ידעתי שזה יועיל בשלב כלשהו
.שם מלא: סעידה סולטנה 2. תאריך לידה: 17 ביולי 3. כתובת: רחוב לכו תזדיינו 2/12 4. איפה עוד גרת? בשטחים 5. בית ספר: מזל שנגמר 6. מזל: סרטן 7. מידת נעליים: תלוי בנעל, זה נודד בין 36-40 חחחח 8. גובה: המידה שלי 36! איי וונדר.. 9. מוצא: חצי פולניה חצי מרוקאית חעחע 10. חיות מחמד: כהההה מוציפוציקוצי שלי קטנה
11. אחים: אחד 13. צבע שיער: חום 14. אורך שיער: לאדעת, ארוך 15. צבעת פעם את השיער? כה 16. באיזה צבע? ורוד, אדום, סגול, וחמצנתי ת'קצוות פעם בכתה ו'. נו מע, הייתי מושפעת! 17. כיתה: לאאאאאאאאאאאא 18. מצליח בבית ספר? נענענע לאלאלאלא
היה ונגמר *פוף* 19. תחביבים: לישון, מוזיקה, ארט, בוקס, אני מרגישה כמו הזה של האייסיקיו 20. ריח אהוב: קונדישנר והכרית שלי 21. איזה שפות אתה מדבר? טורקית, אמהרית, עיראקית, פורטוגזית, אנגלית, שוודית, וסורית עתיקה 22. אוהב ספורט? כה 23. איפה נולדת? פה 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? אני בן אדם. 25. רגיש לדיגדוגים? כה 26. מאמין באלוהים? אין לי כוח לזה עכשיו. לא בדיוק 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כה 28. מה הם? אין לי כוחחח 29. יש לך גשר? לעע 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? כה 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עיתונאית, עורכת דין, מעצבת פנים, היו לי עוד מלאן מקצועות אבל אנ'לא זוכרת אותם. תכלס, כשאני אהיה גדולה
אני רוצה שיהיה לי שקט בראש. הכי חשוב 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? איזו מין שאלה זו? למה להחזיר אותי אחורה? עכשיו פרנציפ אין תשובה 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כנ"ל 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל חח סתם. לא יודעת, בקרוב אני אודיע לכם חחח 35. מה הדבר הכי חשוב לך? שקט נפשי. 36. יש חבר\חברה\קראש? לעעע 37. ממה אתה הכי פוחד? שאני לא אממש את עצמי 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת, נו באמת 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון: על זה שאני הולכת לישון? חח סתם זה יותר בסגנון "שיט נו, איך אני ארדם עכשיו? טוב.. נראה מה יש בערוץ הקניות" 40. למה אתה הכי מתנגד? למתנגדים 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? אני ורק אני ורק אני. אין לי כוח לבעיות של מישו אחר ~דברים אהובים:~ 48. המקום האהוב לחופשה: הולידיי אין טבריה!! חח סתם, ספנייה! 49. טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות נמנמנמ 50. פרי אהוב: מנגו 51. ממתק: טופי
פסק זמן רדדד 52. מכונית: פולקסוואגן גולף
53. שיעור: בזמנו אהבתי אינגליש וספרות (בזמנו, איך אני משחקת אותה בת שלושים) 54. חג: פורים, אבל תכלס אני אוהבת את חנוכה 55. היום הכי אהוב בשבוע: חמישי! 56. צבע: כחול 57. מגזין: בלייזר חחחח
סתם, לא קוראת מגזינים. מממ מדור דרושים, נקרא לזה ככה חחח 58. שם לבת: ים, אריאללל
יו איזה שם יפה זה, יובל. 59. שם לבן: מממ לא יודעת. זה אשכרה מצריך חשיבה.. נו איזה פאקינג שם אני אבחר? ישעיהו!! (לקח לי שלוש דקות לחשוב!) 60. קבוצת ספורט אהובה: קדימה, אווזים, בשורה!! 61: חודש אהוב: מאי, סתם כי הוא חודש חביב 62. ספורטאי אהוב: אהא 63. ספורטאית אהובה: אהא 64. שחקנית אהובה: נו דייייי אני אעשה שחקנים ישראליים כי נמאס מג'וני ואנג'לינה. קיצר אמממ טוב, איילת זורר 65. שחקן אהוב: אלון אבוטבול 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: פרופיילר 67. אתר אהוב: com.סתמו.www 68. חיה אהובה: כלבים, חתולים, גמלים וג'ירפות 69. חבר לאימייל: אה? 70. בדיחה: חע 71. אומר הרבה: "סתמי" "אוח, איזה קופה" 72. מילה אהובה: "סתמי" 73. נעליים: כאלה שנועלים?.. 74. תחנת רדיו: צלגלגלג 75. חדר בבית: שלי, כמובן 76. ההופעה הכי טובה שראית: לא יודעת, קשה לבחור 77.דיסק אהוב: eric clapton - time pieces 78. נשיא: יו איך רואים שנגמרו השאלות 79. סלט: ערבי 80. בשר: נא חח סתם.. מה כפת לי, העיקר שאכיל 81.תוספת לפיצה: בצל חח
כה, אני מהמסריחים, קפצו 82. ארץ: אירלנד 83. עיר: סאן פרנסיסקו 84. אגם: נו דיייי 85. ים: כחול ושמש בשמיים 86. מקום אהוב: המיטה שלי 87. מסעדה: לאדעת, אל גאוצ'ו? 88. רעש: מזגן חח 89. טעם: גרר $#@! 90. רגש: התרגשות 91. אוניברסיטה: יו, מה השאלה הזו עכשיו, מה! כזו שלומדים בה?!?!?! אוני' באר שבע, סתם כי בא לי עליה עכשיו 92. מספר: 7 93. ספר: נקמה - שרה אנג'ל כפרות 95. סבתא: כן, אני אשמח 96. סבא: בוודאי, למה לא 97. דגנים: קלוגס? חח ~דברים פחות אהובים: ~ 98. אוטו: וולבואים למיניהן 99. צבע: ורוד 100. מורה: כולם 101. שעור: כולם 102. יום בשבוע: שלישי רביעי 103. חג: פסח, סוכות 104. עונה: קיץ בעע 105. חודש: דייייייי כברררר למה שאני אשנא חודשים, מה הם עשו לי 106. ספורט: נו די 107. קבוצת ספורט: די 110. סרט: כל סרטי האידיוט מת מצחוק, המרגל, הקשיש, המפגר בלה בלה 111. שחקנית: יו איך קוראים להיא.. אההה ניקול קידמן בעעעע 112. שחקן: טום קרוז, זוג מפגרים, לא התפלאתי כשהם התגרשו 113.. תוכנית: זה עם דודו טופז 114. אתר: די 115.:אוכל: קינמון, כל דבר עם קינמון