סקררר...!!!

אוקיי...

קוראים לי גל... אני כמעט בת 14 ואני רוקדת מגיל 3.... ז"א שזו השנה ה-11 שלי למי שלא הצליח לעשות את החישוב לבד.... בעבר גרתי בי-ם ורקדתי בסטודיו של נעמי ארן (שהיא במקרה גם דודה שלי) בלט קלאסי עד שהיא עברה לשנתיים לסיאטל ומכרה את הסטודיו למורה הבאה שלי טלי יפה- ניב שלימדה אותי 3 שנים מתוכן שנה רק קלאסי ושנתיים קלאסי ומודרני... עזבתי את הסטודיו של טלי כשהייתי בת 11 כי המשפחה שלי עברה לגור בת"א.... בשנה הראשונה שם רקדיתי בלט קלאסי מודרני ויצירתי בביקורי העיתים ובשנתיים האחרונות אני רוקדת בלהקת המחול הייצוגית (אפרוחים) של גבעתיים.... אבל ביום ראשון אני כנראה הלך (עם חברתי אלינור- שהכירה לי את הפורום!!) לשיעור ניסיון בביכורי העיתים (שוב) כדי לראות מה הולך שם.... וכמובן שאני הולכת להמשיך בלהקה!! מקווה שלא שיעממתי אתכם בסיכום ארוך ביותר של חיי הריקוד שלי... גל

ariana b

New member
לא הרבה שנים...

אם כי המשיכה קיימת תקופה ארוכה מאוד. שנה שעברה למדתי מחול מודרני, ועכשיו - פלמנקו. אוהבת מאוד מוסיקה למחול, וכמובן, לראות הופעות של בלט קלסי, מודרני ופלמנקו.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאני../images/Emo26.gif

אני רוקדת מכתה ד', ועכשיו אני בכיתה ז'(כולל כולל כולל!), שזה אומר ארבע שני (כולל ד' וכולל ז'! חח.... פשוט הרבה חושבית שאני לא יודעת חשבון בגלל זה...) ואני לומדת ג'אז, ומתחילה השנה גם עם קלאסי ומודרני.

ממממ..

לא יותר מדי חח אני רוקדת כבר 4 שנים ג'אז [שנה חמישית] ו-2 שנים בסה"כ בלט [שנה שלישית..] רקדתי פעם מודרני אבל אין לי זמן, כי בלט אנחנו חייבים ללמוד בגלל המגמה ועל ג'אז אני לא יכולה לוותר.. ג'אז אני הכי אוהבת לרקוד...! בכלל..לרקוד זו החוויה הכי משחררת בעולם..

nofar ginon

New member
אמ..../images/Emo24.gif

אמ..אני רוקדת ג'אז ובלט.. 9 ששנים ג'אז ו שנתיים בלט

the mush

New member
../images/Emo26.gif

אני רוקדת מגיל 5. ככה שזה 10 שנים. רקדתי בלט מודרני רוב הזמן, ואז בכיתה ה' התחלתי גם עם ג'אז. ושנה שעברה גם בלט קלאסי שעכשיו האהוב עליי
.

../images/Emo187.gif אני....

אני רוקדת מגיל 4 (עכשיו בת 17 וחצי) כלומר 13 שנים אני רוקדת בלט קלאסי, מודרני קומפוזיציה וג'אז

../images/Emo187.gif אני....

רוקדת מגיל 4 (כיום בת 17 וחצי - ונראה לי שהכי "זקנה" כאן בפורום).... כלומר 13 שנים. רוקדת בלט קלאסי, מודרני, קומפוזיציה וג'אז

למעלה