סקרים!

kinspirit

New member
סקרים!

אכן, כך מבלי ששמנו לב, עוד שבוע חלף לו, ואיתו הסקר השבועי... אז מהי ע"פ דעת חברי הפורום ההתעללות האולטימטיבית בדניאל המסכן? מסתבר שאף אחד מחברי הפורום לא חשב שלהכלא בגוף של אדם זקן העומד למות זו התעללות מספיק מכובדת. עם 0 קולות (או יותר נכון להגיד בלי אף קול) אפשרות זו, מתוך פרק holiday, הגיעה למקום האחרון. שתי ההתעללויות אשר זכו כל אחת לקול אחד (בלבד)- ש`ארי, אישתו האהובה של דניאל, נהרגת ע``י טיאלק, ודניאל נאלץ לחוות מציאות מעוותת אחת לאחר השנייה; דניאל מתמכר למתקן אשר פולט אור בכוכב אותו הוא מבקר, מה שמוביל לכמעט נסיון התאבדות כאשר הוא חוזר לכדור הארץ, והתדרדרות במצבו עד כדי מוות. ובמקום השלישי, מתוך הפרק הבלתי נשכח need - דניאל מתמכר לשימוש בסרקופג והולך ומאבד את חשיבתו הצלולה. לאחר שובו לכדור הארץ חווה דניאל סימפטומי גמילה קשים אשר גורמים לו לאיים על חייו וחיי חבריו. התעללות זו זכתה לשתי קולות. במקום השני, עם שלוש בלבד, הגיעה ההתעללות אשר שינתה את יקום סטארגייט לנצח - לאחר שהוא סופג קרינה ברמה קטלנית, מצבו של דניאל הולך ומדרדר...עד שהוא מת! טוב...מתעלה לצורת קיום אחרת. ואת המקום הראשון חולקות שתי התעללויות אשר אף אדם לא היה רוצה לחוות על בשרו. עם חמש הצבעות לכל אחת, להלן ההתעללויות האולטימטיביות בדניאל ע"פ הצבעת חברי הפורום - דניאל נאלץ לשוב ולחזות במוות של הוריו שוב ושוב ושוב, כאשר אין בידו לעצור זאת; דניאל מאבד את שפיותו, כמעט לחלוטין, ומאושפז במוסד סגור (legacy). ולאחר כל זאת מה עוד נותר להגיד? פלא שהבנאדם עוד שפוי בדעתו! אתם מוזמנים לבקר את הסקר החדש...

kinspirit

New member
ושכחתי להוסיף

שאתם מתבקשים לקחת את הסקר החדש ברוח המבודחת המתאימה לו...בבקשה לא לפתוח מלחמת עולם שלישית כאן בגללו

P e t e r P a n

New member
משעשע ../images/Emo6.gif

דווקא אהבתי את הסקר הזה... כל האנשים במשרד הסתכלו עלי בזמן שצחקתי... {כנראה בגלל העיניים הזוהרות שלי...} אהבתי את הסקר הזה! :)

טים ג

New member
וואי, רודני :

היתי רוצה לראות בו עם זאט כל פעם שהוא עושה משהו מעצבן

Echelon

New member
ברור אבל ברור ש..

מקיי. קרציה מעצבן כזה. נכון שבאטלנטיס הוא קצת יותר תורם והכל, אבל הוא עלוקה מעצבן והפה שלו עקום. בקיצור מקיי :p

kinspirit

New member
אני חייבת להודות

שאפילו לי היה כל כך קשה להחליט במי לירות...ההתלבטות בין קינסי ורודני כמעט שברה אותי. אבל לבסוף הייתי חייבת לבחור בקינסי, רק בגלל שהוא כל כך #^&*@$#^. אילו רק יכלתי לירות בו שלוש פעמים ולא רק פעם אחת

Chakotay

New member
אני בחרתי בקינזי

למרות שהייתי מעדיף לירות בו עם P-90 שלהם :)

[TNT]

New member
היתי מעדיף איזה וולקן למען האמת../images/Emo3.gif

יותר מספק

Chelnak

New member
מארטוף - הטוקרה החבר של ג'ולינאר

(שהיתה בתוך סאם). הוא כבר מת כך שלא יהיה אכפת לו אם תירה בו בזאט... רודני מק'קי הוא מדען מעצבן, שהתחביב שלו הוא להקניט את קרטר בכל פעם שהם נפגשים (אחת הפעמים בהן הוא מופיע הוא בפרק הפתיחה הכפול של העונה ה-6).

למעלה