סקרים רבותיי, סקרים

kinspirit

New member
סקרים רבותיי, סקרים

להלן תוצאות הסקר האחרון - השאלה הייתה "מה לדעתך צריכה להיות הסצינה האחרונה ביותר בסטארגייט (התמונה שעליה ירד המסך)?" אף אחד מחברי הפורום לא חשב שהסצינה הסוגרת צריכה להיות של הSGC במצור, הצוות מבין שאין לו דרך אחרת, חוץ מלהשמיד את כל הידע שצבור בSGC ולקחת כמה שיותר אויבים איתו בדרך (טראגי מדי? איפה חוש הדרמטיות שלכם אנשים?)... או שהכל הסתיים לטובה, הגואלד נוצחו, הג`אפה משוחררים, וסם וג`ק צועדים יד ביד לעבר השקיעה (קיטשי מדי לטעמכם?). האפשרויות 1) צוות SG1 חוגג בביתו של ג`ק, החבר`ה מרימים כוסות לכבוד הנצחון על הגואלד האחרון בגלקסיה. ו-2) הכל הסתיים לטובה, הגואלד נוצחו, הג`אפה משוחררים, ודניאל וג`ק צועדים יד ביד לעבר השקיעה
קיבלו הצבעה אחת כל אחד. שלושה מחברי הפורום נשארו נאמנים לוולטר, יקיר הפורום שלנו, והצביעו לסצינה האחרונה שבה וולטר זוכה לכבוד המגיע לו - הוא מועלה לדרגת גנרל ומקבל את הפיקוד על הSGC. והסצינה שניצחה באופן גורף עם 9 קולות של חברי הפורום - "כל הקצוות נשארים פתוחים - כדור הארץ עדיין ממשיך להלחם בגואלד שמאיימים על הגלקסיה, כאשר צוות SG1 נמצא בחזית המאבק. לאחר חיסולו של גואלד מאיים נוסף, הצוות מבין כי המלחמה לעולם לא תגמר. הם משוחחים על הנושא, ג`ק זורק הערה מחוכמת לאוויר, והחבר`ה מחייכים." מה שאומר ככל הנראה שאנחנו מעדיפים לדעת שבסופו של דבר הכל נשאר כשהיה ושהצוות ממשיך את מעלליו, אפילו אם לנו לא יוצא לראות אותם
והסקר של השבוע - מכירים את השאלה המעצבנת הזו "את מי אתה אוהב יותר, את אמא או את אבא?" וובכן, שאלת השבוע היא בסגנון. שאלה שבה תאלצו להסתכל טוב טוב לתוך נפשותיכם ולהתמודד עם השאלה - על איזו דמות בסטארגייט (מצוות SG1) הייתם מוכנים לוותר?

P e t e r P a n

New member
דניאל וג'ק הם בהחלט זוג נחמד... ../images/Emo8.gif

ובקשר לשאלת הסקר החדש.... מה פתאום?! על מי כבר אפשר לוותר בסדרה הזו?!

טים ג

New member
../images/Emo46.gif איזה מין דבר זה../images/Emo35.gif

אני מסרב בתוקף להשתתף בסקר הזה

טים ג

New member
שכחתי ואני מוסיף:

אני מחרים את הסקר הזה
מי מצטרף לחרם

kinspirit

New member
אוי קדימה חבר'ה

זאת בדיוק הייתה הכוונה
ידעתי שהסקר הזה יעלה את התגובות האלה, אבל קדימה - זאת בסך הכל הצבעה... בהסטוריה של הסדרה כבר קרה מצב שבו אחת הדמויות המרכזיות עזבו אותה לעונה, וכולנו היינו צריכים להתמודד עם התוצאה. אתם לא יכולים להגיד שלא עברה בראשכם המחשבה, לפחות פעם אחת, שבמקרה ויגידו לכם שאתם חייבים לוותר על אחת הדמויות - במי תבחרו. אני יודעת שזו הצבעה קשה, וקשה להתמודד עם התשובה...אבל קדימה...זה בדיוק העניין

טים ג

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo70.gifחרם ../images/Emo70.gif ג'פה קרי ../images/Emo70.gif

kinspirit
. הלוואי ויפול עליך האטאק
אני מה-זה כועס אליך. מה נתן לך את המחשבה לסקר המיותר הזה
אני מוכן לענות על הסקר אם תוסיפי עוד אפשרות חמישית : "אף אחד". אבל עד אז, אני לא עונה לסקר, אני מעדיף לשחק מחבואים עם ה-NOX. תתביישו 6 האנשים שענו על הסקר.

Hakarpad

New member
תחרימו תחרימו...

רק תדאגו שבסופו של הסקר דניאל ג'קסון יצא

kinspirit

New member
*דגל לבן*

א. אני מתנצלת בפני כל מי שנפגע מהסקר, תאמינו לי שלא זאת הייתה כוונתי. ב. אני משאירה את הסקר כפי שהוא, מהסיבה הפשוטה שאני עדיין חושבת שזאת שאלה רלוונטית, ולכל אדם יש תמיד את הזכות שלא לענות. ג. אני אשתדל לפצות אתכם בשבוע הבא

Hakarpad

New member
וכמו שאמר פייר ברנרד

Stargate SG1 is way better without Dr. Daniel Jackson

kinspirit

New member
אוקיי, לכל המתנגדים

כל מי שלא רוצה להצביע לאיזו דמות ניתנת לוויתור - אנא שרשרו איזה דמות לדעתכם, בשום פנים ואופן, אסור להוציא מהסדרה (מצוות SG1 המקורי כמובן).

טים ג

New member
איזו רעה את ../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

את כמו עובדת סוציאלית שמנסה לברר אצל מי מהורים להשאיר את הילד: בסקר שאלת את מי אנו שונאים, את אבא או את אמא, ועכשיו את שואלית את מי אנו אוהבים יותר את אמא או את אבא. אני אוהב את שתהם (4 במקרה שלנו) באותה מידה, למרות חסרונותהם ויתרונותהם. אני לא הולך לענות על שאלות פרובוקטיביות מהסוג הזה

kinspirit

New member
בשיא הרצינות

אני מוחה על השוואה. אם זה נועד להצחיק, זה ממש לא מצחיק, ואם זה ברצינות - צר לי להגיד שאין לך כבוד למקצוע העבודה הסוציאלית. אני ממליצה לך לעבור את שלושת השנים שאני עברתי, ואז נראה אותך מדבר על המקצוע בצורה כזאת. כפי שאמרתי - מי שלא רוצה לענות - שלא יענה! kinspirit *המעוצבנת, ובצדק*

P e t e r P a n

New member
זה באמת היה לא במקום

ולמרות שגם אני מוחה כנגד בסקר, אני מסכים עם קינספיריט- מי שלא רוצה לא חייב להשתתף בסקר! אבל באמת לא חייבים להיות עד כדי כך מגעילים... מדובר בסקר בסך הכל....

P e t e r P a n

New member
מה נראה לי מגעיל?!

הכינוי עובדת סויציאלית והעקשנות שלך שזה סקר מיותר וחזרת על כמה וכמה פעמים... טוב, אולי זה לא היה מגעיל במובן של מגעיל, אבל זה בהחלט היה קצת מיותר לדעתי. גם אני מתנגד לסקר הזה וחושב שבוא קצת מיותר, אבל אני בטוח שהיה רעיון ומחשבה מאחורי הסקר הזה ולכן, אני בוטח ב-100% במנהלי הפורום על שהחליטו לבחור בסקר הזה.... לא חייבים להסכים לכל דבר שמנהלי הפורום מחליטים לעשות, נכון?!

טים ג

New member
לא התכוונתי לכלום

זה לא נועד להצחיק, חוש הומור שלי זוועה אז אני גם לא מנסה.זהו רק "משל" שהיגיע לי לראש ע"מ להסביר לך את ה"נמשל". למרות שאני מבין שהגנה הכי טובה היא התקפה, אל תתקיפי אותי בהמלצות לעבור קורסים למיניהם. לא אני זה שהמצאתי את הסקר כזה, שעורר תגובה שלילית מכמה חברי ה-784.

למעלה