סקרץ' בסנימטק ת"א

TeeAnTee

New member
סקרץ' בסנימטק ת"א

יום רביעי בחצות בסינמטק תל אביב תתקיים הקרנה של הסרט סקרץ', סרט שמתרכז באומנות הדיג'יינג, הנה עוד פרטים על הסרט מאת פלג. שווה צפיה.

Itai S

New member
אני שמעתי על הסרט עוד לפני שהיו

סרטים בעולם... סתם
אבל באמת שווה לבוא, הרבה אנשים המליצו עליו, יש שם גם טיפים לדיג'יינג וראיונות עם דיג'ייס וכאלו.

kodman

New member
אלמנטיים קודמניים

בהודעה הראשית ובתגובה אליה?

Y.L.N

New member
שאלה חשובה...

חוץ מהמסיבה הראשונה בג'ה פאן(לפני הרבה זמן...) היו עוד?????? ואם לא אז האם מתוכננות עוד? אם כן אז תאריכים למי שיש תודה רבה מראש

TeeAnTee

New member
אנסה לענות

אני לא יודע אם היו עוד מסיבות, אבל לפי מה שכתוב ב"טיים אווט" ביום רביעי הקרוב תתקיים המסיבה עם תקלוט של אורי שוחט, מש ומאד ג'אר. 40 שח כניסה.

Y.L.N

New member
תודה רבה

אני שמח לשמוע מקווה שיבואו יותר מה20 איש שהיו פעם שעברה תראו נוכחות!

DJ$upreme

New member
זהירות!!!!!

ממה שידוע לי, ומשיחה עם אורי כמה ימים אחרי המסיבה הראשונה, לא מתוכננות עוד מסיבות בג'ה פאן. אם דברים השתנו שוב, לא באחריותי, אבל מומלץ לבדוק (יכול מאוד להיות שטיים אאוט לא מעודכנים בכרוניקות).

enwhysea

New member
חצות עד 2 סרט

ו 2 עד בוקר ג'ה פאן? בלי איזה 4 גראם קוק... אני לא מגיע לעבודה אחרי לילה כזה :) (או שיש איזה חג יום חמישי? :)

tomoshe

New member
אם תצליח לגמור 4 גרם קוק בשעה

לא תגיע לעבודה הרבה ימים. הרבה הרבה הרבה הרבה ימים. שלא לדבר על זה שבפחות מאלף מאתיים שקל אין על מה לדבר.

hevel

New member
שמעתי הרבה דברים טובים עליו../images/Emo13.gif

היה עליו כמה המלצות בעיתון- בעיתון תרבות מעריב ובעיתון TVהשבוע של מעריב. חבל שאני לא גר בת"א ולא אוכל לראות אותו

Itai S

New member
עוד הפעם אתה משחק אותה מקופח

לך לספריית וידאו או לבדאווי שמריח די וי די ותשכיר אותו (את SCRATCH לא את הבדאויי...)

Itai S

New member
מריח די וי די....כן...../images/Emo6.gif

MY BAD- מבריח* די וי די

למעלה