סקרן לדעת

enigma69

New member
סקרן לדעת

אני לא מעריץ בקאליבר שלכם,ולא עוקב או עקבתי אחריהם אחרי שחברו לפול.סקרן לדעת איך אתם והמעריצים בעולם קיבלו את זה אז והיום?האם זו היתה טעות לדעתכם?האם המעריצים בעולם מחולקים לשתיים.אלו שבעד ונגד האיחוד.הם בכלל ממשיכים להופיע ביחד?או שגם זה נגמר?חג שמח

khammel

New member
הסקרנות הרגה את החתול ../images/Emo8.gif

אם אני מנסה לסכם את הדעות הרווחות בפורום הזה ובאחרים בעולם, הרי שהמעריצים קיבלו את האיחוד בשמחה, בהתרגשות, בכעס, בציפייה, באכזבה ובשילובים שונים של הנ"ל. התחושות הללו לא כמעט ולא השתנו. כלומר, מי שברך על השת"פ במקור, שמח עליו גם בדיעבד ולהיפך. אני לא חושבת שזה מכון לחלק את המעריצים בעולם ל"בעד" ו"נגד". זה מאד שטחי. כל אחד מגיע לדברים ממקום אחר, בגיל אחר... אין דין מעריץ בן 40 שראה את קווין עם פרדי כדין מעריצה בת 13 שהרגע גילתה את הלהקה. כפי שכתבתי בשרשור אחר פה למטה, ככל הנראה צפויות הופעות של בריאן + רוג'ר במהלך 2010, ככל הנראה ללא פול. בלי קשר, אני חושבת שאפשר להניח במידה רבה של ביטחון שהם ימשיכו לקפוץ להופעות "הפתעה" במחזמר WWRY ושישתפו פעולה מדי פעם עם רופוס (הבן של רוג'ר). אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום ולהתרשם בעצמך מתגובות החברים כשנודע על סיבובי ההופעות עם פול וכשהאלבום החדש יצא.

LEATHER REBEL

New member
העובדה בשטח היא...

שהעיסקה עם פול רוג'רס מצליחה מאד, מסחרית. אני לא מתיימר לקבוע לאחרים מה טוב ומה רע. מה כן? אני ארמוז שמי שמתווכח עם הצלחה, הוא המילה שהיא ההיפך מחכם.

Teo Toriatt

New member
אתה קצת מגזים לדעתי

ההצלחה המסחרית היא לשירים הישנים. עובדה שהאלבום המשותף שלהם או סינגלים מתוכו לא היו הצלחה, בלשון המעטה, וכך גם הדיסק/DVD של ההופעה מ2005. ההצלחה היא במכירת כרטיסים להופעות שהשם Queen הוא המרכז בהן וזה ברור לכולם. ע"פ שמועות זו גם הסיבה להתפרקות עיסקת החבילה, כי פול הבין את זה. אני לא יודע אם הייתה באחת ההופעות משני הסיבובים האחרונים אבל לפחות מנקודת המבט שלי בהופעות בשני הסבבים היה ברור לחלוטין מתגובות הקהל איזה שירים הם רוצים לשמוע ולאיזה הם לא מגיבים בכלל (רמז: השירים של פול בסיבוב של 2005 והשירים המשותפים ב 2007 לא בדיוק סחפו את הקהל, אולי למעט Alright now) הצלחה מסחרית, כשלהקה מגיעה לסדר גודל של Queen, היא לא פרמטר יחיד לטוב או רע. אני נהניתי מההופעות וכמובן שקניתי את הדיסק כשיצא, ואם תחפש בהסטוריה של הפורום תראה שתמכתי בהרכב החדש. אבל הוא מיצה עצמו והגיע זמנו למות. הוא היה בסדר וטוב שהיה , אבל הוא לא הצלחה מדהימה לצערי. מה כן? שיתוף פעולה של ביראן ורוג'ר על אלבום עם סיבוב שהם ישירו נשמע לי רעיון לא רע בכלל (אי"ה גם ג'ון יצטרף לאיזה שיר באלבום? )

LEATHER REBEL

New member
האם יש הצלחה מסחרית או לא?

לא משנה -מדוע- יש הצלחה מסחרית. אמנם למדתי סוציולוגיה ומכאן שגם קצת פסיכולוגיה, ובכל זאת, אין צורך להיות פסיכולוג/ית בכדי לראות את ההצלחה. -אילו- הקהל לא היה אוהב את העיסקה ששמה הוא "קווין + פול רוג'רס", לא היו נמכרים כרטיסים, ולא היתה הצלחה. אהל הקהל כן קנה את הכרטיסים בהמוניו... ומכאן שיש פה הצלחה. יש הצלחה? אין ויכוח.

Teo Toriatt

New member
זו בדיוק המחלוקת ביננו

לצערי השילוב עם פול רודג'רס לא נחשב כהצלחה. אמנם _רוב_ ההופעות היו Sold Out אבל כשמדברים על שיתוף פעולה בין שני ענקי רוק - פול רודג'רס ו Queen אתה כול לצפות להצלחה יותר גדולה למשל במכירת האלבום שלהם שבמקרה הטוב דשדש במצעדים, שלא נאמר נחל כישלון. אני מכבד ביותר את לימודי הסוציולוגיה שלך אבל השאלה פה היא יותר שיווק מאשר מדעי החברה. מבחינה שיווקית כשיש לך מוצר/שירות שהוכיח עצמו בצורה מסויימת שנגדיר אותה כ100% ואתה מקבל ממנו בהמשך משהו כמו 30-40% זה לא נחשב הצלחה. אני מסכים איתך שאין ויכוח - יש דיון.

LEATHER REBEL

New member
רגע רגע... שאני אבין...

האם אתה מסוג האנשים שמתווכחים עם הצלחה? אני יודע שזה יישמע בלתי-יאומן, אבל מסתבר שעדיין יש מספר נאה של אנשים שמסוגלים, נאמר, לבקר בבית של זמר ידוע, לראות קיר ענק מלא תקליטי זהב ותקליטי פלטינה... ולהתווכח שאותו זמר הוא "לא ידוע" / "לא מפורסם" / "לא מצליח". עד כמה שידוע לי, מספר תקליטי הזהב ותקליטי הפלטינה שיש על קיר של זמר, הם הוכחה מספיק ניצחת לעובדת היותו מצליחן, הלא כן? אז מסתבר שיש כאלה שאפילו שרואים את כל ההוכחות, ימשיכו להתווכח. גם הדיון הזה כפי שהגדרת אותו, אינו ממש נתון למו"מ... אבל אני מבטיח לך שביום שבו יהיה לך בבנק ולו אחוז אחד מאותם 30 או 40 אחוז שגיבורינו הרוויחו... אתה תרגיש שהרווחת בגדול. כל מי שינסה להמעיט בערכה של אותה הצלחה... אתם הרי מתים שיהיה לכם בבנק ולו אחוז אחד מתוך סך כל מה שהם הרוויחו, אה? אגב, גילוי נאות: אני אישית לא מת על בריטני ספירס, אבל מה? אינני יכול להתווכח עם ההצלחה שלה. אבל יש כאלה שבכל זאת ינסו להתווכח. ועל זה נאמר, "בהצלחה לכם".

Teo Toriatt

New member
ממממממ

אני מסוג האנשים שכשהם רואים התלהמות נחרצת משולבת בבורות חייבים להגיב גם באמצע הלילה וגם כשהם יודעים שזה לא יעזור. לצערי הטענות שלך שמשוללות כל הבנה בעולם עסקי ושיווקי ונוטות להתלהמות חסרת בסיס. למשל, כל נושא היחסיות של מה נחשב למוצלח בעולם השיווק. 30-40% מעצם הגדרתם באחוזים הם מבטאים משהו יחסי. אם אני אמכור מספרית רק 10% מה30% שלהם זה יחשב בעיני הצלחה כבירה, כשהם מוכרים 30-40% ממה שהם רגילים זה כישלון. מספר תקליטי הזהב והפלטינה הם הוכחה להצלחה אתה אומר? מקובל עלי. כמה תקליטי ופלטינה יש להרכב שנקראה Queen+Paul Rodgers? (רמז - 0) אם כך גם לפי אמות המידה שלך הם לא מצליחים. אז לפני שאתה קובע נחרצות שמי שלא מסכים עם זה שההרכב מצליח הוא "ההפך מחכם" תחשוב קצת על מה זו הצלחה ותגלה שלפי כל אמת מידה, כולל אפילו שלך, הם לא מצליחים. זה שבנפרד כל אחד מהם מכר מליונים של תקליטים זה טוב ויפה, אבל ביחד הם לא היו הצלחה מסחרית. ועכשיו אתה מוזמן להמשיך להתלהם, כי הרי לא יכול להיות שאתה טועה נכון? כי זה "לא נתון למשא ומתן"....

LEATHER REBEL

New member
המתלהם זה אתה ולא אני

בל נשכח שאני הוא זה שלמד סוציולוגיה ופסיכולוגיה. הבה נאמר ש... אם, מכל מה שהולך פה, הצלחת "להבין" ש-אני- הוא המתלהם כאן... אז חוששני כי יש פה מקרה חמור מאד של חוסר-תקשורת. אין כל טעם בשיחה זו, כי מלבד העובדה של חוסר-תקשורת, אתה לוקה במינון חמור של BIGGOTRY. מהו הפירוש המדוייק ל BIGGOTRY? "אל תבלבל לי את המוח עם העובדות, אני כבר יודע מה אני חושב". ולכן, ברשותך, אדוני המתלהם, אבקש להפסיק כאן.

khammel

New member
../images/Emo215.gif חברים, קחו נשימה עמוקה

בפאראפראזה על דבריו של פרדי: זה רק תקליט מחורבן. אנשים נכנסים לכאלה ויבראציות מזה.
ברצינות, אני לא מבינה על מה הדיון/ויכוח ובטח ובטח שאין סיבה לרדת לפסים אישיים ולנקוט בטונים צורמים. סיבוב ההופעות הראשון עם פול היה הצלחה מסחרית באירופה (למעט מופע או שניים בודדים) וכן ביפן. בארה"ב, כמימים ימימה, המצב היה... איך לומר בעדינות... קשה. שילוב קטלני של מחירים גבוהים לצד חוסר פרסום הביא למכירות כרטיסים דלות יחסית. סיבוב ההופעות השני, שליווה את האלבום, היה מוצלח מבחינת מכירות כרטיסים, אם כי מעט פחות מהראשון. אבל, הסיבוב הזה ראה את הלהקה במופעי ענק באוקראינה ובדרום אמריקה. אה, כן, וגם איזה משהו באבו דאבי.
האלבום נכשל מסחרית. הוא לא נמכר טוב, חלק מהחנויות הסירו אותו מהמדפים מהר יחסית. חלק מהחנויות לא החזיקו אותו בסטוק. רוב תחנות הרדיו בחרו שלא לשדר את השירים ממנו ולנעט בכמה תחנות בודדות, הסינגלים לא הצליחו להשתחל לפלייליסטס. Cosmos Rockin ואח"כ We Believe הוכיחו יכולת שרידות יפה, באופן יחסי (בהשוואה ל- SINT ול- C-lebrity הזכור לרעה), אבל זה לא הועיל למכירות. סיבוב הופעות בארה"ב בוטל עקב מכירות דלות של האלבום וצפי לבעייה במכירת כרטיסים עקב המיתון. "הקהל" אולי אוהב את QPR או לפחות היה סקרן מספיק לקנות כרטיסים ולתת לשת"פ צ'אנס, אבל "הקהל" מורכב מפרטים רבים ולא כולם (אפילו לא רובם) מעריצים של הלהקה. השאלה המקורית שנשאלה היתה לגבי *המעריצים*. נדמה לי שהדיון עד כה מוכיח באופן יפה את שטענתי בתשובתי הראשונה. השת"פ מלבה יצרים בקרב המעריצים.
אנא מכם, בלי התנגחויות מיותרות. תסגרו את זה מתישהו על
אוקיי? שיהיה לכולנו חג שמח.

Teo Toriatt

New member
זהירות

את טוענת שהם לא הצליחו האלבום הוא לא הצלחה הסיבוב לא היה הצלחה נראה לי שאת בבעיה עם מורד העור, כי את טוענת שזה לא הצלחה ואת ההפך מחכמה.

MagicWord

New member
דעתי בעניין ../images/Emo27.gif

קודם כל, לא הייתי מגדיר את שיתוף הפעולה של פול רוג'רס עם החברים הנותרים של קווין כאיחוד, משתי סיבות עיקריות: 1. מדובר כאן בלהקה שבמקור היו לה מספר מצומצמם של חברים. לכל אחד מהם, ויהיו כאלה שיחלקו איתי על כך, היה חלק קריטי בעיצוב זהותה של הלהקה במשך 20 שנות פעילותה. לכן, גם העובדה שמרקיורי מת וגם העובדה שדיקון פרש מקשות עליי לראות בהרכב החדש כאיחוד. 2. עצם זה שקוראים להרכב החדש Queen+Paul Rodgers מראה על כך שעדיין יש הבדל קריטי בין Queen להרכב הנוכחי - אחרת, יש להניח,הם היו נשארים עם אותו שם. עם זאת, אני חושב שזה היה צעד נבון מצד מאי וטיילור לשתף פעולה עם רוג'רס, מכיוון שעדיין יש להם מה לתת והם גם רוצים כך. האם זאת הצלחה? תלוי מי מתבונן וביחס למה. לדעתי, יחסית ללהקה שעברה זעזוע רציני, שיתוף הפעולה עם רוג'רס מאוד השתלם מבחינת מכירת הכרטיסים להופעות. מבחינת אלבומים כנראה שפחות, ואולי באמת הקהל מעדיף את להיטי העבר מאשר שירים חדשים של קווין ורוג'רס.

maormp

New member
דעתי היא שזאת בושה וחרפה וכלימה ובזיון

שהם לא מגיעים להופעה בישראל. נכון, לא אזכה עוד בחיי לראות את פרדי. אבל אני כן רוצה לשמוע את הרד ספיישל בלייב, גם לה יש אימפקט לא קטן על החיים שלי.

VC820

New member
עוד לא אבדה תקוותנו

צריכים להיות אופטימיים. לפי קצב ההגעה של להקות ותיקות שגמרו את הסוס לפני 20 שנה ויותר יש סיכוי סביר שנראה את קווין (או מה שנשאר מהם) אולי בשנת 2020 ,רצים על הבמה עם קטטר.
אני מתאר לעצמי שיהיה אחלה. יכול להיות אולי שהם יופיעו עם קליף ריצ'ארד ( רק שלא יעופו לו השיניים התותבות). מי יודע? בוא נהיה אופטימיים...

khammel

New member
אופטימיות זה טוב. כרטיס טיסה לחו"ל יותר טוב

ל-maormp: בשביל לראות את הרד ספיישל לייב, כל מה שצריך לעשות זה לקנות מראש כרטיסים לאחד מהביקורים של בריאן ב-WWRY. בדר"כ מודיעים על זה מספיק זמן מראש במועדון המעריצים הרשמי, כך שפשוט למדי להתארגן על זה. בריאן מופיע ב-WWRY לונדון באופן די קבוע וצפוי (יום השנה לפתיחה). נוח, נגיש ומהנה. בקיצור... מי שחשוב לו -- כדאי לטוס לחו"ל ולא לחכות שהוד מעלתם יגיעו לארץ.

למעלה