אוי, אני פשוט חייבת לענות על זה!
איך הייתה המסיבה? וואלה, כנראה שבפנים הייתה בסדר אבל אני הייתי עסוקה בלשמור בחוץ איך היה עברי המלך? אוי! הוא כזה כוסית שווה, בכיתי כמו הבלה ב"זכיתי לאהוב". כמה כוסות שתית? לא שתיתי, הייתי עסוקה בלעבוד. איך הייתה השתייה ? לא יודעת, אבל שמעתי שחרא. נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון? לא, ובכלל, מעולם לא שתיתי ברשפון. במידה ושתית כמה פעמים נפלת? 0. וכמה פעמים דרכת על מישהי? 0. כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא? 0. מ1-10 כמה נהנת? 5 - היה מבדר, היה על מה להסתכל והיו מלא בחורות שאני מכירה (וגם כאלה חדשות שהכרתי). עם מי הלכת? עם חברת השמירה "צוות ביטחון" חחחחח... גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת??? חיחיחי. לא, מי זאת לאלי? עם כמה בנות התנשקת? 0 - עובדים. אכלת סרטים גם אה? וואלה, לא ממש חחחחח... כמה האבקויות בנות ראית? עזבי אותך, אני לא מחבבת את השיט הזה. כמה אקסיות שלך ראית? ראיתי סטוצים לא אקסיות. מיצינו את רישפון ? אני עוד חושבת על זה. ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים? רישפונ-לסביותשיכורות. תודות..: לכל הבחורות הנחמדות שהעבירו לי את הזמן וגם לבנות מחיפה שלא עשו בלאגן בסוף - כל הכבוד! אין לי מושג למה לא הכניסו אתכן אבל כמו שאומרים אצליינו: שילכו להזדיין כולם!