סקרים!!!

kinspirit

New member
סקרים!!!

סקר השבוע החולף היה "מהי הקלישאה הגדולה ביותר בסטארגייט". עם הצבעה של 24 (!!!) מחברי הפורום, אין ספק כי נושא זה קרוב ללבבות המעריצים... ולהן התוצאות - במקום הרביעי, עם 2 קולות בלבד (8.33%), נמצאות שתי קלישאות - "הצוות מוצא את עצמו נטוש באמצע שום מקום (בדרך כלל בפרק המותח של אמצע או סוף העונה), ובפרק הבא מוצא את דרכו חזרה, תוך חמש דקות" ו"השער בעולמות אחרים תמיד ימצא נטוש ולא ישמר ע"י תושבי המקום (להוציא עולמות בית של הגואלד וכדומה)". במקום השלישי, עם 4 קולות (16.67%) נמצאת הקלישאה אשר אינה נחסכת מכל סדרה - "כאשר הצוות נתפס, הגואלד שתפס אותם תמיד עסוק מדי בלהתפאר מכוחו במקום להרוג אותם. מה שכמובן נותן להם את ההזדמנות (תמיד!) לברוח". במקום השני, עם 7 קולות (29.17%) נמצאת הקלישאה אשר מעלה שאלות אתיות קשות - " "כל" האנושות של כוכבי הלכת שהצוות מבקר מסתכמת בדרך כלל באיזה 40 אנשים בכפר אחד נידח". ובמקום הראשון, עם מספר מכובד של 9 הצבעות (37.5%) נמצאת הקלישאה אשר מטרידה את מנוחת חברי הפורום מאז ומעולם - "באופן מפתיע למדי, כמעט כל התרבויות החדשות אשר הצוות פוגש במסעותיו, לא משנה באיזה כוכב או עד כמה אנשי הכוכב מתקדמים מבחינה טכנולוגית - כולם מדברים אנגלית". תודות לכל המצביעים.. הסקר החדש כבר עלה לאוויר...למה אתם מחכים?!

subatoi

New member
בקשר לסקר החדש-

מי מתנדב לתת שתיים-שלוש מילים על אלה הפחות "פופולריים" (שנדע מי באמת מפחיד אותנו ואת מי סתם הדחקנו)? -אנוביס-זה בלי הפנים, סופעונה 6, שהשתכלל והשיג טכנולוגיות חדשות. זוכר. -אפופיס- הבוס לשעבר של טיאלק, שנתקלנו בו לא מעט (=קרציה). זוכר. -בעל- המנ-מנ-מנ-מניאק שעינה את ג'ק יקירנו בפרק "אביס". זוכר. (אגב, הוא הופיע רק ב"אביס"?) -האת'ור- לא זוכר. (בחורה-כן. חוצמזה? לא זוכר כלום) -אוסיריס-לא זוכר. (כנ"ל) -יו-הסיני-עשה משהו מעניין בחיים שלו? תודות למשיבים.

kinspirit

New member
*מתנדבת*

אוקיי, בוא נראה... בעל (מסכימה בהחלט עם תיאור האופי!) - הוא הופיע גם בפרק שבו דניאל היה תחת מסווה כמשרת של הלורד יו (זה היה לפני אביס כמובן). האתור - האישה עם השיער האדום שניסתה להשתלט על הSGC ועשתה לג'ק חור בבטן (המסכן). אוסיריס - הגואלד שהשתלטה על העמיתה לשעבר של דניאל. לורד יו - הופיע די הרבה האמת. הציגו אותו ככוח די חזק, אבל ככל שזכור לי הוא אף פעם לא הלך ראש בראש נגד כדור הארץ. מספיק טוב?!

subatoi

New member
"העמיתה לשעבר של דניאל"?

וחוצמזה- האת'ור הופיעה רק בפרק הזה (שזכרתי בערך)? פשוט, צריך לעשות מאזן כמה רשע כל אחד, לפני ההחלטה מי הכי מפחיד.

kinspirit

New member
אוף איתך!

שמעת על המושג "חיפוש באינטרנט?!" אוסיריס - כאשר דניאל הלך לביקור שורשים לאחר שהמנטור שלו נפטר, הוא גילה כי אותו מנטור ומי שעבדה אצלו והייתה עמיתה לשעבר של דניאל, גילו כד ישן שזחל של גואלד ישן בו שנים רבות - אוסיריס. רק שהגואלד כבר לא היה בפנים, והתגלה שהגואלד השתלט על העמיתה לשעבר של דניאל (שרה אם אני לא טועה). אחר כך אוסיריס הפכה להיות כלי משחק חשוב במלחמה עם הגואלד כאשר היא הצטרפה לשורות אנוביס. האתור - http://www.gateworld.net/omnipedia/characters/h/hathor.shtml לא לדאוג, אין ספוילרים.

subatoi

New member
העיקר ש*את* לא עצבנית...

למה לחפש בין מיליון אתרי זבל ברשת, באנגלית, ובצורה ש*לא* תמצה לי את כל עלילותיה של דמות מסוימת (בד"כ), אם אני יכול לשאול בפורום, בין ידידים ומכרים, שיודעים את התשובה, יודעים עברית, ושמחים לעזור? לא שאלתי שאלה קטנונית ומטופשת כמו מה השם של הפרק השלישי בעונה החמישית. שאלתי שאלה לגיטימית. לפורום, לסקר, ולחיים בכלל.
ואחד לשנה הבאה:

kinspirit

New member
../images/Emo8.gif

היי, הכל בחיוך כמובן
אני באמת ממליצה מקרב לב על gateworld בתור מאגר מידע בלתי נדלה על סטארגייט. אני לא חושבת שהיה מקרה עד היום שהאתר אכזב אותי מבחינת המידע שחיפשתי. ואין מה לדאוג מבחינת ספוילרים, החדשות שבעמוד הפותח תמיד מוגנות ספויילרים (יש רק כותרת עם שתי שורות שמסבירות את מהות החדשות כך שאנשים יכולים להבין אם זה מספויילר או לא). מבחינת המידע, פשוט צריך לדעת היכן להפסיק לקרוא

[TNT]

New member
אגב kinspirit כל הכבוד על ההתמדה

במציאת סקרים מענינים כל שבוע. קבלי ח.ח.

kinspirit

New member
../images/Emo13.gif

תודה
זאת עבודה יותר קשה משנדמה לאנשים...

elisesss

New member
../images/Emo58.gif לעונות 7-8

בעל מופיע דיי הרבה בעונה 7 ובעונה 8 עיקר המאמצים של ה SGC נגד הגואולד הם כנגדו (תופס את עיקר הכח אחרי נפילתו של אנוביס)

[TNT]

New member
אין ספק שאנוביס הכי מפחיד

ובקשר ליו אני אפילו לא חושב שהוא צריך להיות ברשימה. הוא מפחיד פה מישהו? ההפך הוא אפילו די נחמד (במידה גואלדית כמובן)

kanshoof

New member
לא יודע מה איתכם, אותי הכי הפחידו

המשכפלים...
הפרקים הראשונים איתם היו ממש כמו סרט אימה - כמו שאני אוהב
זוכרים את סיום העונה ה...(לא בקיא במספרים) שריסקו את כל החללית שלהם לכ"א ואז בין השברים צף לו אחד ששרד והולך להשתלט על העולם !!! ואז "המשך יבוא" - לעונה הבאה...

P e t e r P a n

New member
זה היה Nemesis, סוף העונה השלישית

ואחד הפריקם הכי טובים בסדרה אי פעם. בכלל, כל המלחמה במשכפלים היא משמ מגניבה, הם גם הדבר הכי מגניב בכל הסדרה כולה...

deathcaster

New member
../images/Emo58.gif לעונה 8

אם חשבתם שנפטרנו מהמשכפלים טעיתם ובגדול בעונה 8 ס"ג 1 יוצאים לבקש את עזרת האסגארד "להפשיר" את או'ניל אבל המשכפלים הצליחו לפרוץ את "פצצת הקפאת הזמן " מחדשים את מלחמתם באסגארד ו- " FIFTH " לוכד את קארטר שבגדה בו .

למעלה