סקרנות

ItsJustMe

New member
סקרנות

אהלן חברה - יש לי שאלה שמסתובבת לי בראש זה זמן מה, ואין לי את מי לשאול... טוב אין לי מושג איך לכתוב את זה בשביל שזה לא ישמע מגעיל אז פשוט תאמינו לי שזה בתמימות [נו, אז מה אם אני בן 28, זה אומר שאני חייב לדעת הכל? :) ] יש הרבה סוגים של נטיות הומוסקסואליות של בנום, או שזה רק קבוצה אחת? (זאת אומרת, מי שפאסיבי הוא רק פאסיבי ומי שאקטיבי הוא רק אקטיבי? ואלו שמתלבשים כמו נשים - האם יש הומואים שנמשכים אליהם, או שכיון שהם כמו נשים, זה רק לסטרייטים?...) בורות, הא? תודה מראש!

BlueCat

New member
בורות? לאאא....

כמו שאמרו לי פעם:" אם לא תשאל, איך תדע?" אז אני בטוח שיש בין החסרים כאן אנשים בעלי ידע הרבה יותר נרחב משלי, אבל אני אנסה לראות אם יש לי תשובה בשבילך. כמו שבלונדינית היא לא תמיד בלונדינית, ומתותלת לפעמים גם חלקה, אני מאמין שיש הומואים שלפעמים פאסיביים ולפעמים דווקא מעדיפים להיות אקטיביים. יש כאלה שנוח וכיף להם התלבשות והתנהגות נשית "קיצונית" ויש כאלה שזה לא הקטע שלהם ומעדיפים לחיות ולהתנהג בלי שום סממנים מיוחדים לאורך החיים האלטרנטיבי שלהם (איזה ביטוי...). כמו שאמרו לי כשהצטרפתי לכאן: למה להדביק תויות וללכת לפי כללים, כשאפשר לחיות בצורה חופשית לפי מה שנוח ומה שמתאים?

MARMELAD

New member
חלוקה:

יש הומואים אקטיבים ויש הומואים פאסיבים. האקטיבים הם אלה שחודרים והפאסיביים הם אלה שנחדרים. הרבה פעמים הפאסיבים נראים קצת נשיים ואז הם נקראים גם אוחצ´ות אבל באופן עקרוני לא כל הומו שנראה נשי בהכרח פאסיבי. חוצמיזה יש גם (ולדעתי זה אפילו הרוב) הומואים שגם חודרים וגם נחדרים - בעברית זה נקרא "גם וגם" באנגלית זה נקרא VERSITAL או משהו כזה. הומואים שמתלבשים כמו נשים יכולים להיות דראג קווינז ויכולים להיות M2F, זה תלוי בנסיבות. אם זה מישהו שמתחפש לאישה בשביל מסיבה, מופיע, מספר בדיחות, ומתנהג בצורה מוקצנת ומגוכחת - זו דראג קווין. אם זה סתם מישהו שרוצה להיות אישה זה M2F. לצערנו היום יותר מדי דראג קווינז הם סתם בנים שרוצים להיות בנות ולא בנים במתחפשים לבנות, ובגלל זה מעט מאוד דראג קווינז בארץ שוות משהו. עוד שאלות?

למעלה