מממ...
חזי, איש יקר הכותרת מממ... אינה, לא היתה וכנראה גם לא תהיה לעולם ציפצוף על האנשים הנמצאים כאן בפורום. אתה תמיד צריך לעשות את ההפרדה בין הכותרת הנכתבת על ידי פותח השירשור (שואל השאלה) לבין זה שעונה. בעוד שיש חשיבות רבה מאוד בכותרת כאשר מישהו שואל שאלה, כותרת בתשובה - כאשר הכותרת עצמה אינה מכילה או אינה יכולה להכיל את התשובה, היא הרבה פחות קריטית ופחות הכרחית. זאת בעיקר לאור העובדה שכאשר אנשים נכנסים לקרא תשובות לשאלות הם ראשית קוראים את השאלה עצמה ואת התשובה בעקבותיה, לא בגלל כותרת התשובה אלא בגלל התשובה עצמה. על כן, חזי, אם אתה רואה בכתיבתי "מממ..." בתור כותרת לתשובה (הכוללת בדרך כלל יותר ממילה אחת או שתיים) העלבה, ציפצוף או כל דבר פוגע אחר, קבל נא את התנצלותי הכנה, שהרי אין זו הכוונה. עוד יותר מכך, אם זילזול היתה מטרת התשובה, ניסוח הדברים שלי היה אחר לחלוטין והזילזול היה ניכר ממנו. הדברים אינם כאלו כלל. הפורום עצמו, חזי, הינו מקום פתוח לכולם, במסגרת כללי התנהגות שונים המקובלים ברחבי הפורום. לאור העובדה שאני, ורבים אחרים כמותי, תורמים לפורום ועונים על שאלות רבות מאוד, על חשבון הזמן הפרטי שלנו, בלא לקבל תמורה ממשית חומרית בעבור עזרה זו, מן הנימוס הוא שכאשר באים בבקשת עזרה, אשר בדרך כלל אכן מתקבלת, אלו המבקשים עזרה זו לא יבקרו אותה. בכל מקרה, הבחירה החופשית ניתנת לכל אחד ואחד מהגולשים כאן בפורום אשר יכול להחליט בשביל עצמו האם ברצונו לקרא תשובה אשר מתחילה ב"מממ..." או לוותר עליה ולהמתין לתשובה אחרת. אף אחד אינו מוכרח לקרא את תשובותיי, בדיוק כשם שאני אנני מחוייב לענות על אף אחת מהשאלות. בברכה שנאור (ולא שניאור כפי שכתבת).