סקררר

סקררר

באיזה בשמים אתן/ם משתמשים/ות? אני משתמשת בטוקאד, הוגו, סי קיי, גא´ן פול גוטייה, אורגנזה, אדאם (של גברים), רושאס (גברים) פאי (גברים).

katykr

New member
אמממ...

בלס דה ריצ´י (של נינה ריצ´י)- זה הריח הכי אהוב עליי בכל העולם.. וקנזו (החדש, והעפרון)..אגב מישהי יודעת איפה משיגים את העיפרון? כי שלי כבר עומד להגמר.. קצת בלושי...ולפעמים גם בבודי ספריי´ס של וויקטוריי´ס סיקרט.. אבל אני לא יודעת אם זה נחשב.

angelina1

New member
אני אוספת בשמים וכל מה שיש לי אני

מתה עליהם אז ככה: מירקל, נואה, עדן החדש, אסקדה סקסי גרפיטי, אולטרה ויולט, קנזו פלאוור, ב´רבריס וייקאנד, דוידוף קול ואטר, סי קיי (לא אוהבת ממש- ככה כהה), הוט-קוטיור, גלוריה, הוגו דיפ רד, ויש ו..... קנו לי גם בושם שנקרא סלין- מהסופר פארם הוא די יקר אבל אני לא אוהבת אותו ממש.....

אני גם מתה על בשמים

יש לי הוגו רד, ז´אדור, פלז´ר, נואה הישן { שאני ממש כבר לא מתה עליו} 121, הוגו בוס, איסימיאקי, נינה ריצ´י, בושם משגע של ז´אן פול גוטייה ואפשר להגיד שחוץ מנואה אני אוהבת את כולם

angelina1

New member
שכחתי להגיד שיש לי גם את ה-212

האייס-קיוב..... והוא מעולה.... וכמעט נגמר... ובגלל זה אני צריכה לחכות שוב לקיץ כי הוא יוצא רק במהדורות מיוחדות!!!

-me-

New member
../images/Emo5.gif

אני לא סובלת את קנזו פלאוור... ומה שעוד אני אוהבת זה דולצ´ה וגבאנה (ככה רושמים?) לייט בלו...

plomphy

New member
יש לי רק כמה שאני באמת משתמשת

1. fifth avenue של אליזבת ארדן 2. עדן של קאשארל 3. אולטרה ויולט הראשון (רק עם סגול) ו-4. the other שעומד להיגמר לי..

mandy

New member
כן כן אני עדיין

עם ג´ניפר לופז- GLOW יש לזה ריח מהמם ומיוחד...

angelina1

New member
הגלו חביב אבל אני לא אוהבת אותו

יותר מידי- למרות שאני אוהבת את ג´ניפר לופז! חוץ מזה עצה- אל תתמכרו ליות רמידי בשמים- אצלי זה מחלה- בשמים!! אני קונה אותם בכמויות וזה חבל.. עדיף לקנות 2 ככה בכל פעם ולא איזה מיליון!!!

mandy

New member
ועוד משהו!

לא רק לקנות קצת בכל פעם, אלא לחכות למבצעים ! כי כששמעתי שכן יביאו את הבושם של ג´ניפר לארץ, המחיר היה בשמיים אבל מהר מאוד היום מבצעים על בשמים ברשת אפריל ובסופר פארם וזה ממש שווה...במיוחד אם זה מבצע ואת גם קונה את זה באילת!

plomphy

New member
../images/Emo5.gif

בלי להעליב, הלכתי עם 3 חברות שלי, שלושתנו ניסינו את הגלו ועל כולנו זה הריח כמו קרם הגנה- זה הבושם הכי מזעזע שיכול להיות.... לפחות הבקבוק שלו יפה..

mandy

New member
../images/Emo10.gif לא נכון....

טוב בואי נסתפק ב"על טעם וריח אין מה להתווכח"..טוב? כי בשבילי זה ריח מיוחד וטוב. על כל אחת הוא אחר...

mandy

New member
אז מה הצבע עור שלכן?!

שלי מוקה
... ועלי לבושם יש ריח מיוחד! או יותר נכון, בשבילי יש לו ריח מיוחד...

MaYo0sH

New member
אמממ

הבשמים שלי: עדן, CK1, NOA, קנזו פלוואר, לה פה- שייסידו (הוא לא ממש מוכר אבל הוא ממכר..), ג´אן פול גוטיה- קלאסיק, אנג´ל, היפנוטיק (פעם אהבתי..אבל עכשיו הוא עושה לי בחילה..), 212, Victoria´s sicreat (ריח מזעזע..), יש לי עוד כמה אבל הקבועים שלי הם ג´אן פול גוטיה ולה פה.

Buffy1

New member
אז ככה

נואה קנזו
דונה קארן החדש
ארמאני (מוזהב)
The Other

למעלה