סקררר

שחשוחון

New member
לסדר לך אחת?

בלונדינית רטובה, טיפה שזופה,בבגד ים מיכנס וחלקיק עליון...

אני אוהבת בחורות עדינות

שלא צריכות להוכיח כלום לעולם , בשלות עם עצמן והולכות רחוק עם ההחלטות שלהם . טומבוי מבחינתי , השובבות הזאת , החוסר חשיבה קדימה לא מוצא חן בעיני. קצינות זה אחלה

שחשוחון

New member
../images/Emo208.gif עוד סקררר../images/Emo208.gif

כמו השאלה הראשונה איזה בנים אתם אוהבים?......גבריים? או עדינים? מטורפים בנפשם או שלווים?

האמת היא שזו שאלה טובה..

בדרך כלל אומרים שבני זוג צריכים להשלים אחד את השני ("תפקיד" יותר נשי ו"תפקיד" יותר גברי בקשר..) וזה די נכון בדרך כלל אבל אצלי זה די בעיה כי ממש קשה לי למצוא מישהו שימלא אחר המשיכות שלי.. אני מעדיף מישהו שיהיה פשוט גבר, שלא תהיה בו טיפת נשיות, שיהיה פשוט סטרייט, אחרת זה כמעט לא עושה לי את זה.. לפחות לא בקשר ממושך.. בגלל זה זו בעיה גדולה אצלי ולכן קשה לי למצוא מישהו שאני באמת ארגיש שהוא האחד שלי.. רן.

האמת היא שלא ידעתי מה זה אבל אחרי

שהבנתי בא לי להקיא חחחח וואללה זה דבר מזעזע לדעתי.. אבל כמובן שכמו שאני לא מוכן שיגידו עלי שאני סוטה בגלל שאני נמשך לבני מיני ככה אין לי את הזכות לומר שמי שעושה את זה סוטה. כולם בני אדם בסופו של דבר, וכל עוד לא עושים משהו רע למישהו אחר או לעצמנו אז זה בסדר :))

אוייש טעות טעות טעות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חחח חשבתי שאתה מתכוון לאלו ששמות איזה חגורה ושוכבות עם החברה שלהם עם זה
חחחח סוריייי וואללה אתה מתכוון לבחורות גבריות לא
וואללה יש לי כמה כאלה שאני מכיר, וחוץ מאלו שרבות מכות אין לי בעיה עם אף אחת מהן

שחשוחון

New member
לא!! לא היתכוונתי לגבריות....

היתכוונתי לבחורות נשיות אבל - תיקרא תהודעה שלמעלה... ואולי תימחוק את הטעויות שלך?..טיפקס/מחק

alexandron

New member
../images/Emo191.gif../images/Emo46.gifמה???!!!

סליחה?! יש לך בעיה? מה הקטע שלך? מה נראה לך כל כך נורא בסטרפ-און? אתה גם חושב שויברטורים ודילדואים הם נוראיים וצריך להשמיד אותם? ופלאגים גם? מה הקטע?

מה את כועסת? אותו זה מגעיל, זכותו.

גם לי זה נשמע מנוכר, אבל אולי מתישהו בחיים יש צורך, אם את אשה שחיה עם אשה.

alexandron

New member
פשוט זה נראה לי לגמרי צבוע.

מה כל כך מגעיל בעינוגים? הוא לא צעק 'מגעיל' כתגובה לפוסטים של אנשים שדוחפים מלפפונים לתחת... (וזה, סליחה, לדעתי, אם כבר אז יותר מגעיל).

מה צבוע.. איפה ראית שאני צבוע פה חח

מותק את חולמת חחחח
זה כמו שאנשים נגעלים מסאדו, גם הם צבועים
[=

asafgery

New member
כן

אני אוהב נשים לא שגרתיות. אני אוהב נשים חזקות. אני אוהב נשים בכלל... חשוב לי שאשה תהיה נשית. אם היא נשית ועדינה או נשית ו"טומגירל" זה לא כל כך משנה. אני פחות אוהב נשים שהן "קוצי מוצי" בצורה קיצונית, כאלה שהן בסרט של נסיכה עדינה ושברירית, שאסור שהלק חס וחלילה יסדק. בכל מקרה, כל מקרה לגופו.

למעלה