סקרים

א ו ח נ ה

New member
מעניין שרשת ג'

אחרונה (או כמעט אחרונה) בכל איזור, וגלגל"צ לעומתה ממוקמת גבוה. זה רק מוכיח שהקונספט של "רק מוזיקה ישראלית" לא עובד. בת'כלס מה ההבדל בין אחוזי הרייטינג שיש כעת לרשת ג' לעומת מה שהיה להם לפני עשור? שלא לדבר על העובדה שלפני עשור הם עוד היו קובעים את הטון לגבי מוזיקה לועזית, אבל היום הם לא קובעים את הטון לא במוזיקה הלועזית ולא במוזיקה הישראלית, אז מה הם בדיוק הרוויחו מכל המהפך הזה?

זו באמת נקודה מעניינת, אוחנה.

אני רק תוהה אם זה בגלל האופי המפוקפק של סקר ה-TGI והעובדה שכששואלים אותך למה אתה מאזין האינסטינקט הראשון זה להגיד גלגלצ (כי זה מה שיש לך באוטו...) או שזה באמת מצביע על משהו משמעותי. אם זה מצביע על משהו מהותי אז יש כנראה GOOD POINT בדברים שלך.

olli3

New member
מנהל
יכול להיות בגלל ש

האוכלוסיה המאזינה ברובה ל ג' היא מבוגרת וחלקם הולכים מן העולם, זה הסבר אחד. הסבר שני ויותר הגיוני, לדעתי, הוא שג' לא משדרת הרבה מוסיקת להיטים ברצף אלא משלבת שירים מכל הגוונים וכך היא בעצם מאבדת מאזינים. אם נגיד לב המדינה הייתה בפריסה ארצית אני מתערב שהיא הייתה משיגה הרבה יותר מאזינים מג'. אף על פי זה אני חושב שהקונספט צריך להישאר, קול ישראל היא גוף ציבורי ועליו לשרת את האוכלוסיה על כל גווניה. מי שיגיד שבקול ישראל אין להיטים טועה מכיוון שיש את תחנות הרדיו החינוכי (106 FM ברוב הארץ) אשר משדרות כמעט אך ורק להיטים.

למעלה