סקרקרים

ווינגז

New member
סקרקרים../images/Emo88.gif

תוצאות הסקר הקודם, "ה-Event החדש הוא בעיקר:" - מציק, מה זה הביצים האלו? - 50.00%, 12 מצביעים. - עוזר. נחמד לקבל הרבה exp בלי להתאמץ כמעט - 20.83%, חמישה מצביעים. - לא מזיק ברובו |סמחווה| - 12.50, שלושה מצביעים. - איזה Event זה בכלל? - 4.17%, מצביע אחד. - מה זה הסקרים האלו?! (במקום להתלונן, תציעו לנו רעיונות!|דופקותאתהראשבקיר|) - 12.50, שלושה מצביעים. הערות חשובות בנוגע לסקר:
מי הראשון שיזהה מאיפה המחווה לקוחה?
Event פסחא, כמובן.
בינתיים קיבלנו רק הצעה אחת לסקר חלופי, יש עוד שני אנשים שצריכים להציע לנו רעיון
הסקר החדש הוא: כמה זמן במצטבר אתם משחקים במייפל? הצביעו והשפיעו

ToryMaster

New member
והסקר הזה, כמובן, זה ברור

מבית היוצר של ליאת miss_t המלכה.

karyn

New member
כנ''ל../images/Emo45.gif../images/Emo210.gif

עם הפסקה גדולה עכשיו

MoonGirl13

New member
גם אני. ^^

הצטרפתי ביום האהבה.
הייתי כל כך נובית עם השחקנית הראשונה שלי ולקח לי כמה חודשים עד שהייתי לוול 30 בכלל. ם.ם;;; (20 str לקוסמת, מיקססתי אנרג'י בולט אבל העלתי כמה למג'יק קלואו, הפכתי לקוסמת בלוול 9 ובכלל הרסתי לגמרי את כל הסקילים. ם.ם)

sapir aloud555

New member
o_O

שנה וחצי שנתיים, מייפל לא קיים 3 שנים. Gms קיים בקושי שנתיים (עוד מעט) נרשמתי בערך קצת לפני חג המולד כשהיו רק 3 שרתים - סקניה ברה וברוא. (וכמובן, היו לי המון הפסקות בין לבין, והרבה דמויות שמחקתי)

Amit Avigour

New member
איזה שטויות!

מייפל קיים 4 שנים+! אני משחק מהתקופה שלא הייתה אוסיריה, שהיתה רק סקאניה, שלא הייתה עבודה שלישית! היו שנתיים וקצת של ביטא, ואחרי זה ההשקה הרשמית.

sapir aloud555

New member
אני יודעת,

אתה לא צריך לקפוץ עלי בקריאות בוז. אני מדברת על הגרסא הרשמית, מאז שזה יצא כמשחק - לא עברו עדיין שנתיים. זה הכל.

Charmed YC

New member
להוריד פרופיל -.-

אף פעם אל תשפוט את דברי האחר כ"שטויות" לפני שאתה בטוח על מה הוא מדבר. >_> [עצה לחיים]

ToryMaster

New member
התייחסנו גם למשך הבטא

וזה בגלל שישנם בפורום גולשים ששיחקו בתקופת הבטא

jenniecat

New member
שנתיים-שנתיים וחצי../images/Emo80.gif

התחלתי קצט אחרי שנגמר הבטא.. אבל עשיתי גם הפסקה של חצי שנה בערך ואז שהגעתי לפורום הזה חזרתי לשחק P:

למעלה