סקררר

סקררר../images/Emo124.gif

כשאתם הולכים לקנות נעליים, למה אתם נותנים עדיפות עליונה
ליופי שלהם או לנוחות שלהם
ואל תגידו לי גם וגם
תחשבו שכל הנעליים היפות לא היו נוחות ולעומת זאת, כל הנעליים הנוחות היו מגעילות
יאללה אני מחכה לתשובות

Daniel MSG

New member
../images/Emo139.gif שמע אני לא אקנה נעליים יפות

שלא נוחות לי! אבללללללללללללל אני גם לא אקנה נעל שנוחה לי אבל לא יפה! *אהמ*גליה אריעם*אהמ*
כךךךך ש... אין לי תשובה

לא מספק../images/Emo70.gif../images/Emo128.gif

אני רוצה תשובה
למה אתם נותנים עדיפות
מוכנים להתפשר
אם כן אז לאיזה צד

LiA n

New member
אני לפעמים->

מוכנה להתפשר...אם הן לא נוחות ממש אבל ממש ממש פצצתיות אז מתפשרים...

coolel

New member
תשובה

תראה בעקרון אני נותן עדיפות יותר ליופי - למה? כי אני לא ממש כזה שחשוב לו עד כמה נוחות הנעליים - זה לא שאני הולך הרבה או רץ הרבה וכו' ברור שאם הנעל לא נוחה בצורה מפריעה מאוד אבל יפה אני לא אקנה - אני לא אסבול. אבל אם מדובר פשוט על נעל שלא הכי נוחה שיש אבל יפה אז כן... לנוחות(להליכה ריצה וכו') אפשר לקנות אחת אחרת נוחה...

Perfect Girl

New member
אז ככה...

ברור שיופי... הרי קודם בוחרים נעליים לפי יופי... מודדים ברגע שהם לא נוחות למרות שהם יפות אז מוותרים...

dark eyes

New member
יופי

זה גם תלוי כמובן במטרה שלה, נעל לספורט למכון כושר נעל התעמלות בקיצור חייבת להיות נוחה ומתאימה לעילות שאתה עושה... עכשיו קניתי נייק חדשות לריצות נעל מהממת וקלה להפליא אבל נוחה ממש כאילו אין עלייך נעל
לעומת זאת הנעליים האחרות שלי לא מצטיינות בנוחות מדהימה מה לעשות...

Perfect Girl

New member
שחושבים על זה

שטוית מי שאמר נוחות...כי שהנעל על המדף אתם לא רואים עם היא נוחה או לא אתם בוחרים אותה עם היא יפה או לא לדעתכם!

אני לא מדבר על זה..

אני מדבר כבר על הקטע שאחרי.. שהגיע הזמן כבר לבחור מה רוצים לקנות לאחר שמדדנו אותם..

julietta16

New member
נוחות...

אם הנעל לא נוחה לי, אין מצב שאני אקנה אותה מה שכן- לי יש הגדרה די מעוותת לנוח אז יכול להיות שאני אקנה נעל עם עקב סטילטו דקיק ואחשיב אותה לנוחה

chicolico

New member
אני לא צבוע ולא שקרן...../images/Emo3.gif

אני נותן עדיפות עליונה ליופי.... הנוחות היא רק "בונוס"

בתור אחת שסוגדת לסניקרס למיניהם

אני יכולה להגיד שהנוחות משחקת אצלי תפקיד חשוב. אבל אם יש נעל שממש מוצאת חן בעיניי (והיא לא ממש הורגת את הרגליים) יש סיכוי גדול שתתפסו אותי איתה.

i l0ve u

New member
מממ...

עד השנה שנאתי נעליים בטירוףףףףף הייתי הולכת רק עם נעלי ספורט שההורים היו קונים לי גם למסיבות פשוט שנאתיי נעליים ובעיקר לקנות נעליים היה הסיוט של הלייף בשבילי ותמיד ההורים שלי הכריחו אות לקנות נעליים הם שנאו לראות אותי כל יום עם הנעלי ספורט שמרוב שחרשתי עליהם הפכו מהר מאוד לג'יפות...
אז "ניסיון חיים ארוך" אין לי ממש בתחום הנעליים אבל השנה התחלתי ממש לאהוב נעליים יכול להיות שזה מגיע עם הגיל כמו שפתאום מתחילים לאהוב בגדים בדרך כלל מסתכלים דבר ראשון על היופי של הנעל כי זה הדבר הראשון שרואים אבל הרבה הרבה יותר חשוב לי זה נוחות זה נאמבר וואן בשבילי ... גםאם תהיה הנעל הכי פצצה בארץ והיא תהיה ממש לא נוחה אני לא יקנה ... אבל אם תהיה ת'נעל הכי נוחה בעולם והיא תהיה מכוערת או אפילו סתם לא הכי משו אז ממש באארוררר שאני לא יקנה אותה!.... צריך למצוא את השילוב בין נוחות ליופי ...

למעלה