סקררררררר

../images/Emo66.gifבסאטלה הזאת עונה!!

מאמי עונה לך בחוסר שפיות מוואאההה לפנים היפות האלו!! 1.האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה?לפעמים תה 2.איך אתם עונים לטלפון? הלו בייב 3.למה תתחפשו בפורים הקרוב?חושבים עדין 4.למה התחפשתם בפורים שעבר?ואלה לא זוכרת מע עשיתי 5.לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה?מעיין אוהבת את ליסה 6.האם מתחתם אדם כלשהו ב-1 באפריל האחרון? איך?היה קשה 7.איך אתם חוגגים ימי הולדת?עפה לשמים.... 8.איך חגגתם את יום ההולדת האחרון?באילת 9.האם יש לכם הרבה חברים סטרייטים?בערך חיחחיח 10.ממה אתם פוחדים?מאלוהבים!!! 11.באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל?כדורגל לפעמים הרמות מאמי נחשב?? 12.האם אי-פעם עישנת(לא סיגריות)? יאפ 13.היית במצב כפית?יאפ 14.לבשת חוטיני?ברור 15.לבשת בוקסר?ברור 16.מה את לובשת כרגע?טרנייג 17.בוקסר או תחתונים?בוקסר 18.ספר אחרון שקראת?אמממ תהילים נחשב? 19.סרט אחרון שראית?אפקט הפרפר 20.באיזו שעה התעוררת היום?אמממ 3 וצי בצהריים 21.גיל:22 22.חברה-יש/אין?יש 23.אם כן,כמה זמן?8 חודש 24.גיל של החברה:20 25.שיר אהוב(של שניכם):יש הרבה בייבי את כבר כתבת 26.סרט אהוב(שראיתם ביחד וממש אהבתם):אבודות והוזות 27.ספר מומלץ/אהוב(ששניכם קראתם/דיברתם עליו): 28.היא עובדת ב..\.לומדת ב..:מסטלבטת בבית מחכה לי מוואאהה פינוקי 29.כינויי חיבה:פינוקי בייב בייבי מאמי משמש צ'קלקה במבי מיאמור וכו... 30.שונאת ש...(היא אומרת/עושה את..):נכנסת לסרט חיחיחיחי 31.אוהבת ש...(היא עושה/אומרת..):מתפנקת מפנקת אוהבת 32.ליומולדת שלך-הכי תרצי לקבל ממנה..:בייבי אני רוצה שמה שכתבת לי היום יצא באמת לפעול יחחחיחיחיחח 33.לחודש שלכם ביחד תרצי לקבל..:עברנו מזמן 34.חצי שנה שלכם תרצי לקבל ממנה..:עברנו גם אבל תפצי אותי חיחי כי לא ההיתי 35.שנה שלכם ביחד תרצי לקבל....:אני המתכנן!!! 36.ביום אהבה תרצי לקבל ממנה: כנ'ל הפיצוי בדרך מאמי 37.ההפתעה הכי גדולה שהיא עשתה לך:כמעט הגיעה לאמריקה אחרי 38.התכונות שאת אוהבת בה:לא מוותרת יודעת להדליק אותי כל פעם מחד!! 39.התכונות שאת לא מסתדרת איתם/:בייבי בחזרה פרנוידה!!שואלת שאלה חייבת לקבל תשובה 40. 3דברים שהיית רוצה לשנות בקשר שלכם..:וואלה כלום הגענו לטופ!! 41.מבחינת יופי-דרגי את עצמך מאחת עד עשר (כש-10 פצצה מושלמת,1-אני נראת ממש רע,מכוערת משהו מפחיד!10 חתיך מעלף חיחייח 42.מבחינת יופי-דרגי אותה ,מאחת עד עשר (כש-10-כוסית הורסת מושלמת,ו1-היא לא נראת טוב.היופי שלה לא מוצא חן בעיניי ב=כ=ל=ל...):עוד לא הגיע המספר שמשתווה ליופי שלך בייבי החיצוני והפנימי 43.היית רוצה לשפר בקשר שלכם את...:חחחחחחחחח כבר לא אנחנו קרובות לשיא 44.דרגי את הקשר שלכם מ1 עד 10(כש10 זה ממש טוב,מצוין,הכי טוב שיש...):100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 45.דרגי את מספר פגישות שלכם (את התדירות בה אתם ניפגשים.למרות שכולנו יודעים שלא הכמות אלא האיכות חשובה):4 חודש גרות יחד.4 חודש אני בחול ןעכשיו ממש שוב נגור יחד קולולולולוו 46.היא מתייחסת אלייך כאל..(אהובתה/משרתת שלה/משחק שלה...):כמו לבעלה!! 47.מה גורם לך לבכות?געגוע ולפעמים עצבים מוגזמים 48.מה הכי מכעיס אותך?שהחיים בארץ קשים לכולם!! 49.מה הכי מעציב אותך?שיש דבר כזה אכזבה 50.איך את יוצאת מהכעס/העצב?מפילה כמה ראשים ויוצאת לפאב 51.מי עוזר-ת לך לצאת מזה?אמממ לפעמים את מאמי ולפעמים השכל 52.כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי?תלוי 53.האם חלמתם חלום משמעותי בחיים?מה זה היה ? לא עולה לי כרגע 54.האם השבוע עבר מהר ? טססססססס בשופנייג חחחחחחח 55.אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? מצוין אני יראה אותך מאמי כל כך בקרוב 56.מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ?יפרד מאמריקה כמו שצריך 57.מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ?כבר עלה החיוך היום שראיתי אותך צוחקת לי במצלמה מוואאההה לפנים האלו 58.איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? איתך ביער יחיחחי מה שדברנו 59.למה ? את יודעת למה
אסוציאציות: אני מקווה שאת כללי המשחק כולם מכירים..וגם אם לא אז אני אחזור בקצרה: תכתבו את המילה הראשונה שעולה לכם בראש כשאתם קוראים את המילה הכתובה..: לדוגמא: בית-->>משפחה.תנסו לענות על זה כמה שיותר בצורה מצחיקה אבל עדיין שתשקף את מה שעולה לכם בראש ישר-בלי לחשוב בכלל. כלב-ראסטה טייגר הורים-נשמה טובה ספרים-נחמד מוזיקה-לפנים קקה(סורי..)-שווארמה בעעע עיתון-ספורט סבתא-מלאך צבע-כחול צבא-חוויה של החיים בצפר-בנות חשיש-יקר שלי גראס-שלי נעל-לפנים של לאלי גרב חחחחח מאמי גרבי מריבה ג'ינג'י-ברקו ציפורניים-שלך על הגב שלי קוף-של מרקו בית שחי-בעעעע שמש-מאימי טלפון-ליסה געגוע-ליסה אהבה- ליסה

עונה...

1.האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? >> שוקו. 2.איך אתם עונים לטלפון? >> "הלו..." 3.למה תתחפשו בפורים הקרוב? >> לא יודעת. 4.למה התחפשתם בפורים שעבר? >> לא חשוב. 5.לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? >> לא יודעת. 6.האם מתחתם אדם כלשהו ב-1 באפריל האחרון? איך? >> לא. 7.איך אתם חוגגים ימי הולדת? >> חברות :) 8.איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? >> חברות. 9.האם יש לכם הרבה חברים סטרייטים? >> ברור. 10.ממה אתם פוחדים? >> מכלום. 11.באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? >> כדורסל. 12.האם אי-פעם עישנת(לא סיגריות)? >> לא. 13.היית במצב כפית? >> כן. 14.לבשת חוטיני? >> לא. 15.לבשת בוקסר? >> כן. 16.מה את לובשת כרגע? >> ג'ינס וחולצה. 17.בוקסר או תחתונים? >> תחתונים. 18.ספר אחרון שקראת? >> לא יודעת. 19.סרט אחרון שראית? >> "אפקט הפרפר" 20.באיזו שעה התעוררת היום? >> 07:45 21.גיל: >> מה זה חשוב?! 22.חברה-יש/אין? >> אין. 23.אם כן,כמה זמן? >> אין!!! 24.גיל של החברה: >>
25.שיר אהוב(של שניכם): >>
26.סרט אהוב(שראיתם ביחד וממש אהבתם): -- 27.ספר מומלץ/אהוב(ששניכם קראתם/דיברתם עליו): -- 28.היא עובדת ב..\.לומדת ב..: -- 29.כינויי חיבה: -- 30.שונאת ש...(היא אומרת/עושה את..): -- 31.אוהבת ש...(היא עושה/אומרת..): >> אותה
32.ליומולדת שלך-הכי תרצי לקבל ממנה..: >> אותה... 33.לחודש שלכם ביחד תרצי לקבל..: >> כנ"ל 34.חצי שנה שלכם תרצי לקבל ממנה..: >> כנ"ל 35.שנה שלכם ביחד תרצי לקבל....: >> כנ"ל 36.ביום אהבה תרצי לקבל ממנה: >> כנ"ל 37.ההפתעה הכי גדולה שהיא עשתה לך: -- 38.התכונות שאת אוהבת בה:
39.התכונות שאת לא מסתדרת איתם/אוהבת בה: -- 40. 3דברים שהיית רוצה לשנות בקשר שלכם..: -- 41.מבחינת יופי-דרגי את עצמך מאחת עד עשר (כש-10 פצצה מושלמת,1-אני נראת ממש רע,מכוערת משהו מפחיד! >>
42.מבחינת יופי-דרגי אותה ,מאחת עד עשר (כש-10-כוסית הורסת מושלמת,ו1-היא לא נראת טוב.היופי שלה לא מוצא חן בעיניי ב=כ=ל=ל...): >>
היא מדהימה! 43.היית רוצה לשפר בקשר שלכם את...: >> :/ 44.דרגי את הקשר שלכם מ1 עד 10(כש10 זה ממש טוב,מצוין,הכי טוב שיש...): >> אי-אפשר לדרג. 45.דרגי את מספר פגישות שלכם (את התדירות בה אתם ניפגשים.למרות שכולנו יודעים שלא הכמות אלא האיכות חשובה): >> וואלה, האיכות חשובה... :) ולא הרבה. 46.היא מתייחסת אלייך כאל..(אהובתה/משרתת שלה/משחק שלה...): >>
47.מה גורם לך לבכות? >> ריב איתה. 48.מה הכי מכעיס אותך? >> כנ"ל 49.מה הכי מעציב אותך? >> כנ"ל 50.איך את יוצאת מהכעס/העצב? >> מוזיקה
ולישון...
51.מי עוזר-ת לך לצאת מזה? >> החברה הכי טובה שלי :) 52.כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי? >> תלוי... 53.האם חלמתם חלום משמעותי בחיים?מה זה היה ? >> כן, לא משנה. 54.האם השבוע עבר מהר ? >> כן!!! 55.אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? >> זה טוב! 56.מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? >> כלום. 57.מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? >> לא יודעת :) 58.איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? >> איתה ...
59.למה ? >> כי היא מדהימה!
אסוציאציות: אני מקווה שאת כללי המשחק כולם מכירים..וגם אם לא אז אני אחזור בקצרה: תכתבו את המילה הראשונה שעולה לכם בראש כשאתם קוראים את המילה הכתובה..: לדוגמא: בית-->>משפחה.תנסו לענות על זה כמה שיותר בצורה מצחיקה אבל עדיין שתשקף את מה שעולה לכם בראש ישר-בלי לחשוב בכלל. כלב- >> רחוב. הורים- >> בית. ספרים- >> ספרות. מוזיקה- >> מילים
קקה(סורי..)- >> איכס. עיתון- >> GO סבתא- >> סבא. צבע- >> כחול. צבא- >> היא... בצפר- >> הברזתי היום
חשיש- >> סמים. גראס- >> סמים. נעל- >> ספורט. גרב- >> בית. ג'ינג'י- >>
ציפורניים- >> לק. קוף- >> גן חיות. בית שחי- >> דאודורנט. שמש- >> קיץ
טלפון- >> פלאפון. געגוע- >>
אהבה- >>

שנים לא הייתי פה

1.האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה?
נס 2.איך אתם עונים לטלפון?
הלו,כשאין לי כוח לדבר אני עונה ב"כן" 3.למה תתחפשו בפורים הקרוב?
לחיילת 4.למה התחפשתם בפורים שעבר?
לכלום 5.לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה?
לרמבו,אבל אין לי כוח להסביר 6.האם מתחתם אדם כלשהו ב-1 באפריל האחרון? איך?
לא זוכרת 7.איך אתם חוגגים ימי הולדת?
עם הרבה שתיה 8.איך חגגתם את יום ההולדת האחרון?
בצ'רצ'יל ואז במסיבת הפתעה 9.האם יש לכם הרבה חברים סטרייטים?
יש ויש 10.ממה אתם פוחדים?
מאהוד,פינק פלויד ואוגי והמקקים 11.באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל?
א"ג בוקר 12.האם אי-פעם עישנת(לא סיגריות)?
כן 13.היית במצב כפית?
חחח אתמול חחחחחחח 14.לבשת חוטיני?
כן 15.לבשת בוקסר?
בתור מכנס,לא בתור תחתון 16.מה את לובשת כרגע?
מדים 17.בוקסר או תחתונים?
מכנסון 18.ספר אחרון שקראת?
צופן דה וינצ'י 19.סרט אחרון שראית?
וואלה לא זוכרת 20.באיזו שעה התעוררת היום?
4:45 בבוקר ארררר כוס אמא של המפקדת 21.גיל:
18 22.חברה-יש/אין?
אין 41.מבחינת יופי-דרגי את עצמך מאחת עד עשר (כש-10 פצצה מושלמת,1-אני נראת ממש רע,מכוערת משהו מפחיד!
14 42.מבחינת יופי-דרגי אותה ,מאחת עד עשר (כש-10-כוסית הורסת מושלמת,ו1-היא לא נראת טוב.היופי שלה לא מוצא חן בעיניי ב=כ=ל=ל...):
100000000 47.מה גורם לך לבכות?
מלא דברים 48.מה הכי מכעיס אותך?
כשלוקחים לי שאכטות מהסיגריה,כששמציקים לי בזמן שאני נוהגת. 49.מה הכי מעציב אותך?
לקום בבוקר 50.איך את יוצאת מהכעס/העצב?
בקלות 51.מי עוזר-ת לך לצאת מזה?
מלא אנשים 52.כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי?
דקה 53.האם חלמתם חלום משמעותי בחיים?מה זה היה ?
לא 54.האם השבוע עבר מהר ?
טס 55.אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ?
זה טחב כי אני בבית,זה רע כי נגמרת הטירונות 56.מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ?
אשן 57.מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ?
שהיא תבוא 58.איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ?
במיטה 59.למה ?
כי אני עייפה אסוציאציות: אני מקווה שאת כללי המשחק כולם מכירים..וגם אם לא אז אני אחזור בקצרה: תכתבו את המילה הראשונה שעולה לכם בראש כשאתם קוראים את המילה הכתובה..: לדוגמא: בית-->>משפחה.תנסו לענות על זה כמה שיותר בצורה מצחיקה אבל עדיין שתשקף את מה שעולה לכם בראש ישר-בלי לחשוב בכלל. כלב-
שאבי הורים-
שעת ת"ש ספרים-
נואל מוזיקה-
בית קקה(סורי..)-
צבא עיתון-
בוקר סבתא-
ילדות צבע-
ורוד צבא-
צחוקים בצפר-
צחוקים חשיש-
מעיין גראס-
בומבמלה נעל-
נעלי צבא שחורות מגעילות גרב-
אצבעות ג'ינג'י-
עדי ציפורניים-
שריטות קוף-
המפקדת בית שחי-
גופיה שמש-
מטווחים טלפון-
מטען געגוע-
צבא אהבה-

dale

1.האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? תה עם נענע :) 2.איך אתם עונים לטלפון? "הלו" חחחח מה נראה לכם ?! שיש לי פתיח אישי ? 3.למה תתחפשו בפורים הקרוב?אין לי מושג 4.למה התחפשתם בפורים שעבר?לא התחפשתי 5.לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה?ממ לא יודעת 6.האם מתחתם אדם כלשהו ב-1 באפריל האחרון? איך?לא זוכרת חח 7.איך אתם חוגגים ימי הולדת?לא יודעת עוד 25 ימים אני אגיד לכם :) 8.איך חגגתם את יום ההולדת האחרון?הייתי בכל העולםםםםםםםםם 9.האם יש לכם הרבה חברים סטרייטים?כה 10.ממה אתם פוחדים?לאבד מישהו קרוב 11.באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל?כדורסל בעיקר לפעמים כדורגל 12.האם אי-פעם עישנת(לא סיגריות)? כה 13.היית במצב כפית?ברור 14.לבשת חוטיני?חח כה 15.לבשת בוקסר?כה 16.מה את לובשת כרגע?שרוול וחולצת טריקו 17.בוקסר או תחתונים?תחתונים 18.ספר אחרון שקראת?נקמה - שרה אנג'ל 19.סרט אחרון שראית?אתמול .. סיוט בחדר המורים 20.באיזו שעה התעוררת היום? 15.40 21.גיל:19 22.חברה-יש/אין?אין 23.אם כן,כמה זמן? 24.גיל של החברה: 25.שיר אהוב(של שניכם): 26.סרט אהוב(שראיתם ביחד וממש אהבתם): 27.ספר מומלץ/אהוב(ששניכם קראתם/דיברתם עליו): 28.היא עובדת ב..\.לומדת ב..: 29.כינויי חיבה: 30.שונאת ש...(היא אומרת/עושה את..): 31.אוהבת ש...(היא עושה/אומרת..): 32.ליומולדת שלך-הכי תרצי לקבל ממנה..: 33.לחודש שלכם ביחד תרצי לקבל..: 34.חצי שנה שלכם תרצי לקבל ממנה..: 35.שנה שלכם ביחד תרצי לקבל....: 36.ביום אהבה תרצי לקבל ממנה: חפרתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם 37.ההפתעה הכי גדולה שהיא עשתה לך: 38.התכונות שאת אוהבת בה: 39.התכונות שאת לא מסתדרת איתם/אוהבת בה: 40. 3דברים שהיית רוצה לשנות בקשר שלכם..: 41.מבחינת יופי-דרגי את עצמך מאחת עד עשר (כש-10 פצצה מושלמת,1-אני נראת ממש רע,מכוערת משהו מפחיד! 42.מבחינת יופי-דרגי אותה ,מאחת עד עשר (כש-10-כוסית הורסת מושלמת,ו1-היא לא נראת טוב.היופי שלה לא מוצא חן בעיניי ב=כ=ל=ל...): 43.היית רוצה לשפר בקשר שלכם את...: 44.דרגי את הקשר שלכם מ1 עד 10(כש10 זה ממש טוב,מצוין,הכי טוב שיש...): 45.דרגי את מספר פגישות שלכם (את התדירות בה אתם ניפגשים.למרות שכולנו יודעים שלא הכמות אלא האיכות חשובה): 46.היא מתייחסת אלייך כאל..(אהובתה/משרתת שלה/משחק שלה...): 47.מה גורם לך לבכות? שעצוב לאמא שלי 48.מה הכי מכעיס אותך?הלקוחות בעבודה 49.מה הכי מעציב אותך?שעצוב לאמא שלי 50.איך את יוצאת מהכעס/העצב?סיגריה טובה וחיבוק מאמא 51.מי עוזר-ת לך לצאת מזה?חברות ואמא 52.כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי? ממ לא יודעת תלוי 53.האם חלמתם חלום משמעותי בחיים?מה זה היה ? כהה לא משנה 54.האם השבוע עבר מהר ? חופשיייי 55.אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? זה טוב 56.מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? לא יודעת 57.מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ?אני לא יודעת 58.איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? כאן 59.למה ? כי טוב לי בבית :) אסוציאציות: אני מקווה שאת כללי המשחק כולם מכירים..וגם אם לא אז אני אחזור בקצרה: תכתבו את המילה הראשונה שעולה לכם בראש כשאתם קוראים את המילה הכתובה..: לדוגמא: בית-->>משפחה.תנסו לענות על זה כמה שיותר בצורה מצחיקה אבל עדיין שתשקף את מה שעולה לכם בראש ישר-בלי לחשוב בכלל. כלב-שיערות הורים-אהבה ספרים-מעניינים מוזיקה-חיים קקה(סורי..)-חחחח סיגריה עיתון-ספורט סבתא-נשמה שלי צבע-כחול צבא-פרופיל 45 ( זונות ) בצפר-כיףףף חשיש-סטלה גראס-ירוק נעל-puma גרב-nike ג'ינג'י-ענת חחח ציפורניים-לגזור קוף-או או בית שחי-דאודוראנט שמש-ים טלפון-בובי שלי געגוע-לאחי הגדול אהבה-משפחה וחברים

אנייייייייי

1.האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה?-נס או תה ירוק 2.איך אתם עונים לטלפון? -הלו אם זה מישו שאני מכירה אז בהתאם אליו 3.למה תתחפשו בפורים הקרוב?-אני ונעמה מתחפשות לקבצנים..נשכבות במסדרון של בצפר עם שלט "אחרי 4 שנים בתיכון חדש תראו מה יצא ממני" 4.למה התחפשתם בפורים שעבר?-נסיכת האופל כעלק 5.לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה?- דנדונה השבלולה....כי אני שבלול ! 6.האם מתחתם אדם כלשהו ב-1 באפריל האחרון? איך?-לא זוכרת 7.איך אתם חוגגים ימי הולדת?-בענק...שלוש חגיגות לפחות.... 8.איך חגגתם את יום ההולדת האחרון?-יצאתי עם הנשמות שלי לבית קפה ואז פגשתי עוד חברות בפיצה ליד....ועשיתי מסע שופינג מטורף.... 9.האם יש לכם הרבה חברים סטרייטים?-כה 10.ממה אתם פוחדים?-מהקב"ה וממוות 11.באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל?-ריקוד...אירובי..ריצה...ואני רוצה לחזור לשחייה 12.האם אי-פעם עישנת(לא סיגריות)? -לא 13.היית במצב כפית?-חחחחח חצי מהחיים 14.לבשת חוטיני?-בעעעע כה 15.לבשת בוקסר?-כה 16.מה את לובשת כרגע?-טרנינג של אמא 17.בוקסר או תחתונים?-מעדיפה בוקסר 18.ספר אחרון שקראת?-מסע הנשמות 19.סרט אחרון שראית?-לא זוכרת 20.באיזו שעה התעוררת היום?-12 וחצי 21.גיל:17 22.חברה-יש/אין?אין 23.אם כן,כמה זמן?-אין 24.גיל של החברה:אהובתי בת 21 25.שיר אהוב(של שניכם):מי אוהב אותך יותר ממניייייי ו...מותק שלייייי 26.סרט אהוב(שראיתם ביחד וממש אהבתם):לא ראינו סרט יחד 27.ספר מומלץ/אהוב(ששניכם קראתם/דיברתם עליו):אין כסעמק 28.היא עובדת ב..\.לומדת ב..:עובדת בחנות פרחים
29.כינויי חיבה:שושעעעעעעעעעעעעעעעעע 30.שונאת ש...(היא אומרת/עושה את..):שהיא עובדת עלי
לא פייריייייי 31.אוהבת ש...(היא עושה/אומרת..):שושע שילי אני אוהב אותך חחח 32.ליומולדת שלך-הכי תרצי לקבל ממנה..:אותה 33.לחודש שלכם ביחד תרצי לקבל..:שיהיה חודש קודם 34.חצי שנה שלכם תרצי לקבל ממנה..:רק אותה אותה ואותה טוב?!?!?! 35.שנה שלכם ביחד תרצי לקבל....:סעמק חאלס חחחח 36.ביום אהבה תרצי לקבל ממנה: אותה 37.ההפתעה הכי גדולה שהיא עשתה לך:וואנהההההההההההה 38.התכונות שאת אוהבת בה:את המתיקות..הטוב לב...החוכמה..הדאגה... 39.התכונות שאת לא מסתדרת איתם/אוהבת בה:אני גם לא מסתדרת וגם אוהבת את הרגישות שלה
40. 3דברים שהיית רוצה לשנות בקשר שלכם..:שנהיה יחד ! חחחחח 41.מבחינת יופי-דרגי את עצמך מאחת עד עשר (כש-10 פצצה מושלמת,1-אני נראת ממש רע,מכוערת משהו מפחיד!-7 42.מבחינת יופי-דרגי אותה ,מאחת עד עשר (כש-10-כוסית הורסת מושלמת,ו1-היא לא נראת טוב.היופי שלה לא מוצא חן בעיניי ב=כ=ל=ל...):8 וככה טוב ! 43.היית רוצה לשפר בקשר שלכם את...:את זה שאנחנו לא יחד חחחחח 44.דרגי את הקשר שלכם מ1 עד 10(כש10 זה ממש טוב,מצוין,הכי טוב שיש...):- 10 45.דרגי את מספר פגישות שלכם (את התדירות בה אתם ניפגשים.למרות שכולנו יודעים שלא הכמות אלא האיכות חשובה):בכלל לא נפגשנו
46.היא מתייחסת אלייך כאל..(אהובתה/משרתת שלה/משחק שלה...):אהובה 47.מה גורם לך לבכות?-מוות....זכרונות...ו...הפרידה הכואבת מהחצי שלי.. 48.מה הכי מכעיס אותך?-אי צדק...שלא מקשיבים לי...ושמשקרים 49.מה הכי מעציב אותך?-פרידות...מוות...שינויים...ועצב של מישו אחר... 50.איך את יוצאת מהכעס/העצב?-לא יוצאת 51.מי עוזר-ת לך לצאת מזה?-ליאל או לירון 52.כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי?-המון 53.האם חלמתם חלום משמעותי בחיים?מה זה היה ? -המון....ממממ.... קשה לי לבחור אחד אני רק יכולה להגיד שיש לי המון חלומות נבואיים או חלומות בהקיץ על דברים שקורים או יקרו.... 54.האם השבוע עבר מהר ? -לא 55.אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? -רע 56.מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? -השבת?...להרגע....די הגיע הזמן 57.מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ?-שיהיה שקט... בלי בלאגנים....וגם לראות את מורן
58.איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? -במיטה לישון עד מחר...או בירושלים 59.למה ? -כי ככה בא לי ! אסוציאציות: אני מקווה שאת כללי המשחק כולם מכירים..וגם אם לא אז אני אחזור בקצרה: תכתבו את המילה הראשונה שעולה לכם בראש כשאתם קוראים את המילה הכתובה..: לדוגמא: בית-->>משפחה.תנסו לענות על זה כמה שיותר בצורה מצחיקה אבל עדיין שתשקף את מה שעולה לכם בראש ישר-בלי לחשוב בכלל. כלב-חביב לא לידי הורים-מאגניבים אבל שומרי ראש ספרים-אחלה חבל שאין לי זמן לזה יותר מוזיקה-חיים קקה(סורי..)-אין לי עיתון-מקומם סבתא-אמא צבע-ורוד צבא-חשוב בצפר-שלא יגמר לעולם חשיש-מוות גראס-מוות נעל-בא לי לקנות ! גרב-אובססיה ג'ינג'י-מיטל ציפורניים-אני רוצההההההה
קוף-נעמה
בית שחי-בעעעע שמש-איכסה טלפון-מורן געגוע-מרום אהבה-שושע

גם אני ../images/Emo41.gif

כן שוקו 2.איך אתם עונים לטלפון?
הלווווווווווווו 3.למה תתחפשו בפורים הקרוב?
לא ידוע 4.למה התחפשתם בפורים שעבר?
היתי בצבא , והיתי הכי פריקית בארץ 5.לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה?
לא משנה 6.האם מתחתם אדם כלשהו ב-1 באפריל האחרון? איך?
כן חברה טובה שאני בהריון 7.איך אתם חוגגים ימי הולדת?
מקווה שאת הקרוב עם אישתי בסיני 8.איך חגגתם את יום ההולדת האחרון?
אילת שבוע 9.האם יש לכם הרבה חברים סטרייטים?
כן די 10.ממה אתם פוחדים?
שאישתי תפסיק לאהוב אותי 11.באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל?
קצת כדורסל, קצת שחיה. 12.האם אי-פעם עישנת(לא סיגריות)?
לא תודה 13.היית במצב כפית?
אני חייה במצב כפית 14.לבשת חוטיני?
לא 15.לבשת בוקסר?
ברור 16.מה את לובשת כרגע?
בגדים והרבה 17.בוקסר או תחתונים?
גם וגם 18.ספר אחרון שקראת?
התמכרות- של רם אורן 19.סרט אחרון שראית?
אני נרדמת בסרטים אז זו קצת בעיה 20.באיזו שעה התעוררת היום?
ב11:30 21.גיל:
20 22.חברה-יש/אין?
יש 23.אם כן,כמה זמן?
עוד מעט חודשיים 24.גיל של החברה:
20 25.שיר אהוב(של שניכם):
זכיתי לאהוב של עיברי לידר 26.סרט אהוב(שראיתם ביחד וממש אהבתם):
לא רואה סרטים 27.ספר מומלץ/אהוב(ששניכם קראתם/דיברתם עליו):
לא קראנו את אותם הספרים 28.היא עובדת ב..\.לומדת ב..:
בחיפושים 29.כינויי חיבה:
דובי 30.שונאת ש...(היא אומרת/עושה את..):
שאני לא אוהבת 31.אוהבת ש...(היא עושה/אומרת..):
אוהבת הכל 32.ליומולדת שלך-הכי תרצי לקבל ממנה..:
שתבוא איתי לסיני 33.לחודש שלכם ביחד תרצי לקבל..:
מה שקיבלתי הספיק 34.חצי שנה שלכם תרצי לקבל ממנה..:
אני לא מגלה 35.שנה שלכם ביחד תרצי לקבל....:
ממש לא עושה לה חיים קלים 36.ביום אהבה תרצי לקבל ממנה:
נשיקה ענקית ואולי מכתב קטן 37.ההפתעה הכי גדולה שהיא עשתה לך:
שהיא איתי 38.התכונות שאת אוהבת בה:
אוהבת את כולה 39.התכונות שאת לא מסתדרת איתם/אוהבת בה:
אין כאלו היא מושלמת 40. 3דברים שהיית רוצה לשנות בקשר שלכם..:
רק המרחק 41.מבחינת יופי-דרגי את עצמך מאחת עד עשר (כש-10 פצצה מושלמת,1-אני נראת ממש רע,מכוערת משהו מפחיד!
3 42.מבחינת יופי-דרגי אותה ,מאחת עד עשר (כש-10-כוסית הורסת מושלמת,ו1-היא לא נראת טוב.היופי שלה לא מוצא חן בעיניי ב=כ=ל=ל...):
9.5 (רק כי היא אומרת שהיא לא יפה) 43.היית רוצה לשפר בקשר שלכם את...:
כלום הוא מושלם 44.דרגי את הקשר שלכם מ1 עד 10(כש10 זה ממש טוב,מצוין,הכי טוב שיש...)
10 טפו טפו טפו 45.דרגי את מספר פגישות שלכם (את התדירות בה אתם ניפגשים.למרות שכולנו יודעים שלא הכמות אלא האיכות חשובה):
השבוע זה היה כל ערב ונראה 46.היא מתייחסת אלייך כאל..(אהובתה/משרתת שלה/משחק שלה...):
האישה שלה אני חושבת 47.מה גורם לך לבכות?
אמא שלי 48.מה הכי מכעיס אותך?
אמא שלי 49.מה הכי מעציב אותך?
שאנ חושבת על סבא שלי 50.איך את יוצאת מהכעס/העצב?
מדברת / פוגשת את דובי שלי 51.מי עוזר-ת לך לצאת מזה?
דובי 52.כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי?
תלוי ממה 53.האם חלמתם חלום משמעותי בחיים?מה זה היה ?
אני חולמת הרבה חלומות מוזרים 54.האם השבוע עבר מהר ?
כן די 55.אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ?
זה בסדר החיים נגמרים לאט לאט 56.מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ?
אשן במיטה לבד 57.מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ?
שאני אראה את אישתי 58.איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ?
עם אישתי במיטה 59.למה ?
כי היא שלי ואני מתגעגעתי הכי בעולם אסוציאציות: כלב- היה ונלקח הורים- די מספיק ספרים- אחלה מוזיקה- עברית קקה(סורי..)-טוב נו עיתון- יומי? סבתא- חולה עליה צבע- כחול צבא- נגמר בצפר- עבר מזמן חשיש- לא תודה גראס- ממש לא נעל- ספורט גרב- חצי ג'ינג'י- טוב נו ציפורניים- כמו שלי קוף- חמוד בית שחי- איף שמש- אחלה אולי אני אהיה שחורה בסוף טלפון- עם אישתי? געגוע- כאב מעצבן אהבה- אני את אישתי הכי בעולם יאלה אחלה יום לכולן.. ושבת שלום

keren yam

New member
בשביל השעמום של הלילה!

.האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? אמ.. מים בדר"כ 2.איך אתם עונים לטלפון? הלווווווווו 3.למה תתחפשו בפורים הקרוב? כניראה שלא התחפש 4.למה התחפשתם בפורים שעבר? לא ניראה לי שהתחפשתי... 5.לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? לא מחליפה את הניק שלי!! 6.האם מתחתם אדם כלשהו ב-1 באפריל האחרון? איך? לא ניראה לי.. 7.איך אתם חוגגים ימי הולדת? משתדלת במיטה! 8.איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? עם חברות טובות 9.האם יש לכם הרבה חברים סטרייטים? יש מספיק 10.ממה אתם פוחדים? מהרבה דברים.. 11.באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? מנסה לשבור שיאים כמה שעות אפשר לישון 12.האם אי-פעם עישנת(לא סיגריות)? יאפ 13.היית במצב כפית? חחח כן 14.לבשת חוטיני? כן 15.לבשת בוקסר? כן 16.מה את לובשת כרגע? בגדים! 17.בוקסר או תחתונים? חוטיני? 18.ספר אחרון שקראת? לא זוכרת איך קוראים לו אבל הוא עצבן אותי 19.סרט אחרון שראית? פפפפפיייייייייייי שנים שלא ראיתי סרט 20.באיזו שעה התעוררת היום? אמממ אממממ בפעם הראשונה שהתעוררתי או בפעם השניה??? חחחחחחחחחח 21.גיל: 20 22.חברה-יש/אין? יששששששששש אישה שלי :) 23.אם כן,כמה זמן? כמעט חודשיים 24.גיל של החברה: 20 25.שיר אהוב(של שניכם): זכיתי לאהוב של עברי לידר 26.סרט אהוב(שראיתם ביחד וממש אהבתם): לא רואים סרטים.. 27.ספר מומלץ/אהוב(ששניכם קראתם/דיברתם עליו): אמ.. לא דעת. 28.היא עובדת ב..\.לומדת ב..: מחפשת:/ 29.כינויי חיבה: ביסלי 30.שונאת ש...(היא אומרת/עושה את..): מתעצבנת משטויות 31.אוהבת ש...(היא עושה/אומרת..): שהיא איתי.. אוהבת אותה 32.ליומולדת שלך-הכי תרצי לקבל ממנה..: אותה איתי במקום רחוק רחוק מכאן 33.לחודש שלכם ביחד תרצי לקבל..: כבר קיבלתי :) 34.חצי שנה שלכם תרצי לקבל ממנה..: שנגיעה נעבור 35.שנה שלכם ביחד תרצי לקבל....: יש לי 10 חודשים לחשוב על זה 36.ביום אהבה תרצי לקבל ממנה: ממממ.. אותה בתוך ג'קוזי
37.ההפתעה הכי גדולה שהיא עשתה לך: לחודש :) 38.התכונות שאת אוהבת בה: הכולללללללללללל 39.התכונות שאת לא מסתדרת איתם/אוהבת בה: אין כאלו 40. 3דברים שהיית רוצה לשנות בקשר שלכם..: לחזור לגור איתה לחזור לגור איתה ולחזור לגור איתה! 41.מבחינת יופי-דרגי את עצמך מאחת עד עשר (כש-10 פצצה מושלמת,1-אני נראת ממש רע,מכוערת משהו מפחיד! אויש תנוחו! 42.מבחינת יופי-דרגי אותה ,מאחת עד עשר (כש-10-כוסית הורסת מושלמת,ו1-היא לא נראת טוב.היופי שלה לא מוצא חן בעיניי ב=כ=ל=ל...): האישה שלי הכי יפה בשבילי 43.היית רוצה לשפר בקשר שלכם את...: כלום הוא מושלם 44.דרגי את הקשר שלכם מ1 עד 10(כש10 זה ממש טוב,מצוין,הכי טוב שיש...): שוב הדירוגים האלו? 45.דרגי את מספר פגישות שלכם (את התדירות בה אתם ניפגשים.למרות שכולנו יודעים שלא הכמות אלא האיכות חשובה): משתדלות כל יום 46.היא מתייחסת אלייך כאל..(אהובתה/משרתת שלה/משחק שלה...): האישה שלה 47.מה גורם לך לבכות? עצבים 48.מה הכי מכעיס אותך? ההורים שלי 49.מה הכי מעציב אותך? כשעצוב לה או רע לה 50.איך את יוצאת מהכעס/העצב? עובר לי מתישהו 51.מי עוזר-ת לך לצאת מזה? חיבוקי מהאישה עוזר לי 52.כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי? כמה שעות 53.האם חלמתם חלום משמעותי בחיים?מה זה היה ? לא חולמת חלומות 54.האם השבוע עבר מהר ? לא ממש.. 55.אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? זיינת תשכל! 56.מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? אני לא אשן עם האישה שלי
57.מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? שהיא תבוא לפה להיות איתי 58.איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? עם האישה! 59.למה ? כי אני אוהבת אותה ומתגעגעת אסוציאציות: אני מקווה שאת כללי המשחק כולם מכירים..וגם אם לא אז אני אחזור בקצרה: תכתבו את המילה הראשונה שעולה לכם בראש כשאתם קוראים את המילה הכתובה..: לדוגמא: בית-->>משפחה.תנסו לענות על זה כמה שיותר בצורה מצחיקה אבל עדיין שתשקף את מה שעולה לכם בראש ישר-בלי לחשוב בכלל. כלב- תכף מעיפה אותו מהחלון! הורים- שימותו כבר ספרים- רק כשממש משעמם מוזיקה- ישראלית בעיקר קקה(סורי..)- 3 פעמים ביום ומספיק! עיתון- עושה שחור באצבעות סבתא- כסף
צבע- כחול? צבא- דיי מספיק השתחררתי בצפר- מת לפני שנים! חשיש- ישן גראס- ישן נעל- צריך לקנות חדש גרב- הצבעות הכי שווה! ג'ינג'י- נמשים :) ציפורניים- תורידי אותם כבר!!!!! קוף- לא קשור עכשיו בית שחי-
שמש- להשתזףףףףףףףף טלפון- לאישה שלי געגוע- נמאס להתגעגע אהבה- רק האישה שלי
אישה שלי אני אוהבת אותך אל תשכחי את זה

../images/Emo85.gif אל תשכחי ש...

שאני אוהבת אותך הכי בכל היקום המסריח הזה , גם אני הכי היתי רוצה לבוא אליך אתמול אבל כבר אמרתי לך את זה רק לי יכול ליפול ההגה לבין הרגלים. טוב בקטנה , תמיד יש ימים חדשים. אהה לספר שעיצבן אותך קוראים "חסד נעוריך", ואהובתי רק שתדעי שיום האהבה כבר עבר אבל את מבוקשך את תקבלי אני מבטיחה בחודש הקרוב.
גם לי נמאס להתגעגע אבל מה לעשות זה חלק מההחלטה הדפוקה שלי לחזור לכאן , לא נורא אנחנו עוד נסדר את זה . אהובתי אל תשכחי אף פעם שאני אוהבת גם לא עם אני עצבנית על העולם אותך אני אוהבת הכי בעולם, מקווה לראות אותך הערב כי אני מתגעגעת המונים .
יום אחד את עוד תבני עד כמה אני אוהבת
ביסלי שלך

עונה (שנים לא הייתי פה ואי)

1.האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה?לפעמים שוקו קר 2.איך אתם עונים לטלפון? הלווווווווו 3.למה תתחפשו בפורים הקרוב?לא מתחפשת 4.למה התחפשתם בפורים שעבר?לא התחפשתי 5.לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה?זה הניק החדש שלי מסטר פטיל ולמה כי בעלי ככה קורא לי 6.האם מתחתם אדם כלשהו ב-1 באפריל האחרון? איך?לא זוכרת 7.איך אתם חוגגים ימי הולדת?חוגגים... 8.איך חגגתם את יום ההולדת האחרון?מישהי לקחה אותי למסעדה 9.האם יש לכם הרבה חברים סטרייטים?לא 10.ממה אתם פוחדים?מהמוות 11.באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? 12.האם אי-פעם עישנת(לא סיגריות)? כה 13.היית במצב כפית?כה 14.לבשת חוטיני?יאפ 15.לבשת בוקסר?כה 16.מה את לובשת כרגע?גי'נס וחולה לבנה 17.בוקסר או תחתונים?תחתונים 18.ספר אחרון שקראת?לא זוכר 19.סרט אחרון שראית?טיטניק 20.באיזו שעה התעוררת היום?11 וחצי בבוקר 21.גיל:21 22.חברה-יש/אין?יש 23.אם כן,כמה זמן?חודש ו... 24.גיל של החברה:21 וחחצי 25.שיר אהוב(של שניכם):עמיר בניון ניצחת איתי הכול 26.סרט אהוב(שראיתם ביחד וממש אהבתם):סוף העולם שמולה 27.ספר מומלץ/אהוב(ששניכם קראתם/דיברתם עליו): 28.היא עובדת ב..\.לומדת ב..:לא ענינכם!! 29.כינויי חיבה:פומי 30.שונאת ש...(היא אומרת/עושה את..):לא לעשן 31.אוהבת ש...(היא עושה/אומרת..):שהיא שולטת ב... חחח 32.ליומולדת שלך-הכי תרצי לקבל ממנה..:לא משנה לי מה 33.לחודש שלכם ביחד תרצי לקבל..:כבר קיבלתי מה שרציתי 34.חצי שנה שלכם תרצי לקבל ממנה..:לא משנה מה באמת 35.שנה שלכם ביחד תרצי לקבל....:ששששששששששששש 36.ביום אהבה תרצי לקבל ממנה: קבלתי כבר מה שרציתי 37.ההפתעה הכי גדולה שהיא עשתה לך:באה אלי במפתיע חחח זה היה סרט 38.התכונות שאת אוהבת בה:יש ל נשמה טובה 39.התכונות שאת לא מסתדרת איתם/אוהבת בה:קשוחה אגו בשמים 40. 3דברים שהיית רוצה לשנות בקשר שלכם..:חחח לא ענינכם נו דיי 41.מבחינת יופי-דרגי את עצמך מאחת עד עשר (כש-10 פצצה מושלמת,1-אני נראת ממש רע,מכוערת משהו מפחיד!10 42.מבחינת יופי-דרגי אותה ,מאחת עד עשר (כש-10-כוסית הורסת מושלמת,ו1-היא לא נראת טוב.היופי שלה לא מוצא חן בעיניי ב=כ=ל=ל...):10 אבל היא בוצה לא כוסית 43.היית רוצה לשפר בקשר שלכם את...:זה שאני ישר נכנסת לקריזז חח 44.דרגי את הקשר שלכם מ1 עד 10(כש10 זה ממש טוב,מצוין,הכי טוב שיש...):8 45.דרגי את מספר פגישות שלכם (את התדירות בה אתם ניפגשים.למרות שכולנו יודעים שלא הכמות אלא האיכות חשובה):ואי ואי כמעט כול יום 46.היא מתייחסת אלייך כאל..(אהובתה/משרתת שלה/משחק שלה...):אישה שלה!! 47.מה גורם לך לבכות?כול מיני דברים 48.מה הכי מכעיס אותך?שלא מקשיבים לי 49.מה הכי מעציב אותך?שחברה שלי נפטרה זה עשה אותי עצובה 50.איך את יוצאת מהכעס/העצב?שותה מעשנת נמצאת עם חברות 51.מי עוזר-ת לך לצאת מזה?בעלי .קרצי .מאי ואלי. 52.כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי?תלוי במצב שלי 53.האם חלמתם חלום משמעותי בחיים?מה זה היה ? לא משנה 54.האם השבוע עבר מהר ? יאפ 55.אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? בטח שטוב 56.מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? לא יודעת 57.מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ?כבר קרה שבעלי דיבר איתי 58.איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? עם בעלי 59.למה ? מה למה כי אני מתה על בעליייייייייייייי פומיייייי שלי אסוציאציות: אני מקווה שאת כללי המשחק כולם מכירים..וגם אם לא אז אני אחזור בקצרה: תכתבו את המילה הראשונה שעולה לכם בראש כשאתם קוראים את המילה הכתובה..: לדוגמא: בית-->>משפחה.תנסו לענות על זה כמה שיותר בצורה מצחיקה אבל עדיין שתשקף את מה שעולה לכם בראש ישר-בלי לחשוב בכלל. כלב-באדי הכלב של (מאי ואלינור) הורים-הכי מתוקים שיש לי ספרים-בעעעעעע מוזיקה-אני ואלינור אתמול רקדנו סלסה יותר נכון היא נסתה ללמד אותי חחחחח קקה(סורי..)-לבנדר עיתון-לאישהההה סבתא-חולה על סבתא צבע-כחול צבא-אל תעשו בצפר-מה זה?חחחח חשיש-מממממ גראס-אני אוכל הרבה חחח שאני מסטול נעל-נעלי מרקו לי ולקרצ יש אותו דבר גרב-ואי כמה קניתי ג'ינג'י- ציפורניים-רק בניה קוף-חחח אלינור בית שחי-חלקקקקקקקק שמש-שמש של בוקר טלפון-בעלי שלי מתקשר אלי הבה הבה געגוע-לאיילה ז"ל אהבה-אהבה שיש לי עכשיו פשוט =הכול!!

גם אני עונה :)

1.האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? תה עם נענע 2.איך אתם עונים לטלפון? הההההלו 3.למה תתחפשו בפורים הקרוב? לצ'בי 4.למה התחפשתם בפורים שעבר? קאוובוי שיצא יותר דומה לפרה 5.לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? צ'בי כי זה הילד שבי והטונה (ש...) האהוב עלי :) 6.האם מתחתם אדם כלשהו ב-1 באפריל האחרון? איך? וואלה לא זוכרת 7.איך אתם חוגגים ימי הולדת? עוברים אותם מהר 8.איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? עם היפה שלי והבאביות הזוג הכי יפה בעולם 9.האם יש לכם הרבה חברים סטרייטים? מלאן טלפים 10.ממה אתם פוחדים? מלהפסיק לאהוב אותה 11.באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? לנהוג?! 12.האם אי-פעם עישנת(לא סיגריות)? כה 13.היית במצב כפית? חופשי 14.לבשת חוטיני? לא 15.לבשת בוקסר? כן 16.מה את לובשת כרגע? ג'ינס וחולצה שאנטי בנטי 17.בוקסר או תחתונים? בוקסר צמוד 18.ספר אחרון שקראת? אדם וחווה וזה היה מזמןןןן 19.סרט אחרון שראית? אהבה נושכת 20.באיזו שעה התעוררת היום? 2 21.גיל: 18 בקרוב 22.חברה-יש/אין? הייתה 23.אם כן,כמה זמן? היינו 9 24.גיל של החברה: יותר גדולה ממני בשבועיים 25.שיר אהוב(של שניכם): מלאך - של אביב המלך 26.סרט אהוב(שראיתם ביחד וממש אהבתם): סוף העולם שמאלה 27.ספר מומלץ/אהוב(ששניכם קראתם/דיברתם עליו): אין 28.היא עובדת ב..\.לומדת ב..: לומדת באנקורי ועובדת עלי 29.כינויי חיבה: טולי ודובה 30.שונאת ש...(היא אומרת/עושה את..): היא מתעצבנת עלי 31.אוהבת ש...(היא עושה/אומרת..): היא פינוקי 32.ליומולדת שלך-הכי תרצי לקבל ממנה..: אילת 33.לחודש שלכם ביחד תרצי לקבל..: עברנו 34.חצי שנה שלכם תרצי לקבל ממנה..: כנ"ל 35.שנה שלכם ביחד תרצי לקבל....: לא נראה לי שתהיה.... 36.ביום אהבה תרצי לקבל ממנה: אהבה 37.ההפתעה הכי גדולה שהיא עשתה לך: חזרה אלי ביומולדת 38.התכונות שאת אוהבת בה: הכל 39.התכונות שאת לא מסתדרת איתם/אוהבת בה: שהיא מתלהבתתתת חחחח 40. 3דברים שהיית רוצה לשנות בקשר שלכם..: קודם שיהיה לנו קשר אחר כך נשנה 41.מבחינת יופי-דרגי את עצמך מאחת עד עשר (כש-10 פצצה מושלמת,1-אני נראת ממש רע,מכוערת משהו מפחיד! בטח ש-10 איזה שאלה 42.מבחינת יופי-דרגי אותה ,מאחת עד עשר (כש-10-כוסית הורסת מושלמת,ו1-היא לא נראת טוב.היופי שלה לא מוצא חן בעיניי ב=כ=ל=ל...): 10 וחצי 43.היית רוצה לשפר בקשר שלכם את...: את הקשר! 44.דרגי את הקשר שלכם מ1 עד 10(כש10 זה ממש טוב,מצוין,הכי טוב שיש...):יש גם מינוס? חח סתם אמממ שטוב 10 שרע 0 45.דרגי את מספר פגישות שלכם (את התדירות בה אתם ניפגשים.למרות שכולנו יודעים שלא הכמות אלא האיכות חשובה): כל לילה 46.היא מתייחסת אלייך כאל..(אהובתה/משרתת שלה/משחק שלה...):אהובתה אחותה אמא שלה דודה שלה חברה שלה מאהבת שלה הכל! 47.מה גורם לך לבכות? רק היא 48.מה הכי מכעיס אותך? כנ"ל 49.מה הכי מעציב אותך? שהיא לא איתי 50.איך את יוצאת מהכעס/העצב? מעשנת את עצמי למוות 51.מי עוזר-ת לך לצאת מזה? מושו וקופסא של פרלמנט לייט 52.כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי? עד שנגמרת הקופסא 53.האם חלמתם חלום משמעותי בחיים?מה זה היה ? וואלה לא יודעת 54.האם השבוע עבר מהר ? לאאאאאאאאאאאאאא 55.אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? זה רע מאוד 56.מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? עבודה 57.מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? שהיא תבקש סליחה!!! 58.איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? רחוק מפה 59.למה ? עמה אסוציאציות: אני מקווה שאת כללי המשחק כולם מכירים..וגם אם לא אז אני אחזור בקצרה: תכתבו את המילה הראשונה שעולה לכם בראש כשאתם קוראים את המילה הכתובה..: לדוגמא: בית-->>משפחה.תנסו לענות על זה כמה שיותר בצורה מצחיקה אבל עדיין שתשקף את מה שעולה לכם בראש ישר-בלי לחשוב בכלל. כלב- מסריח הורים-פולנים ספרים-לא מוזיקה-חיים קקה(סורי..)-מושו עיתון-מעניין סבתא-:) צבע-שחור צבא-תקווה בצפר-נמאס! חשיש-אסור גראס-כנ"ל נעל-אדידס גרב-לבנה ג'ינג'י-נמשים ציפורניים-קצוצות קוף-פרנקלין בית שחי-עיגולים חח שמש-געגועים טלפון-עצבים געגוע-טולי אהבה-רק טולי וואלה החיים מעפנים והסקר הזה עוד יותר אבל לפחות הוא העביר לי את הזמן בלי לחשוב עליה(פחחח עלק) בכל זאת תודה L&S

אני במוזה...חחחחח../images/Emo127.gif

כע..שוקו! 2.איך אתם עונים לטלפון?
הלו?..חחחח 3.למה תתחפשו בפורים הקרוב?
לאישה...וחניך שלי(הומו) לגבר..חחחח 4.למה התחפשתם בפורים שעבר?
לא זוכרת..שודד?...
5.לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה?
לא בא לי לשנות כ"כ... 6.האם מתחתם אדם כלשהו ב-1 באפריל האחרון? איך?
לע 7.איך אתם חוגגים ימי הולדת?
יוצאים..עוגה של אמאאא 8.איך חגגתם את יום ההולדת האחרון?
בבסיס??..=( 9.האם יש לכם הרבה חברים סטרייטים?
יש 3 סטרטיות=) 10.ממה אתם פוחדים?
ממוות ומנפילות מתח שכאלו... 11.באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל?
לרוץ לאוטובוס בבוקר?.. 12.האם אי-פעם עישנת(לא סיגריות)?
כן... 13.היית במצב כפית?
בארור 14.לבשת חוטיני?
כן.... 15.לבשת בוקסר?
כן... 16.מה את לובשת כרגע?
חולצה גזורה ומכנסון ומעליו טרנינג. 17.בוקסר או תחתונים?
שתיהם סבבה... 18.ספר אחרון שקראת?
לא זוכרת, זה היה מזמן=( 19.סרט אחרון שראית?
מממ....דקה בניו יורק..משו כזה.. 20.באיזו שעה התעוררת היום?
13:00 בערך.... 21.גיל:
18.5 22.חברה-יש/אין?
יש=) 23.אם כן,כמה זמן?
חודש ויום 24.גיל של החברה:
17.5 25.שיר אהוב(של שניכם):
מוש בן ארי-קחי אותי בזרועותייך 26.סרט אהוב(שראיתם ביחד וממש אהבתם):
לא משו רואות T.V 27.ספר מומלץ/אהוב(ששניכם קראתם/דיברתם עליו):
לא זכור לי... 28.היא עובדת ב..\.לומדת ב..:
לומדת בתיכון...חחח 29.כינויי חיבה:
שבלוללללללללה 30.שונאת ש...(היא אומרת/עושה את..):
מתעצבנת?... 31.אוהבת ש...(היא עושה/אומרת..):
הכללללללללללללללל 32.ליומולדת שלך-הכי תרצי לקבל ממנה..:
נשיקה חיבוק וסקס... 33.לחודש שלכם ביחד תרצי לקבל..:
קיבלתי, אתמול.... 34.חצי שנה שלכם תרצי לקבל ממנה..:
נשיקה, חיבוק וסקס?... 35.שנה שלכם ביחד תרצי לקבל....:
אותו דבר מלמעלה... 36.ביום אהבה תרצי לקבל ממנה:
קיבלתי כבר...=) 37.ההפתעה הכי גדולה שהיא עשתה לך:
ביום שישי...היה כזה כיףףףף 38.התכונות שאת אוהבת בה:
הכל...חוץ מעצבים=) 39.התכונות שאת לא מסתדרת איתם/אוהבת בה:
אין כָאלו כ"כ... 40. 3דברים שהיית רוצה לשנות בקשר שלכם..:
שנגור ביחדדדדד!!!!!! 41.מבחינת יופי-דרגי את עצמך מאחת עד עשר:
אני סבבה=) 42.מבחינת יופי-דרגי אותה ,מאחת עד עשר:
10-כוסית הורסת מושלממממת! 43.היית רוצה לשפר בקשר שלכם את...:
תנאי המגורים...חחחח 44.דרגי את הקשר שלכם מ1 עד 10:
טובבבבבבבבבבבבבבבבבב=))))) 45.דרגי את מספר פגישות שלכם (את התדירות בה אתם ניפגשים.למרות שכולנו יודעים שלא הכמות אלא האיכות חשובה):
סופשים...וכשיש זמן אז פעם אחת באמצע שבוע.....כן, עצוב=\ 46.היא מתייחסת אלייך כאל:
האישה שלה=) 47.מה גורם לך לבכות?
עודף רגשות במכה אחת... 48.מה הכי מכעיס אותך?
אח שלי 49.מה הכי מעציב אותך?
לקום לצבא כללל בוקר.... 50.איך את יוצאת מהכעס/העצב?
חייה את חיי... 51.מי עוזר-ת לך לצאת מזה?
חברות והאישה שלי 52.כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי?
שעה?..חצי שעה..תלוי... 53.האם חלמתם חלום משמעותי בחיים?מה זה היה ?
לא משו... 54.האם השבוע עבר מהר ?
בטחחחחחחחחחח 55.אם כן, האם זה טוב? רע? אם לא, האם זה טוב? רע?
שששששש 56.מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה?
נחגוג חודש=) 57.מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם?
ללכת לישון איתה בזרועותיי... 58.איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו?
סתכלי אחד למעלה... 59.למה?
כי היא מושלמת! ואי אפשר בילעדיה! אסוציאציות: כלב-
סנופ'דוגגגג..חי חי חי... הורים-
ביסדר.. ספרים-
אין כמעט זמן=( מוזיקה-
רוק, היפ הופ קקה(סורי..)-
חום ומסריח?.. עיתון-
?...יאיר לפיד... סבתא-
געגוע צבע-
סגול, כחול, ירוקקקק צבא-
דייייייייייייייייייייייייייי בצפר-
מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חשיש-
ירוק משו?... גראס-
נעל-
יש ...תודה... גרב-
מעייןןןןן ג'ינג'י-
איכ?... ציפורניים-
זהבית...חחחחח קוף-
אני? בית שחי-
חחחחחח איכ שמש-
פוארההההה טלפון-
יש געגוע-
ספתא...=| אהבה-
מעייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יאלה אחלה יום לכולן..תהנו מהסקר!

במיוחד בשבילך :)

1.האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? ---> שקית שוקו יטבתה! 2.איך אתם עונים לטלפון? ---> כן?! 3.למה תתחפשו בפורים הקרוב? ---> לתיירת שמטיילת בב"ש 4.למה התחפשתם בפורים שעבר? ---> אמממ...ישנתי! 5.לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? ---> בודהא. 6.האם מתחתם אדם כלשהו ב-1 באפריל האחרון? איך? ---> לא זכור לי מידע בנידון. 7.איך אתם חוגגים ימי הולדת? ---> עם החברים ובכל שנה במקום אחר. 8.איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? ---> בכנרתתתתתתתתתת :) 9.האם יש לכם הרבה חברים סטרייטים? ---> בלי העין הרע, לא חסר. 10.ממה אתם פוחדים? ---> מחתולי רחוב שנכנסים לי לחדר!!! 11.באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? סקס... 12.האם אי-פעם עישנת(לא סיגריות)? איכס! 13.היית במצב כפית? ---> כן,תרתי משמע 14.לבשת חוטיני? ---> האמת שלא 15.לבשת בוקסר? ---> מין הסתם! 16.מה את לובשת כרגע? ---> גולף אפור מתחתיו החולצה שהאישה קנתה לי וג'ינס. 17.בוקסר או תחתונים? --->הכלאה של שניהם. 18.ספר אחרון שקראת? ---> הנסיך הקטן. 19.סרט אחרון שראית? ---> מונסטר...בערוץ של האוסקר. 20.באיזו שעה התעוררת היום? בערך ב13:00, נכון קרין?! 21.גיל: 17.5 22.חברה-יש/אין? יש בטח שיש... 23.אם כן,כמה זמן? חודש ויומיים 24.גיל של החברה: 18.5 25.שיר אהוב(של שניכם): כל הדיסקים שאני צורבת לה! והיא לי! 26.סרט אהוב(שראיתם ביחד וממש אהבתם): עדיין לא יצא לראות סרט ביחד :/ 27.ספר מומלץ/אהוב(ששניכם קראתם/דיברתם עליו): פחחח...מה עוד?! 28.היא עובדת ב..\.לומדת ב..: היא עובדת בצבא!!! זה נחשב?! 29.כינויי חיבה: קצפת 30.שונאת ש...(היא אומרת/עושה את..): כועסת עליי :( 31.אוהבת ש...(היא עושה/אומרת..): אני אוהבת המון המון המון דברים שהיא עושה ואומרת. 32.ליומולדת שלך-הכי תרצי לקבל ממנה..: אותה...רוצה שהיא תישאר איתי עד היום הולדת ואחרי...זאת המתנה הכי טובה שאני יכולה לבקש ממנה! 33.לחודש שלכם ביחד תרצי לקבל..: קיבלתי...ואהבתי :) 34.חצי שנה שלכם תרצי לקבל ממנה..: אני לא אוהבת לקבל...אני מעדיפה לתת 35.שנה שלכם ביחד תרצי לקבל....: להגיע לשנה ביחד איתה!!! 36.ביום אהבה תרצי לקבל ממנה: קיבלתי... 37.ההפתעה הכי גדולה שהיא עשתה לך: היא כל הזמן מפתיעה מחדש...הכי כיף. 38.התכונות שאת אוהבת בה: היא בן אדם מדהים, אין תכונה שאפשר לא לאהוב בה. 39.התכונות שאת לא מסתדרת איתם/אוהבת בה: אדישות,אבל לעיתים רחוקות. 40. 3דברים שהיית רוצה לשנות בקשר שלכם..: שאני פחות אקנא ולגור ביחד וזהו. 41.מבחינת יופי-דרגי את עצמך מאחת עד עשר (כש-10 פצצה מושלמת,1-אני נראת ממש רע,מכוערת משהו מפחיד! אמממ...8 ?! 42.מבחינת יופי-דרגי אותה ,מאחת עד עשר (כש-10-כוסית הורסת מושלמת,ו1-היא לא נראת טוב.היופי שלה לא מוצא חן בעיניי ב=כ=ל=ל...): 11!!! הכי שווה ביקום הזה...הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי...מהממת, מדהימה... אוי היא כזאת יפהההההההההה 43.היית רוצה לשפר בקשר שלכם את...: לא היתה כבר שאלה כזאת?! 44.דרגי את הקשר שלכם מ1 עד 10(כש10 זה ממש טוב,מצוין,הכי טוב שיש...): בן זונהההההההההה 45.דרגי את מספר פגישות שלכם (את התדירות בה אתם ניפגשים.למרות שכולנו יודעים שלא הכמות אלא האיכות חשובה): יחסית טוב ביחס למרחק. 46.היא מתייחסת אלייך כאל..(אהובתה/משרתת שלה/משחק שלה...): נו מה זה השאלה הזאת?! היא מתייחסת אליי כמו הבת זוג שלה... טוב שלא אמרתם גם סמרטוט לעשות איתו ספונג'ה! 47.מה גורם לך לבכות? כשאני רבה איתה... 48.מה הכי מכעיס אותך? אני! 49.מה הכי מעציב אותך? יש מספיק דברים 50.איך את יוצאת מהכעס/העצב? מדברת על זה...חופרת בזה וזה עובר בשלב מסויים. 51.מי עוזר-ת לך לצאת מזה? חברות טובות/אמא/האישה שלי! 52.כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי? זה יכול לקחת גם חודשים. 53.האם חלמתם חלום משמעותי בחיים?מה זה היה ? יש מצב... 54.האם השבוע עבר מהר ? הוא טססססססססס. 55.אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? זה טוב,זה מצויין! 56.מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? כבר עברה השבת... 57.מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? לקום בבוקר עם האישה שלי.לראות את הפנים היפות שלה על הבוקר ולקבל נשיקת ליל"ט+נשקית בוקר טוב. 58.איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? בכינרת עם האישה... 59.למה ? כי האישה אוהבת ת'כינרת! אסוציאציות: כלב-סנופי שלי הורים- סמכות ספרים- תולעת מוזיקה- אביבבבבבבבבבבבבב קקה(סורי..)- שירותים ניידים...איכסה! עיתון- "לאישה" (מוקדש לנילס) סבתא- פולניההההההההה צבע- כחול ולבןןןןןןןן צבא- קרק"ל!!! בצפר- אינשללה ייגמר כבר. חשיש- מיותר. גראס- סאטלה מטורפת. נעל- הנעלי בית של קרין. גרב- עם פסים עד הברך. ג'ינג'י- לא הטעם שלי. ציפורניים- יאמיייייייייי קוף- גן חיות?! בית שחי- זיעה של קיץ. שמש- מעלףףףףףףףף טלפון- מאורנג' לאורנג'?! געגוע- אמא וסבתא! אהבה- האישה המושלמת שלי

יאאא אמא איזה חמודה..חחחחח

גם אני רציתי לכתוב בספרים תולעת... ואינשאללללללה נעבור לגור יחד אחרי שיגמר לך הבצפר ואני אברח מהצבא.... =*))))))))))))))))

למעלה