סקרים רבותיי סקרים

ז י ק ו

New member
סקרים רבותיי סקרים

סיכום הסקר הבודק איך אתם אוהבים את הסקס שלכם: 24% אוהבים סקס ורסטילי והדדי 16% אוהבים סקס רך, אוהב ומתחשב על מצעי משי ורודים 12% בקטע של סקס קצר וחפוז של לדפוק, לגמור וללכת 08% מעדיפים סקס רומנטי של לפחות 5 שעות לאור נרות וקטורת 08% בקטע של סקס אלים עם בגדי עור וסאדו, אזיקים בצירוף שוט 08% בסקס בשליטה של אדון ועבד עם עונשים והשפלות 04% בסקס קינקי של השתנות, יריקות וסטירות 04% בכלל הנזירה מארי..
הסקר החדש (תודה לארי) תופעת Bareback .. כנסו ותבחרו..

Billy Eliot

New member
לגבי הסקר החדש

ממליץ שאחריו מני נפרסם כאן את כל הדברים אודות מין בטוח. זה שאנחנו מעלים סקר כזה יכול לתת לגיטימציה לחלק מהאנשים לכך שסקס לא מוגן הוא טוב וכדאי. בכל מקרה
אין לעשות סקס שאיננו בטוח לעולם. את כל זה תוכלו להבין בהתבוננות בפורום לחיות עם איידס ואני מניח שמנהל הפורום מודע אף הוא לעניין זה ולא היה ממליץ לאף אחד לקיים יחסי מין אנאליים ללא קונדום . שיהיה לכולנו יום נפלא. ימות מי שיחשוב אפילו לעשות איתי סקס ללא קונדום!

ז י ק ו

New member
קובי קובי

פורום נועד לדיונים והעלאת נושאים לשיחה הסקר הזה ושאר הסקרים מועלים כדי לראות מה אנחנו חושבים בנושאים מסויימים. בהחלט אתה צודק שתמיד עדיף מין בטוח ותמיד כדאי סקס עם קונדום אבל בנינו.. בסוף כל אחד יעשה מה שנוח לו ומה שהוא הכי אוהב. ובניגוד אליך, אני לא חושב שסקרים נותנים לגיטימציה למישהו לעשות משהו..

Billy Eliot

New member
מני מותק כל אחד יעשה מה שבא לא אבלל

אם מה שהוא עושה יכול להזיק לו - אז חשוב שהוא ידע! וכאן זה עוד מקום שלנו אולי להקדיש כאן פינה על סקס בטוח. מה אתה אומר? אני אכתוב... אתה תצרף לפורום.

aya_bsf

New member
איזה מתחשב והגיוני אתה!!!../images/Emo140.gif

רוצה גם לעשות סקס מוגן איתךךךךךךךךךךךךךך

אליקו27

New member
צודק בטח צודק

כפרע את צריכה לשים את כולך בקונדום כשאת עושה סקס שלא יברחו לך גם קצת שטויות באמצע המשגל

וואי

באמת יש תופעה כזאת? תופעה ממש דבילית ואני לא מאמין שיש כאלה שמוכנים להזדיין בלי קונדום למרות שהסקר מראה שכן יש כאלה שעושים את זה. זה מסוכן מאד אז שמרו על עצמכם בנושא הזה.

Jony Jerusalem

New member
איידס

מילה קשה שכנראה לא כולם מבינים את מהותה. כן, מסתבר אצלכם בפורום שאמנם יש מודעות, אבל יש כאלה שעדיין חושבים שבלי "מעיל" זה טוב, זה טוב ברגע הראשון, אבל מה אחר כך, ? אחר כך בוכים. ומה עוד עושים....אז באים לחפש את ג'וני בפורום לחיות עם איידס. חברים, קנדום זה לא משחק, זה חובה. מספיק עם השטוויות של סקס בלי קנדום ההנאה היא רגעית אבל התוצאה היא איומה. נכון, שזה נראה מוזר אבל החיים שלי עם איידס הפכו להיות טובים יותר למרבה האירוניה אבל למרות הכל, אני מוותר על זה עכשיו. אז, הסקר שלכם אם לא יראה 90 אחוז של סקס בטוח אז סימן שמצבכם עגום. קנדום זה חובה ולא זכות או רשות. אתם מוזמנים גם להכנס ולקבל מידע באתר שבניתי על איידס "לחיות עם איידס" ג'וני מנהל פורום איידס ולחיות עם איידס

Billy Eliot

New member
כל הכבוד ג'וני ותודה ../images/Emo13.gif

אלו המילים שניסיתי לומר כאן. אני באמת חושב שאין מקום לסקר כזה שיכול אצל אנשים מסויימים לתת לגיטימציה (מתנצל מני) פשוט צריך להזכיר לכולם שקונדום זה באמת לא משחק. עצוב לראות שיש אנשים שלא משתמשים בקונדום, ועוד בסטוץ!!!! הרי אתם לא מכירים את הבנאדם, אז מאיפה לכם לדעת אם הוא חולה איידס? חולי איידס בהרבה מקרים לא נראים חולים בכלל ועל כך יעיד ג'וני. התרופות היום תורמות לשיפור באורח החיים כך שחולים או נשאי איידס לא נראים חולים! ראו הוזהרתם! חובה להשתמש בקונדום.

ז י ק ו

New member
סליחה..

אני לא נותן לגיטימציה לתופעה הזאת רק העליתי את הנושא שנשוחח עליו אי אפשר לקבור כל דבר כמו בת יענה בחול צריך לדבר על זה - ועל חשיבות וסכנות התופעה משום מה יצרתי מצב שאני בעד התופעה ~ אבל אני בהחלט לא

Billy Eliot

New member
לא אמרתי שאתה בעד התופעה

טוב נו עזוב לא משנה.. אני בכלל בהלם מהמצב הזה. מצטער אם ככה הצגתי את זה. אני בטוח שאתה לא בעד תופעה כזאת. אבל בכל מקרה עצם כך שזה מפורסם זה יכול לתת לגיטימציה לחלק מהאנשים שזה כן אפשרי. מקווה שלא אגיע בחיים למצב כזה. אין כזה דבר בלי קונדום! בחיים לא! מצטער מני אם זה ככה יצא. אני בטוח שאתה לא בעד תופעה כזאת.

ז י ק ו

New member
../images/Emo13.gif

אני תמיד פונה לכולם שיעלו נושאים לשיחה וסקרים ועד שמישהו העלה נושא שכזה אנחנו מסרסרים אותו (ואותי) אז העלינו משהו לשוחח עליו, אבל אין פה שעורי בית של לנסות ולחזור עם תשובה. שמחנו לשמוע מה כל אחד חושב, ורובם חושבים אותו דבר, וזה הכל לעשות מזה סלט ולהוציא דברים מהקשרים שאני בעד העיניין - זה כבר תופעה אחרת בפני עצמה

למעלה