סקרים

אבו-דני

New member
סקרים

ֹֹ למעלה מועלים סקרים נוספים כפי שהובאה משאלה חלק מהשאלות באים בעצת הגולשים...נא לשלוח הערות בעניין במסר האישי ולא רק בעניין סקרים..כל הבעת משאלה תטופל

taz512

New member
הצעה לתוספת

תוספת של תשובה לסקר. "אני לא מוכן לייחס כזה, ואני העבוד על שינוי המצב." וזה מה שאני העשה אישית. טאז השד המתקן

chiqitayhorses

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif

אני רוכבת בחוה בנגבה. פעם היחס לסוסים היה גרוע ובקושי טיפלו בהם אבל עכשיו(קודם לימדו אינגליש ועכשיו וסטרן וריינינג) מאכילים והטיפול בהם מעולה!!!

chiqitayhorses

New member
כן

היא סוסה די נחמדה, אבל היא העיפה חברה שלי! סוזי עשתה מן סופרמן והחברה עפה ממנה! למה היא נורא מעוצבנת(היא בועטת לפעמים)?

show jumping

New member
מה...?../images/Emo2.gif

זה עצוב לי לשמוע... כשהיא היתה אצל מדריכה שלי הייתי רוכבת עליה באופן קבוע והיא היתה ממש מקסימה! בחיים לא נתנה זוגיה כשרכבתי עליה. אני מקווה שטוב לה שם...

show jumping

New member
איזה מגניב.

אולי תספרי לי עליה משהו? רוצה תמונה שלה משנה שעברה?

show jumping

New member
סוזי (surprise)

הינה תמונה של סוזי. כמו שבטח הבנת היא לא נמצאת איפה שאני רוכבת כבר. כשהיא היתה אצלנו ממש נהנתי ממנה! זה גם קצת מוזר שרוכבים עליה ווסטרן. כמה זמן היא היתה אצלך? היא גם עברה את האילוף אצלך? למיטב ידעתי לא היו לה בעיות עם הפרסות.

אורלי 2

New member
וואו מרגש!!!!!

נורא התרגשתי לקבל את התמונה שלה. היא נולדה אצלנו בקיבוץ. אמא שלה הגיעה בהריון איתה חודשיים לפני המלטה מצרפת (אבא שלה צרפתי..) והיא גדלה אצלנו כמעט עד גיל שנתיים ואז נמכרה. היא הייתה מבטיחה מאוד למירוצים אך בסוף לא התחרתה לפחות לא עד כמה שלי ידוע. קראנו לה "בראב סוזי" ע"ש אחת המתנדבות בקיבוץ שהייתה חברה של מישהו מהאורווה... אמא שלה היא "בראב שופט" ויש לה אח שמנצח מירוצים בצרפת. שוב המון תודה על התמונה.

אורלי 2

New member
ספרי לי עליה עוד

איפה היא הייתה? היא המליטה פעם? ממי? מה רכבו עליה? איך היא? כמה שיותר פרטים. איפה היא עכשיו?

show jumping

New member
אוקיי, אז ככה.

מה שאני יודעת על סוזי (וזה לא כל כך הרבה): היא היתה הרבה זמן בקיבוץ דביר, בנגב(דרך אגב, מאיזה קיבוץ את?). כשהיא היתה שם סוסת בי"ס צעירה היא היתה עושה הרבה שטויות (בגלל זה הוסיפו לה את ה- surprise) העיפה דיי הרבה אנשים... אחר כך אני לא יודעת איפה היא היתה אבל כנראה במקום לא כל כך טוב והיא היתה במצב דיי רע. העבירו אותה לחווה באשקלון איפשהו והיא נחה שם איזה שנה. אז המדריכה שלי הביאה אותה אליה והייתי רוכבת עליה די הרבה, היא היתה ממש מקסימה כאן, היא לא נתנה זוגיה אחת (!) בכל הזמן הזה שרכבתי עליה, והיא התנהגה ממש יפה. היא היתה אצל המדריכה שלי בערך חצי שנה ואז העבירו אותה לנגבה כי המדריכה שלי ילדה תינוק והיה קשה לטפל בסוסים. לפי מה שהבנתי בנגבה רוכבים ווסטרן, שזה קצת מוזר כי אני יודעת שבדביר רוכבים אינגליש וגם אצלנו... אני לא יודעת אם היא המליטה מתישהו. רוצה עוד תמונה? זו בטוח סוזי הזאת, (לפי התמונה), נכון? באיזה שנה היא נולדה? רוצה עוד תמונה
?

הסקר העכשווי

לגבי מה היית עושה אם לא היו מטפלים טוב בסוסים.... כולופן - נו באמת! השאלה הזאת היא לא שאלה לסקר, הרי ברור שכולם היו מסרבים לרכב שם, או מסרבים לרכב ואומרים לאחרים גם לא לרכב או פועלים כדי לשנות את זה. ומה זה משנה אם זה זה או זה או זה. הסקר הזה חסר פואנטה, לדעתי. רק מוכיח כמה יפי נפש כולם... עכשיו תתקפו אותי.

קטיפה

New member
למה לתקוף יקירה../images/Emo35.gif

למה לתקוף הבעת את הדעה שלך נראה מה יגידו עוד כמה חבר´ה מהפורם ונראה מה נעשה... ממני באהבה גדולה
שירלי

אבו-דני

New member
שנחשוב חיובי?

-- אנרכיסטית יקרה הרי לך הזדמנות להציע את השאלה לסקר הבא אחרי ההצעה של "קפיצת ראווה"..התרימי הכפפה? וכאן אין התקפה..יש רק משירלי סגנית מפקד חוליה... מלא אהבה

למעלה