סקרנית לדעת

גילה120

New member
סקרנית לדעת

הגיוני שגבר הולך לעשות מסג' טוען שהמשמו שלו עלול להתעורר?למה?
מעניין אם כשאשה הולכת לעשות מסג אצל מעסה היא מרגישה אותו דבר.
מה אתם אומרים?

הגיוני שיתעורר

שמעתי על מקרים שאפילו בלי מסאג' אנשים הגיעו לזיקפה...

seeyou

New member
הגיוני
-זה מצב שקורה תלוי בסוג העיסוי

לדעתי,גם אישה "מתחרמנת" (לא כולן) ממגע יד של אדם זר אם הוא מנוסה

כול עוד לא תתנסי לא תדעי

דרך הגב זה מאוד מומלץ כמשחק מקדים לסקס

יוסי

אייבורי

New member
אני אומר זה תלוי באישה

יש כאלו חמוצות, שגם אם אלוהים יעסה אותן לא יקרה כלום.
מצד שני
יש גברנשים שרק אם בוריס יעשה להם מסאז, המשמו יתעורר

chenby

New member
כמסג'יסטית

עם עבר מפואר בכמה ספאות בארץ, כמעט כל הגברים נאלצים להתמודד עם זה.
וגם המטפלות, ברגע שמסובבים אותם על הגב רואים בליטה, אין מה לעשות, המגע הנעים, הרוגע, בעיקר המגע הנעים... זה משהו בלתי נשלט.. אני התמודדתי עם זה כי זה היה המצב ולהם היה הרבה יותר לא נעים ממני.
היום באופן אישי אם אני מטפלת זה בנשים בלבד (אבל זה מטעמי חזרה בתשובה)
ולפי הקטע הזה, זה לא קשור דווקא לאיך שהמטפלת נראית :)
http://www.youtube.com/watch?v=tUaOBgXp_Pg

גילה120

New member
אם זה כך יש סיכוי שהוא יבנה לה אוהל ממגבת חחה

רק שלא תרצה להכנס לשם

חברה הציעה לי לשלוח את הבעל למסג מתנה לכבוד יום ההולדת.בכל אופן אמסור לה את תודתי הרבה אני מוותרת לגמרי על ההצעה

ולכם תודות!

כי הוא עלול לקבל זקפה? סיריאסלי???

יש לך מושג כמה פעמים ביום גבר ממוצע מקבל זקפה? הוא מקבל זקפה כשהוא רואה בחורה, סתם מרחוק, או עולה לאוטובוס, או אוכל גלידה, או כשיש שמש, או כשאין שמש.... הבנת את הרמז????

זאת תגובה פיזיולוגית ומדעית לחלוטין- כשנעים ומערכת העצבים הפרה- סימפטתית (כן יש כזאת) מתעוררת- גבר יקבל זקפה, אפילו אם לא בא לו לעשות סקס עכשיו, כי נעים לו ורגוע, הגוף מגיב, זה הכול כיפי.

גברים לא מסתובבים ברחוב וכל זקפה שהם מקבלים הם חייבים לעשות איתה משהו (פפחחחח)- כמו לשכב או אפילו לגמור (או אפילו שששש לגעת בעצמנו), אחרת היינו בצרה גדולה מאוד.

גילה120

New member
לקבל זיקפה מגלידה או שמש וכו' כי מערכת העצבים

הפרה-סימפטית כפי שקוראים לזה(תודה על ההסבר) אין לי שום בעיה.אבל לקבל זיקפה ממגע ידיה של אשה אחרת לא עושה לי כך כך טוב במחשבה.לא הייתי רוצה שאף אחת תחליף אותי למרות שזאת תגובה טבעית של הגוף.ולכן מעדיפה להמנע.

chenby

New member
שלחי אותו למטפל

גברים (אלה שלא אומרים את המשפט 'אני לא מסוגל שגבר יגע בי') יעדיפו מטפלים כי הם לרוב חזקים יותר ויכולים גם להיכנס חזק יותר בנקודות בגב למשל וכאלה.. את גם יכולה לקבוע לו רפלקסולוגיה ואז המגע הוא רק בכפות רגליים... יש כל כך הרבה סוגי טיפולים ואם את רוצה לפנק אותו, (בא לי מסאג' עכשיו) אז למה לא? תשחררי פחדים מיותרים.
שום דבר לא משליך עלייך.

chenby

New member
את גם

יכולה לקבוע טיפול זוגי - ואז שניכם באותו חדר וגם את מתפנקת.
בקיצור, תתפנקו למה לא.. פחדים לא מקדמים לשום מקום חוץ מלעוד פחדים.

chenby

New member
טיפול זוגי במסאג'

2 אנשים בחדר, 2 מטפלים, כל אחד מתפנק במסאג'...
ואם אתה רומז שלכבוד היומולדת שלו מגיע לו טיפול פרטי עם מטפלת כוסית, אז אתה דביל.
ואם חשבת שאני רומזת לטיפול זוגי אצל יועץ אז גם יצאת קצת דביל :)
שבת שלום נשמה :)

מריוס זכריה

Member
מנהל
גברים שונים מנשים גם נפשית וגם גופנית

א. חבל על האנרגיה שלך לעשות השוואות.
ב. כמו שנשים רוצות (בצדק) שגברים יבינו איך הן בנויות, כדאי גם שנשים יבנו איך גברים בנויים.

גברים אכן יכולים בקלות להתעורר מינית מתמונה, ממחשבה, וכולי. לא משנה אם זה מגיע עד כדי זיקפה או שלא. משהו עובר בראש, הרבה פעמים ביום.

אצל גבר נורמלי, שלא מתוסכל מינית, הגירוי נעלם באותה קלות שבא הוא הגיע. שניה של מחשבה או תחושה מינית ומיד המח קופץ לנושא אחר.

לעומת זאת אצל גברים מתוסכלים מינית, ולא משנה מאיזו סיבה, המחשבה לא נעלמת כל כך מהר. ואז יש את התופעות הללו של גבר שכל הזמן מסובב את הראש אחרי נשים, או בוהה בהן, או חלילה עושה מעבר לזה. יש כמובן גם גברים שמתוסכלים מינית ואין אצלם את התופעות הללו, מהסיבה הפשוטה שהם מודעים לעניין ומתאפקים על מנת להתנהג בצורה נורמלית.

---

מצד שני, במסג' הגירוי לא נעלם מהר. הוא נמשך שעה שלמה. אז אם לא נעים לך הרעיון שזה יקרה, באמת תמנעי מהמצב הזה. אבל אל תבני על זה כל מיני תאוריות מיותרות.

גילה120

New member
קראתי את תגובתכם ועל כך שוחחתי עם חברתי

גם על על האופציות החלופיות כמו רפלוקסולוגיה או מטפל/מעסה גבר.היא שאלה את בעלה אם זאת מתנה נחמדה שאני אעשה לו ואמרה שפתח עיניים כששמע שזה מטפל גבר ואמר מה פתאום גבר,נראה לך? הוא.... חסר "רק שידפוק אותו"... מה רע במסג'יסטית?
מכך אני מבינה שלגברים כן יש בעיה עם מעסה גבר ויעדיפו אשה.

seeyou

New member
את חייבת לבדוק את מסג'יסטית

לא לאפשר לעול אחד לגעת בו אפילו במחשבה

או לקיים איתו סקס מתיש בחדר המתנה

יוסי

Amazona

New member
למה הכל חייב להיות כל-כך מסובך?

תדאגי לבית פנוי

תקני שמן שקדים ושמן אתרי שריחו אהוב על שניכם
בעיקרון השמן שקדים לעיסוי, השמן האתרי הוא רק תוספת להעצמת החושים, החושניות והרוגע.

תדאגי למוזיקה נעימה.
למשל ביוטיוב יש המון קטעי ChillOut יפייפים של כל מיני עדות באורכים שונים.

בגדול, לא חייבים ללמוד עיסוי מקצועי כדי לפנק קצת את הבן-זוג.
סה"כ צריך זוג ידים לא עצלות,
קצת אהבת אדם
והרבה אהבה כלפי הבן-זוג.

תפתיעי אותו בעיסוי
אולי הוא יפנק אותך גם
תשמעו קצת מוזיקת עולם
תעשו קצת סקס
ותסיימו את היום הזה חבוקים

מה יותר מזה?

למעלה