סקרררר כמו פעםםםם

סקרררר כמו פעםםםם

רישפון!!! איך הייתה המסיבה? איך היה עברי המלך? כמה כוסות שתית? איך הייתה השתייה ? נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון? במידה ושתית כמה פעמים נפלת? וכמה פעמים דרכת על מישהי? כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא? מ1-10 כמה נהנת? עם מי הלכת? גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת??? חיחיחי עם כמה בנות התנשקת? אכלת סרטים גם אה? כמה האבקויות בנות ראית? כמה אקסיות שלך ראית? מיצינו את רישפון ? ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים? תודות..:
זהו עפתי לישוןן נסיכה שלי אני מתה מתה עליךךךךךךך

אוהבת21

New member
עונהההה

איך הייתה המסיבה?
סבבה איך היה עברי המלך?
נתן הופעה טובה כמה כוסות שתית?
6 בערך איך הייתה השתייה ?
נחמד נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון?
לא במידה ושתית כמה פעמים נפלת?
לא הגעת למצב של נפילות וכמה פעמים דרכת על מישהי?
אולי פעם אחת כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא?
זה לא קרה בכלל מ1-10 כמה נהנת?
8 עם מי הלכת?
חברות גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת??? חיחיחי
לא עם כמה בנות התנשקת?
עם אחת אכלת סרטים גם אה?
לא כמה האבקויות בנות ראית?
לא ראיתי זה לא מעניין גם כמה אקסיות שלך ראית?
4 מיצינו את רישפון ?
לא ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים?
רישפונשים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת?!

וואי שנה לא עניתי על סקר

איך הייתה המסיבה?
אחלה איך היה עברי המלך?
מלך! כמה כוסות שתית?
לא זוכרת איך הייתה השתייה ?
מגעילה כמו תמיד נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון?
הפעם דווקא לא אמרתי את זה.. מוזר... במידה ושתית כמה פעמים נפלת?
לא נפלתי אבל נתתי למישהי צ'פחה שעורף כי חשבתי שהיא מישהי שאני מכירה ואמרתי לעצמי:"הנה אני הולכת לאכול מכווותתת" ואז התנצלתי בפניה שהערב לא באתי עם הראיית לילה שלי. אז מי שלא תהיי, אני מתנצלת.. וכמה פעמים דרכת על מישהי?
אולי נשאל כמה פעמים דרכו עלי?! יש לי רגל אתיופית! כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא?
אני גאה בעצמי, הפעם לא נמרחתי בשום מקום.. מ1-10 כמה נהנת?
9 עם מי הלכת?
עם חברות.. גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת??? חיחיחי
חחחח לא.. עם כמה בנות התנשקת?
אחת ויחידה.. אכלת סרטים גם אה?
באאררררוווורררררר כמה האבקויות בנות ראית?
לפחות 3. כמה אקסיות שלך ראית?
מישהו ראה בכלל משהו?! מיצינו את רישפון ?
לחודש הקרוב כן.. ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים?
רשפון כתום!! מה זה לעזאזל כל הבדים הכתומים האלה שהיו שם?! אם זה היה מכוון להיות אמריה פוליטית, אז אני לא באה יותר!!!

נסיכהה אני אוהבת אותךךך

איך הייתה המסיבה? חביב איך היה עברי המלך? מלך כמה כוסות שתית? כוס אחת של קולה איך הייתה השתייה ? טעמתי טיפה מאישתי ומזעזע כמו תמיד נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון? במידה ושתית כמה פעמים נפלת? וכמה פעמים דרכת על מישהי? כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא? מ1-10 כמה נהנת?7 רק בזכות אישתי אחי וגיסי עם מי הלכת?^ גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת??? חיחיחי כהההה תעמדי שובבבב עם כמה בנות התנשקת? רק עם הנסיכה שליי אכלת סרטים גם אה? קצת כמה האבקויות בנות ראית? חח יותר מדיי כמה אקסיות שלך ראית? אולי 2 מיצינו את רישפון ? כה ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים? רישפובעעע חחח תודות..: לנסיכה המושלמתת שלי היה לי המוניםם כיףףףף לגיסי ואחייייייי :)))לרותם ולכל מי ששיעשע אותנו

*מבולבלת*

איך הייתה המסיבה?
בת זונה איך היה עברי המלך?
מעלף כמה כוסות שתית?
שאלה טובה... איך הייתה השתייה?
אמממ לא יודעת,שתיתי וודקה רד-בול נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון?
לא הקאתי ולא אמרתי את זה... במידה ושתית כמה פעמים נפלת?
אמממ לא נפלתי? וכמה פעמים דרכת על מישהי?
חחחח הרבה כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא?
לא היה צורך,לא נמרחתי בשום מקום מ1-10 כמה נהנת?
19 עם מי הלכת?
מלא אנשים גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת??? חיחיחי
אמממ מישהי מוכנה לספר לי על מה מדובר? עם כמה בנות התנשקת?
2 אכלת סרטים גם אה?
דווקא לא,היה רשפון שקט ורגוע :) כמה האבקויות בנות ראית?
לא ראיתי... היו? כמה אקסיות שלך ראית?
1..2...3..4...5...6...7...8...9...124553... מיצינו את רישפון?
לאאאא... בחיים לא. ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים?
רשפונצחוקים לחלוטין. טופור בשבילך---------->
"אני יודעתתתתת שזכיתיייי לפנותתתתת"
חחח טופור,אני הולכת להתפנות,כבר באה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כפרה על החיים שלך, הרגת אותי!!!!!!!! ואיפה ליסה שניסתה לשדך לך אתמול מישהי? שהיא אמרה לה שאת חמודה.. ליסה וור אר יו??????

חחחחחחחחחחח

ליסה,באמת איפה את? אני רוצה להגיד שאני אוהבת את ליסה. הנה,כל הפורום עד,אני אוהבת את ליסהההההההה. איזה מאמי,ניסתה לשדך לי מישהי... חחחחחח רונית,מההההההה? אתן מסתלבטות עליי? זה באמת קרה?

כלום הילה רק..

עמדת על רגל אחת ועשיתת...נפילה קטנה לימין וקטנה לשמאל.. ואז הבאת אותה בגל עם כל הגוף על רגל אחתת

קספרוני

New member
עונהההה..../images/Emo13.gif

רישפון!!! איך הייתה המסיבה? בת זונה איך היה עברי המלך? שווה ביותר כמה כוסות שתית? 4 איך הייתה השתייה ? סבירה נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון? לא הקאתי.. במידה ושתית כמה פעמים נפלת? האמת שלא נפלתי.. וכמה פעמים דרכת על מישהי? המון.. חחח כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא? גירדתי את עצמי אחרי שהתיישבתי.. מ1-10 כמה נהנת? 8 עם מי הלכת? עם המושלמות.. גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת??? חיחיחי אע?? עם כמה בנות התנשקת? לא התנשקתי.. האישה הייתה בבית ואצלי אין בגידות אכלת סרטים גם אה? האמת שלא.. כמה האבקויות בנות ראית? 2 אבל בקטנות.. כמה אקסיות שלך ראית? לא ראיתי.. מיצינו את רישפון ? ממש ממש לא.. ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים? רישפונשים..

../images/Emo66.gif

רישפון!!! איך הייתה המסיבה?
נחמדת איך היה עברי המלך?
באתי 10 דקות לפני שהוא הלך
כמה כוסות שתית?
הרבה!!! איך הייתה השתייה ?
בסדר שתיתי בעיקר יגרים נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון?
לא הקאתי, וגם שתיתי אחרי הרבה הרבה הרבה מאוד זמן אז היה לי מותר! במידה ושתית כמה פעמים נפלת?
ממממממ פעמיים חחח וכמה פעמים דרכת על מישהי?
לא דרכתי!! כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא?
לא גירדו אותי מ1-10 כמה נהנת?
5\6 עם מי הלכת?
חברות גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת???
חיחיחי לא!! ואני מצטערת על הרגע שפספסתיייייי!! אוהבת אותך ממממממממממממממלללללללאאאאאאאאןןןןןןןןן עם כמה בנות התנשקת?
אחת:} אכלת סרטים גם אה? לא אבל אכלו עלי ואני חפה מפשע! כמה האבקויות בנות ראית?
משום מה אפילו לא אחת. כמה אקסיות שלך ראית?
מממממ לא בדיוק אקסיות, אבל 2. מיצינו את רישפון ?
עד לחודש\יים הבאים כן. ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים? רישפונסטלנים!! תודות..: למי שהחזיקה לי את הראש כשהייתי עייפה
והיא לא רצתה שהוא יתלכלך!
ושמצאה לי את הפלאפון משום מקום!!
תודה תודה תודה תודה !!

אוהבת אותך בת שלי../images/Emo23.gif

לא פספסת,לא היה ולא נברא.. לא עמדתי על רגל אחת מעולם... יש פה קנוניה נגדי...

LiDorrr

New member
גמאניייייי

איך הייתה המסיבה? סבבה לגמרי איך היה עברי המלך? אממ השתעממתי יחסית בהופעה שלו כמה כוסות שתית? בהתחלה שתיתי 4 טקילות אבל הפעם זה היה כל כך מגעיל שהחלטתי לא לגעת בהן ושתית 6 בירות! ואני שונאת בירה! חחח כן היה לי הרבההה פיפי איך הייתה השתייה ? הטקילות היו יותר מזעזעות מאי פעם וזה בדוק נכון אחרי שהשתכרת והקאת (במידה וכן) אמרת בחיים אני לא שותה יותר ברישפון? לא חחחחח מי הקיא בכלל במידה ושתית כמה פעמים נפלת? רק פעם אחת מעדתי אבל לא נפלתי חח וכמה פעמים דרכת על מישהי? אממ דרכו עליי ואני דרכתי מספיק כמה זמן לקח לגרד אותך מהריצפה/ דשא? לא נמרחתי בשום מקום מ1-10 כמה נהנת? 8 עם מי הלכת? באתי עם מורן אבל הייתי עם כולם... גם את ראית את לאלי עומדת על רגל אחת??? חיחיחי חחחחחחח על מה מדובר???? אגב הילה - את האישה של חיי
אני פשוט אוהבת אותך
עם כמה בנות התנשקת? רק עם האחת והיחידה
אכלת סרטים גם אה? האמת שכן, קצת כמה האבקויות בנות ראית? אחת כשבאתי ואחת בבוקר בסוף כשישבתי עם רונית חגית ורותם כמה אקסיות שלך ראית? 1
מיצינו את רישפון ? לאאאא ולסיכום.. רישפונשים או רישפונסרטים? רישפונסרטים תודות..: תודות לי כי אני אחלה בנאדם ועשיתי משהו וגאים בי (חח המבין יבין)

לידור נטלי יוסף חיים משה

לא לא,את האשה של חיי. אוהבת אותך מלא מלא מלא מלא,תעשי לי ילד.

למעלה