סקרר לכולםם

סקרר לכולםם

סקר רק על גיא :] איפה הכי אהבתם את גיא ? באיזה תפקיד אהבתם אותו? איך לדעתם גיא (אופי,יופי)? משחק החיים או הנסיכה? איזה תמונה הכי אתם אוהבים של גיא? גיא משחק או מדגמן(מהי דעתכם)? זהו תענו : ]

עונהה ../images/Emo9.gif

איפה הכי אהבתם את גיא ?אממ בהתחלה בחברים הטובים ואז במשחק החיים באיזה תפקיד אהבתם אותו? במישחק החיים איך לדעתם גיא (אופי,יופי)? יופי זה ברור כבר.. ואופי לפי מה שאני יודעת יש לו אחלה אופי.. =) משחק החיים או הנסיכה? משחק החיים איזה תמונה הכי אתם אוהבים של גיא? --> גיא משחק או מדגמן(מהי דעתכם)? משחקקקק

SAPIROS5

New member
עונה :)

איפה הכי אהבתם את גיא ?אממ משחק החיים וילדות רעות וגם החבר'ה הטובים...אותו הדבר :] באיזה תפקיד אהבתם אותו? ירון במשחק החייםוגם בילדות רעות אריק. איך לדעתם גיא (אופי,יופי)? אחלה אופי ויופייי כולם יודעיםם שהוא הכי חתיך!!!חחחחח משחק החיים או הנסיכה? ראיתי רק 2 פרקים מהנסיכה ואני לא יודעת אז משחק החיים... איזה תמונה הכי אתם אוהבים של גיא?=> גיא משחק או מדגמן(מהי דעתכם)? שתייהם באותה המידה!!!

orianush

New member
עונה

איפה הכי אהבתם את גיא ? לא יודעת.. בכל המקומות.. באיזה תפקיד אהבתם אותו? כנ"ל איך לדעתם גיא (אופי,יופי)? יופי - חתיך!! , אופי- אני לא מכירה אותו אישית אבל מתוכניות והכל הוא נראה לי בנאדם מדהים משחק החיים או הנסיכה? משחק החיים איזה תמונה הכי אתם אוהבים של גיא? קשה.. גיא משחק או מדגמן(מהי דעתכם)? גם וגם

יאללה גמאני עונה : ]

סקר רק על גיא :] איפה הכי אהבתם את גיא ? בכל סדרות ובכל תכונית שהיה באיזה תפקיד אהבתם אותו?ירון משחק החיים איך לדעתם גיא (אופי,יופי)? מושלם גם ביויפ ובאופי הוא הכי חתיך נקודה משחק החיים או הנסיכה?משחק החיים אבל גם הנסיכה יפה איזה תמונה הכי אתם אוהבים של גיא?>> גיא משחק או מדגמן(מהי דעתכם)?שניהם אפילו רקדן זהו תענו : ]

למעלה