סקרררר כמו פעםםםם

LiDorrr

New member
הילה-לאלי-ענבימ-אשת-חיי!

אני אוהבת אותך הרבה יותר!!! רישפון בלעדיך זה לא רישפון! מינרווה בלעדיך זה לא סאני! חיים בלעדיך זה לא חיים!!! קיצור הבנת

קספרוני

New member
עשית עוד משהו שאנשים גאים בך או..

שזה מדובר על אותו דבר שאני חושבת..?

LiDorrr

New member
אם את מדברת

על ההתנצלות אז לא זה ממש לא זה... חחחח אבל טוב לדעת שגאים בי גם על זה

קספרוני

New member
כה.. התכוונתי להתנצלות..

ובטח שגאים בך.. לדעת להתנצל זה לא תמיד דבר שקל לאנשים לעשות אותו.. אז קבלי ח"ח ..:)

LiDorrr

New member
../images/Emo9.gif

כשאני צריכה אני יודעת... אבל בכל אופן לא דיברתי על זה.

עונהה

איך הייתה המסיבה? לפניםםםםםםם איך היה עברי המלך? לא יודעת לא מתה עליו חחח כמה כוסות שתית? 4-5 איך הייתה השתייה ?רגילה ... של רשפון נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון?כה.. זה קרה פעם אחת ומאז לא הקאתי או השתכרתי במידה ושתית כמה פעמים נפלת? לא נפלתי וכמה פעמים דרכת על מישהי? לא יודעת חחחח כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא? חחח לא הייתי שם מ1-10 כמה נהנת? 8 עם מי הלכת? עם כמה חברות גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת??? חיחיחי חחחחחחחחח לא וחבל עם כמה בנות התנשקת? שתיים אכלת סרטים גם אה? לשם שינוי לאאא כמה האבקויות בנות ראית? חחחחחח כמה אקסיות שלך ראית? וואי וואי יי מיצינו את רישפון ? אולי ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים? רישפונסרטים ... אבל אתמול לא היה!

גם אני עונה..

רישפון!!! איך הייתה המסיבה? ואללה סבבה איך היה עברי המלך? גדולללל כמה כוסות שתית? 3 אבסנט איך הייתה השתייה ?לא שותה אלכוהול ישראלי חוץ מבירה נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון?לא במידה ושתית כמה פעמים נפלת? לא נפלתי וכמה פעמים דרכת על מישהי?לא זוכרת כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא? בחיים לא מ1-10 כמה נהנת?5 עם מי הלכת?חברות גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת??? חיחיחילא עם כמה בנות התנשקת?אף אחת אכלת סרטים גם אה?לא סתם מכרו שם פופקורן כמה האבקויות בנות ראית?אאההה? כמה אקסיות שלך ראית?2 מיצינו את רישפון ?גועל נפש ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים? רק סרטים..

מה עשית ערה בשעה כזאת?!

איך הייתה המסיבה?-פסדר... יש מקום לשיפור.. איך היה עברי המלך?-עברי תעשה לנו ילדדדדד כמה כוסות שתית?-3 נראה לי לא? איך הייתה השתייה ?-לא הרגשתי כלום נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון?-לא הקאתי ולא אמרתי את זה במידה ושתית כמה פעמים נפלת?-לא נפלתי וכמה פעמים דרכת על מישהי?-לא דרכתי וגם אם כן ביקשתי סליחה... אני לסבית מנומסת
כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא?-לא היה ולא נברא מ1-10 כמה נהנת?-אני עדיין חושבת על זה.. אולי 8 עם מי הלכת?-איתך!!! גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת??? חיחיחי-חחח כן עם כמה בנות התנשקת?-2... אכלת סרטים גם אה?-לא כמה האבקויות בנות ראית?-מספיק כמה אקסיות שלך ראית?-2 בערך מיצינו את רישפון ?-.. ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים?-רישפונסרטים תודות..: לך האישה היחידה בחיי
שאני הכי אוהבת בעולם!!! אהההההה וברור שהתנשקתי רק איתך, כאילו דההההההההה

אני יראה לך מה זה 2!!

חכי חכי... ומה עשיתי ערה? אמממ הגעתי הביתה .... אני אוהבתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך תעשי לי ילדדדדדדדדדדדדדדדד חגיתתתתתתתתתתתת

../images/Emo47.gif

איך הייתה המסיבה
שווה
איך היה עברי המלך
שווה
כמה כוסות שתית
לא ניראה לי שזה ניתן לספירה..
איך הייתה השתייה
מדוללת מדיי ..
נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון
את האמת שלא ..
במידה ושתית כמה פעמים נפלת
פעמיים, אבל לא בגלל ששתיתי.
וכמה פעמים דרכת על מישהי
וואי מלא..
כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא
לא השתכרתי
מ1-10 כמה נהנת
10
עם מי הלכת
הייתי עם כל מיני חברות
גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת
חיחיחי
לא אבל עכשיו שאת אומרת, אני יודעת שאני צריכה להתנקם בה כי היא הבטיחה לי יציאה
עם כמה בנות התנשקת
0
אכלת סרטים גם אה
את האמת שכן ..
כמה האבקויות בנות ראית
אפילו לא 1...
כמה אקסיות שלך ראית
2
מיצינו את רישפון
לאאאאא
ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים
רישפונסרטים
יום טוב לכולן

Marllboro

New member
עונה..

איך הייתה המסיבה? מי היה במסיבה בכלל איך היה עברי המלך? שמעתי אותו מבחוץ!! עדיין לא הבנתי, עברי פסיבית?! כמה כוסות שתית? 3\4 איך הייתה השתייה ? מדוללת נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון? לא במידה ושתית כמה פעמים נפלת? לא הגעתי למצב של ליפול בגלל השתייה.. וכמה פעמים דרכת על מישהי? דרכתי על אישתי פעם אחת בלי כוונה שהיינו בחוץ. כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא? לכו תגרדו כוס! מ1-10 כמה נהנת? בקושי הייתי במסיבה..לא היה ממה להנות מהמסיבה..אבל נהניתי מדבר אחד..מורל אישתי המושלמת!!!!!! עם מי הלכת? מורן(בוביק) גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת? לא עם כמה בנות התנשקת? אחת ויחידה! מורל אהובתי! אכלת סרטים גם אה? לא כמה האבקויות בנות ראית? מכות?! ברשפון?! לההה אין מצב! כמה אקסיות שלך ראית? להתחבר לי אתם רוצות? מיצינו את רישפון? לא ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים? רישפונזבי!

עונה נה נה נה נה

רישפון!!! איך הייתה המסיבה?היה ממש כייף איך היה עברי המלך?אמאלה חלום להתחתן איתו כמה כוסות שתית? אמ.. נראה לי 5 .. ואיזה 2 טקילות איך הייתה השתייה ? דוחה נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון?כן זה קרה לי ברשפון שעבר.. אבל לא עכשיו .. במידה ושתית כמה פעמים נפלת?נפלתי פעם אחת . וכמה פעמים דרכת על מישהי? אמלה אני לא יכולה לספור כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא? לא זה לא קרה מ1-10 כמה נהנת?10 עם מי הלכת? חברות גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת??? בטח חיחיחי עם כמה בנות התנשקת?1 אכלת סרטים גם אה? בחיים אני לא אוכלת סרטים כמה האבקויות בנות ראית?1 כמה אקסיות שלך ראית? מיצינו את רישפון ? מפיתאום ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים? רישפונים! תודות..: זהו עפתי לישוןן נסיכה שלי אני מתה מתה עליךךךךךךך התגובה שלך

אנייייייייייייייייייייייייי ../images/Emo66.gif

איך הייתה המסיבה? אחלהההה איך היה עברי המלך? מלךךךךךך כמה כוסות שתית? לא זוכרתת
איך הייתה השתייה ? סבבה נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון? חחחחחחחחח לא במידה ושתית כמה פעמים נפלת? לא נפלתיי וכמה פעמים דרכת על מישהי? חחחח אוואההה כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא?
מ1-10 כמה נהנת? 7 עם מי הלכת? חברות גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת??? חיחיחי
שו??. עם כמה בנות התנשקת? אף אחתתת אכלת סרטים גם אה? לעעע כמה האבקויות בנות ראית? חחחחח כמה אקסיות שלך ראית? אף אחת מיצינו את רישפון ? כעעעע ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים? סרטיםם
תודות..:

גמני גמני גמני

רישפון!!! איך הייתה המסיבה?סוף! איך היה עברי המלך?ממש מלך! כמה כוסות שתית?בלי ניתן לספירה! איך הייתה השתייה ?כמו תמיד מזעזעת... נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון?נכון,אני באמת לא שותה יותר בחיים! במידה ושתית כמה פעמים נפלת?לא זכור לי שנפלתי וכמה פעמים דרכת על מישהי?אמממ... חחח לא זוכרת.. כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא?חיחיח ליודעת לא זוכרת:p מ1-10 כמה נהנת?10 עם מי הלכת?לשם שינוי כל החברות שלי היו ,היה הכי כיף בעולם! גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת??? חיחיחיחחח לא עם כמה בנות התנשקת?זה כבר סוד! אכלת סרטים גם אה?בערך כמה האבקויות בנות ראית?האמת לא ראיתי בכלל כמה אקסיות שלך ראית?לא ראיתי שום אקסיות חחחחחח מיצינו את רישפון ?פעם ב... נחמד כזו מסיבה אבל לא יותר מידיי ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים?רישפונסטלה
תודות..:

FaithNoMore

New member
אוי, אני פשוט חייבת לענות על זה!

איך הייתה המסיבה? וואלה, כנראה שבפנים הייתה בסדר אבל אני הייתי עסוקה בלשמור בחוץ איך היה עברי המלך? אוי! הוא כזה כוסית שווה, בכיתי כמו הבלה ב"זכיתי לאהוב". כמה כוסות שתית? לא שתיתי, הייתי עסוקה בלעבוד. איך הייתה השתייה ? לא יודעת, אבל שמעתי שחרא. נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון? לא, ובכלל, מעולם לא שתיתי ברשפון. במידה ושתית כמה פעמים נפלת? 0. וכמה פעמים דרכת על מישהי? 0. כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא? 0. מ1-10 כמה נהנת? 5 - היה מבדר, היה על מה להסתכל והיו מלא בחורות שאני מכירה (וגם כאלה חדשות שהכרתי). עם מי הלכת? עם חברת השמירה "צוות ביטחון" חחחחח... גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת??? חיחיחי. לא, מי זאת לאלי? עם כמה בנות התנשקת? 0 - עובדים. אכלת סרטים גם אה? וואלה, לא ממש חחחחח... כמה האבקויות בנות ראית? עזבי אותך, אני לא מחבבת את השיט הזה. כמה אקסיות שלך ראית? ראיתי סטוצים לא אקסיות. מיצינו את רישפון ? אני עוד חושבת על זה. ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים? רישפונ-לסביותשיכורות. תודות..: לכל הבחורות הנחמדות שהעבירו לי את הזמן וגם לבנות מחיפה שלא עשו בלאגן בסוף - כל הכבוד! אין לי מושג למה לא הכניסו אתכן אבל כמו שאומרים אצליינו: שילכו להזדיין כולם!

למעלה