סקרים.. סקרים... סקרים...

Woogyman

New member
סקרים.. סקרים... סקרים...

אוקיי, טופיק סקרים - מי שרוצה להוסיף עוד מוזמן להוסיף, אבל נסו לשמור על זה מסודר.
העבודה המועדפת של כל אחות (תבחרו את העבודה שהכי אהבתם אצל כל אחות)- פייפר: "רעידת אדמה" / P3 פרו: באקלנד / צילום פיבי: נוותר.. :) אצל פייפר הכי אהבתי את P3 מן הסתם. הוא יותר מתאים לה מהמסעדה ויותר נחמד לראות את האחיות שם, למרות שהמסעדה הביאה הרבה סצינות פייפר מצחיקות (כשהיא עצבנית על הבוס שלה, או נלחצת). אצל פרו דווקא אהבתי יותר את באקלנד. ככל שהסדרה התקדמה פרו הפכה להיות דומה מדי לפיבי בהתנהגות, ולא אהבתי את זה. זה יותר יפה כשלכל אחות יש אופי משלה. אני לא אומר שפרו צריכה להמשיך להיות לחוצה כמו שהיא הייתה בעונה הראשונה, אבל לא אהבתי שהיא השתחררה יותר מדי. לדעתי העבודה בבאקלנד יותר מתאימה לדמות שלה, אפילו אם לצלם זה חלום שלה.
האפקט הכי אהוב - - הכוח של פייג´ (במיוחד החזרת כדורי אנרגיה) - הקפאת זמן - כדורי אנרגיה - כדורי אש (מכל הסוגים) - פליים אאוט (במיוחד מפרק 20 והלאה בעונה הרביעית) - אורבינג אם שכחתי משהו, אתם מוזמנים. האפקט האהוב עליי הוא דווקא אורבינג שחור, שלא מופיע ברשימה. אהבתי אותו מאוד, במיוחד את זה ב121. הוא נגטיב מוחלט של האורבינג הרגיל, מעורבב גם עם עשן שחור וממש רואים כדורים שחורים מרחפים באוויר. זה יפה. אם אתם מוסיפים סקרים, נסו להימנע מסקרים קיטשים ורגילים כמו "זוג הכי אהוב", "האחות האהובה", "הכוח האהוב" וכאלה. שאלו על זה מיליון פעם. תנסו לחשוב מקורי.

HuGo Hell

New member
אתם משוגעים!! אני רק קם הפורום מוצף

רגע אז לשים כול מיני סקרים? אוו קיי ~איזה עונה הכי טובה/מוצלחת?~ עונה ראשונה (האפלה והקסומה} העונה השנייה. (שהבנות נראות ניפלאות, והיא מושלמת|) עונה שלישית (שפיבי סמרטוט). זהו עונה רביעית לא נחשבת =/

Woogyman

New member
הרביעית!

העונה הכי טובה שהסדרה ראתה. אבל אם לא רביעית, אז ראשונה, אחר כך שניה ואז שלישית. למרות שהפרק האהוב עליי בכל הסדרה (יש עוד מישהו שלא יודע מה הוא?) נמצא בשלישית, אני אוהב אותה הכי פחות.

Woogyman

New member
יש לי עוד אחד -

הקרב האהוב ביותר - אני לא אתן אפשרויות כי יש המון. פשוט תבחרו. אוקיי, אני חושב שהקרב של פרו עם טרקין ב320 (החבר ההוא של בלתאזור, כשפייפר בטעות העיפה את הארון על פרו). אם לא זה, אז הקרב של פרו עם הקומנדו ב322. אני מת על פרו כשהיא מרביצה. אני גם אוהב את הבעיטה שפיבי מורידה לשד מ413 תוך כדי ריחוף. זאת בעיטה ממש מרשימה.

F A Q

New member
אחד הקרבות שהכי אהבתי

היה שאמת´ היה בתוך פרו... הוא היה ממש יפה!

HuGo Hell

New member
אני הכי אהבתי את..

312 שפרו ופיבי נלחמות.. וואוו.. וגם את הסצנה של פרו נילחמת באמפת´.. {אפילו פייפר ופיבי היו המומות}

charmedmen

New member
הוגו אפשר להוריד ממך את הפרק כי אני

לא מוצא אותו באיימיש

Woogyman

New member
פרו נלחמת באמפת´ היה ממש לא מציאותי

לא יודע, הוא פשוט לא נראה קרב מציאותי. היא אף פעם לא נלחמה ככה. הרגשות אמורים לחזק את הכוחות הקסומים שלה, לא ללמד אותה להילחם כמו ברוס לי.

F A Q

New member
לא שאלת אם הקרב היה מציאותי,

שאלת אם הוא היה יפה, וזה אחד הקרבות היפים שהיו בסדרה!

Ophel McNeil

New member
הוא לא היה יפה,

כי הם לא היו יכולים לעשות אותו יותר ממוחשב גם אם פרו הייתה מצויירת.

F A Q

New member
"על טעם ועל ריח, אין להתווכח"!!!

זאת דעתי האישית, לא חייבתי אתכם לחשוב ככה נכון?! אז את לא יכולה להגיד שהוא לא יפה...

Ophel McNeil

New member
תתפלא.

הוא לא יפה. רואה? אמרתי. (עזוב, אני במתקפת עצבים נוראית, ומאוד מאוד קרובה לפרוש מהפורום הזה).

Ophel McNeil

New member
ספוילרים בלתי מסומנים,

שכבר מעכו גורמים לי לתכנן את הודעת העזיבה שלי.... (כן, אני עד כדי כך משועממת).

Adrienne

New member
גם את עכשיו? אולי תפסיקו עם זה??

אתם לא מפחידים אף אחד!

Ophel McNeil

New member
אם הייתי מנסה להפחיד אותך,

איתמר מאמי, היית עכשיו רועד ליד המיטה של ההורים שלך. אל תייחס לי כוונות שלא קיימות אצלי, תודה.

Woogyman

New member
הוא היה יפה.

גם התפאורה של אתם-יודעים-מה ב422 הייתה יפה. ממוחשבת, אבל יפה. אם זה היה משחק מחשב, אני בטוח שהקרב הזה והתפאורה היו מתקבלים בברכה. כשזאת סדרה שאמורה לשקף מציאות ולהיראות מציאותית, זה לא ממש מתחבר.

למעלה