סקרנית

סקרנית ../images/Emo4.gif

לילה טוב... שאלות פתוחות לפסיכו' שלי שתשובה אני כנראה לעולם לא אקבל... האם את חושבת עליי גם מעבר לפגישות השבועיות? האם את חושבת שאני באמת מגעילה וטיפשה כמו שאני חושבת על עצמי? האם בא לך לפעמים לקום באמצע הטיפול ולתת לי חיבוק או כתף? האם את חושבת שאני רגישה? פגיעה? דאגנית יתר על מידה? האם את מזדהה עם הבעיות שלי באמת ובתמים? האם חייך אכן מושלמים כמו שאני מדמיינת ? האם את מאמינה שייצא ממני משהו אמיתי? האם את מאמינה לכל מה שאני מספרת לך ? האם כשאת בוהה בי לפעמים את יודעת בדיוק על מה אני חושבת? האם את יודעת משהו שאני לא יודעת על עצמי? האם את מעריכה אותי? האם את חושבת שאני סתם ילדה טיפשה ומתוסבכת? האם את מחכה שהשעה תסתיים ואני אלך ? האם את רושמת במחברותייך רשמים אודותיי לאחר סיום הפגישה? האם במחברת רשומים דברים שהייתי רוצה לשמוע אותם ממך אך לא שמעתי? האם את מהרהרת לפעמים בינך לבין עצמך "מעניין מה היה איתה ב..." ? האם את מחבבת אותי? האם עומד לך על קצה הלשון להגיד לי משהו ואת מפחדת להישמע שופטת מדי ? האם את יודעת מה אני באמת מרגישה אלייך ואת מסתירה זאת ממני ? האם אני חקוקה בזכרונך היטב מבין מטופלייך? כל זאת אוכל רק לשער...

פאניש

New member
בול פגיעה

ממש כול השאלות ששאלתי את עצמי בזמן שהייתי בטיפול. אין אפשרות לקבל תשובות. חבל.

שרונסקי

New member
את לא מאמינה, ניסיתי לענות לך על

השאלות, בתור מטפלת. שחלקן בודאי נכונות גם לפסיכולוגית שלך, ונמחק לי. אז אם תרצי, אשחזר זאת, אם זה יכול לתת לך משהו. אם לא, אז רק תדעי שהשתדלתי

וואו....

אני ממש אשמח אם תוכלי לענות לי ולו על חלק... אני מרגישה כאילו אתן על מן חלקת אלוהים כזו ששמורה רק לכן , ושהלוואי שהייתה לי פינה בה תודה רבה רבה!!!

שרונסקי

New member
אז נקווה שעכשיו לא ימחק

1. כן, חושבת עלייך מעבר. לא כל הזמן, אבל מידי פעם 2. בודאי שאת לא טיפשה (תראי את השאלות) ואם היית מגעילה, לא הייתי יכולה לטפל בך. הלואי ואלמד להראות לך שאת לא ככה 3. בטח שבא לי לפעמים לתת לך חיבוק,כשאני רואה כמה קשה לך 4. אם את בטיפול, אז בטח שאת רגישה, פגיעה ודאגנית מדי. אבל גם אני,זה הזן הזה, של מי שרגיש לעצמו לסובב אותו 5. לא מזדהה. אמפטית, אכפתית, כואב לי לפעמים, אבל מנסה לא להתערבב איתך, בהזדהות 6. ממש לא, חיי לא מושלמים בכלל. יש לי את הצרות שלי ואת המקומות האטומים שלי, אני לא מושלמת 7. אני יודעת שיש לך פוטנציאל שייצא משהו אמיתי. אבל זה תלוי בך, כמובן 8. אם אני מאמינה לכל מה שאת מספרת לי? כן, למה, האם נתת לי סיבה לפקפק? וגם אם משהו לא אמיתי, אז בטח הרי יש סיבה למה העלית זאת כך 9. לא , אני לא תמיד יודעת מה את חושבת. לפעמים אני חושבת שאני יודעת 10. אני מנסה לשתף אותך במה שאני יודעת עלייך, כלומר - רואה באיזה הכללה שאת אולי לא רואה אותה. אם תקשיבי לי טוב, אז תשמעי כל מה שאני יודעת 11. בודאי שאני מעריכה אותך. כבר סיכמנו שאת לא טיפשה, ובעניין מתוסבכת, תשמעי - מי לא? 12. אם הייתי מחכה שהשעה תסתיים הייתי צריכה להחליף מקצוע ודחוף 13. אני רושמת רשמים ממך, לא עלייך, משפט חשוב שאמרת וחשוב לי לזכור אותו, איזה מחשבה שהיתה לי 14. האם רשום דברים שהיית רוצה לשמוע? - כאן, למען האמת, אין לי מושג, כל אחד וגישתו. דעתי האישית היא שלא במהות, אולי בעוצמת המילים, בניסוח, אבל לא באופן מהותי 15. כבר סיכמנו שאני חושבת עלייך מדי פעם, ובודאי שאני מחבבת אותך וכן, לפעמים בא לי להגיד משהו ואני לא רוצה להשמע שופטת מדי, אבל אז אני מנסה פשוט להתנסח אחרת 16. אני יודעת שאכפת לך מאד. ולפעמים את מנסה להסתיר זאת ממני, לא? 17. שאלה קשה. אני חושבת שאת חקוקה לי בראש יותר מאחרים בנושאים מסוימים, ואחרים חקוקים לי בזמנים או בנושאים אחרים? אני לא אגיד לך שאני לא חיה בלעדייך, או שאת מהות חיי, או שאני קמה איתך והולכת לישון איתך אבל אני אגיד לך, שהצרות והכאבים שלך באמת חשובים לי ונוגעים לי, והקשר שאת חשה בינינו הוא אמיתי, גם אם מאד מסוים ובזמן מאד מוגדר. - עד כאן, שניצל, מקווה שתרמתי, אני די בטוחה שהיא תסכים להרבה דברים. תעשי תרגיל, קחי לה את השאלות שלך, אם את מרגישה בנוח. אני חושבת שחשוב שתביאי אותם לטיפול ותשמעי אותה, ולא אותי...

אני בשוק

על סמך מה? מי? איך? למה? יאלה.... יפה.. יפה... הלוואי והתשובות הן באמת כאלה..(לא מאמינה שזה רחוק מהציאות)

אין לי מילים...../images/Emo24.gif

את מדהימה.... והלוואי שתשובותיך זהות לקו מחשבתה של הפסיכולוגית שלי כי לפעמים נראה לי שיש מן רמת פתיחות שאסור לחשוף מעבר, ושהיא קובעת את הכללים כדי להגדיר את המחסום. כיף לי לדעת שיש בך משהו נגיש שעשוי להיות גם באחרים כמותך.. והמון המון תודה על התשובות... אני בטוחה שהיא עזרה פה לרבים !

למעלה