפקידים למי הייתם נותנים את התפקיד של פלור? בראסמי, הייתי נותנת את זה לאנג'לס. 5) אם הייתה אפשרות להחליף את שם הסדרה למה הייתם משנים אותה? לוידעת

la reputa madre

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo29.gif אני...

1) מהי הדמות האהובה עליכם ולמה.....פדה...אין עליו פשוט..מקסים אותי 2) איזו דמות {גברית} מיתלבשת הכי טוב\יפה המפפפ פרנקו:) אתם עוד תראו... 3) איזו דמות {נשית} מיתלבשת הכי טוב?מיה:) יש לה בגדים י-פ-י-ם 4) אם הייתה אפשרות להחליף בתפקידים למי הייתם נותנים את התפקיד של פלור לא הייתי נותנת לאפאחד...זה תקיד שפשוט נכתב בשבילה..(הוא באמת נכנתב בשבילה!) 5) אם הייתה אפשרות להחליף את שם הסדרה למה הייתם משנים אותה הייתי משנה אותה לפלורי..למה? כי זה קצר..

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifאנייייי

1) מהי הדמות האהובה עליכם ולמה
פלומה {
} כי זו קמילה דהההה 2) איזו דמות {גברית} מיתלבשת הכי טוב\יפה
פדריקה נראה לי... 3) איזו דמות {נשית} מיתלבשת הכי טוב?
מיה 4) אם הייתה אפשרות להחליף בתפקידים למי הייתם נותנים את התפקיד של פלור
קמילה דההההה מושלמת שלי
5) אם הייתה אפשרות להחליף את שם הסדרה למה הייתם משנים אותה
הטמטום החדש בארגנטינה.... כי זו סידרה יחסית מטומטמת.... הכל ר ברור מה ייקרה יודעים מי יהייה עם מי ומה ייקרה

Snobubit

New member
עונה גם על זה../images/Emo151.gif../images/Emo182.gif

1)מהי הדמות האהובה עליכם ולמה:מיה ודלפינה...נו..כי הפ פשוט משחקות מעולה את הדמות 2) איזו דמות {גברית} מיתלבשת הכי טוב\יפה:הטבח
3) איזו דמות {נשית} מיתלבשת הכי טוב?מיה ודלפינה...ונטה... 4) אם הייתה אפשרות להחליף בתפקידים למי הייתם נותנים את התפקיד של פלור:רומינה יאן...או למי ששיחקה את לוס בעונה השישית של צ'יקי 5) אם הייתה אפשרות להחליף את שם הסדרה למה הייתם משנים אותה:אני מסתדרת עם השם הנוכחי

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifעשיתם לי חשק לגם../images/Emo9.gif

1) מהי הדמות האהובה עליכם ולמה
בינתים... פדה, פלור, מאיה, סופיה, מרטין, תומאס, רוברטה ונאטה
אבל...
פלומה
כי זאת קמ והיא מושלמת
2) איזו דמות {גברית} מיתלבשת הכי טוב\יפה
פדרו
3) איזו דמות {נשית} מיתלבשת הכי טוב
מאיהה
4) אם הייתה אפשרות להחליף בתפקידים למי הייתם נותנים את התפקיד של פלור
לא יודעת