סקרים

עז

New member
שלומות לך,

חבל מאוד שמזיזים הודעות ופותחים הודעה חדשה במקום להמשיך. כרגע אין לי מושג איפה היינו ... אם מישהי לא הייתה אומרת לי שיש הודעה שהכותרת היא "הי עז" ושההודאה רצינית לא הייתי נכנס לקרוא אותה אפילו בטעות, אני לא נכנס הרסבה לפורום, מידי כמה ימים אני מדפדף בכותרות, ומדלג על כל ה- "הי" "שלום" "אוהב" "פוצי מוצי" וכו´ .... אז אם בעתיד את רוצה לכתוב ושאני אתייחס, אנא תכתבי לדואר האלקטרוני שלי, אם את רוצה תשובה בפורום, תיידעי אותי עם קישור להודעה ומבטיח להגיב. על מנת להמשיך את הדיון אני צריך להבין איפה את נמצאת כרגע, אם זה מעניין אותך תעדכני אותי. לגבי פחדים, לא אין לי ממה ... (אלא אם זה תחושה) ... קראתי את ההודעה הארוכה של kaya, לרוב לא מסכים איתה, אולי יש בעיה עם המילים ו/או ניסוח, אך נראה לי שהאי-הסכמה יותר ביסיסית, כמובן יש סיכוי שאני טועה. אגב, שמעתי על kaya שרצחה את הכלבה שלה, זו אותה האחת?

deep ocean

New member
הי, אני רואה שענית לי

רק עכשיו ראיתי את זה, תודות לשרשור של ההודעות. אין לי את האי מייל שלך, (אי יכולה לבקש אותו מבן/טליה, במידה ואתה מעוניין בכך או שתשלח לי אותו למייל שלי שמופיע בכרטיס האישי שלי. מה שאתה מעדיף כמובן). במידה ואכתוב לך הודעה אישית (רצינית כדבריך) בפורום, אשלח לך מייל על כך. האמת שאני כרגע גם איבדתי את ההקשר של הדיון. אני אציץ בדיון שהיה מחר בלילה, ואזכר בשאלות שעוד נותרו לי. (היו לי שאלות בתוכי, למיטב זכרוני) ובקשר ל-kaya, ממש אין לי מושג.

עז

New member
סקרים

מעניין איך אפשר להסביר שמצד אחד, בסקרים, הרוב מגדירים את עצמם כ""לוחמים" ו"בעלי עוצמה" .... ומצד שני הפורום מלא קישקושים. האם אתם לא עונים בכנות לסקרים? או פשוט אתם ממש לא מתייחסים לטוהר המילה?

deep ocean

New member
היתה לי שאלה אליך אגב

אני כבר לא זוכרת איפה שאלתי אותה.... בן?!

~דויד~

New member
פירוט:

אני אוהב את מה שהבעת, ואותך באופן כללי

עז

New member
זה בטח ישמע לך מוזר,

איך אתה יכול "לאהוב אותי באופן כללי"? אתה לא יודע מי אני, ואי לא יודע מה ההגדרה שלך למילה "אהבה". אתה יכול לענות לי?

~דויד~

New member
תשובה:

אני יכול לאהוב כל אחד באופן כללי, כפי שהשמש מפיצה את אורה ולא מחליטה למי כן להפיץ ולמי לא. זה לא מענין אותי מי אתה. אתה יכול לבחור לקבל מן האור שלי או שלא. כל טוב

~דויד~

New member
לא. אני מואר ומושלם מכל הבחינות.

אני אוהב את עצמי באופן שלם ומוחלט, ומכאן גם את כל האחרים. אין בי שמץ של שיפוט וביקורת. אני בקבלה מלאה, וכך גם הנתינה שלי. וכעת ברצינות, מה השאלה שלך? הרי ברור שיש כאלה אנשים.

~דויד~

New member
טליה, אני מבין את שאלתך

וכעת התשובה: ברגע מסוים אני יכול להיות "שמש" ולאהוב כל דבר על פני הפלנטה. ברגע אחר אני יכול להתעצבן על מישהו. מקוה שכעת זה יותר ברור דויד

Talia E

New member
מה שרציתי לשאול הוא...

האם גם ל"שמש" (בדימוי שלך) יכולת לבחור על מי תפיץ את אורה. ואם הפצת האור לכל עבר היא ברירת המחדל, האם היא יכולה להחליט שרק ל- כך וכך לא. מתשובתך זו, אני מסיקה, שלא כל הזמן אתה שמש שזורחת אל כולם, אלא רק ברגעים מסוימים, ואז אין שום הבדלה בין אף אחד?

עז

New member
אור

קודם אמרת שאתה לא יכול לענות לי, עכשיו אתה עונה לי אך עדיין לא עונה לי. אתה משתמש במילים, אתה יודע (אולי) למה אתה מתכוון, אני לא. אנא, הגדר את המילה "אהבה". אני יכול לבחור אם לקבל אור או לא, אך כאן מדובר על אהבה ולא אור, או שבישילך אור שקול לאהבה?

למעלה