סקררר

זה כנראה עניין אישי

לי ממש לא נוח עם חזיה, ואני רואה בה שריד ארכאי מתקופת המחוך. לדעתי - רוב הנשים אינן צריכות חזייה. בעניין מה שיפה או לא - הטעם שלנו כאמור מושפע ביותר ממסרים חברתיים. החזייה בהרבה מקרים "מסדרת" לנו את החזה שיראה מעט דומה יותר לאידיאל התקופתי.

ToryMaster

New member
אני בסדר עם האידיאל הזה ../images/Emo3.gif

וכן שמעי, זה באמת עניין אישי, בדיוק כמו שטעם (במראה חיצוני) הוא עניין אישי.

ניסיתי להסביר את עצמי עד כמה שניתן

אין לי דבר נגד חזיות, ומי שנוח לה שתשים אותם. הבעיה שלי היא בהכרח, בחובה החברתית לנשים, ללבוש חזיה. לדעתי רוב הנשים אם לא כולן, אינן צריכות חזיה. אני ועוד נשים רבות שאני מכירה אינן מרגישות נוח בלבישת חזייה. מלשות, התחרה מגרדת, הברזלים לוחצים ועושים סימנים, החזה נמחץ' בפושפים, האזור מזיע ולעיתים קרובות הבד אינו בד "נושם", הרצועות לא נעימות וכו'. חזיה היא פריט אופנתי ולא מחייב המציאות. חזיה שאינה מתאימה יכולה אף להזיק. זהו.

ToryMaster

New member
אני מבינה למה את מתכוונת דווקא

זה דווקא קו מחשבה שחבל שלא רואים יותר (כל אישה היא יפה כשלעצמה וכמו שהטבע ברא אותה, מעצם היותה אישה). לרוב אני גם מסכימה איתך

Tidal

New member
../images/Emo1.gif

תחתונים וחולצה נוחה או רק חולצה נוחה

minx

New member
ערומה

בד"כ ערומה. בזמן מחזור עם מכנסונים צמודים

minx

New member
למה לא הוגן?

כל החברים שהיו לי גם ישנו בעירום

סתם, מותר לי להתבכיין ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

לבריאות, אני בקיץ לרוב ישן עם מזגן, פוך וערום לגמריי. רק הבעיה נוצרת בבוקר אם העובדת הפיליפינית של סבתי נכנסת אליי לחדר ומוצאת אותי עירום..

b t t y b o o p

New member
כותונת סטאן

זה כל כך כיף על הגוף...... אבל בחורף אני לובשת טרניינג וגופיה

סיון 1 23

New member
כל פעם משהו אחר.

פעם פיג'מה, פעם פיג'מה אחרת, פעם חזיה ותחתונים, פעם רק תחתונים, פעם בייבי דול (מה זה בייבידול?)

למעלה