סקרררררררררר!!!

סקרררררררררר!!! ../images/Emo141.gif

אני עושה סקר לגבי הבלוג של מישלללל היחידה אז אתם מוזמנים לענותתתתת.. איזה שיר ילדים אתם הכי אוהבים בבלוג שלה:
רגע עם דודלי.
בולי איש השלג.
בימבה
בלי סודות
גברת פלפלת
ה
של פיסטוק
הדבורה מאיה
דרדסים
נילס
פינוקו (המשקרן) חח
פרפר נחמד
קטקטים
קישקשתא
שאלתיאל קוואק
ומה אתם חושבים עליה??? על מישל?

the only mishel

New member
נרקי,,,

אני אישית אוהבת לשים את צ'יק צ'יק בום בום.... ותמחקי את החיוך שיש לך על הפרצוף!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תכנסו תכנסו.... :) :)

אני אוהבת גברת פלפלת :) :) חחחחחחחחחחחחחחחחח~!!!! מישל יכוסית תמניה אני חולה עליךךךךך!!! נרקי זהו שכחת אותי יזבל אורגני מהלךךךךך!!!!!!!! אבל עדיין אני חולה עליךךךך!!!!!!!!!!!! דינו....לך...... חחחחח עזוב אני לא אגיד... :) :) :)
----------->
קח איפה שאתה רוצה חחחחחחחחחחחחח בוקר טוב והמשך יום נעיייייםםםם קקקקססססווווםםםםם ווווממממקקקקסססיייםם אוהבת ברו'שששששששקה

ברור ש

אדוניייי ראש העירררררר כן אדונייייי ראש העירררר אולי תיתן לי לנסותתת אני אוהב ת'עיר הזאתתת אבל זה לא ברשימה אבל זכותי זה השיר שאני הכי אוהבת

the only mishel

New member
נכון!!!

תמשיכי לעמוד על זכותך!!! זוהי זכות הבחירה אשר נתן לך ה' ביום לידתך!!! כל הכבוד הופה!!! גם אשה וגם בעלת דיעה!!! אבל למה השיר הזה?! את יודעת איזה גנבים ראשי העיריות?! יש לך משהו עם אחד מהם? האם עלינו פה על סקופ עולמי? ספרי לנו הופה יקירת המערכת, ספרי לנו את סודך... חולה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

והשיר הזוכה אצלי הוא... ../images/Emo88.gif

נילססססססססססססססססססססס מישלללללללללללללללל אני אוהבת אותךךךךךךךךךך! וגם אותך בובה שלייייייי יא ילדה מופרעת על עקבים בגובה 7 קומות

MaTaN BALBOA

New member
תיסלם זוכה ../images/Emo99.gif

אח איזו להקההה.. <מה?אני?הומו?להה..>

Sexit may19

New member
נרקי בובה את צודקת!

אין כמו נילססססססססססססססססססססססססס

SpicYspice

New member
../images/Emo9.gif

אני אישית אוהב את הקטקטים ואת בולי ובכלל מת על התכנית של מישל הנהדרת נהנה מכל רגע

the only mishel

New member
ואני מתה עלייך....

אז מה עושים בנידון ספייסי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אח שלי ! אם אתה גבר !!! תיכנס לתוכנית שלי ביום רביעי!!!!

למעלה