סקרים? מי אמר סקרים?

kinspirit

New member
סקרים? מי אמר סקרים?

כפי שהובטח, סקר חדש עולה היום לפורום, והכל לכבוד האחד באפריל. אבל לפני שנרוץ לסקר החדש - צריך קודם לסכם את הישן... ובכן, שאלת השבוע החולף הייתה "לאיזה כיוון אתם חושבים שהאנושות תתקדם? היכן נהיה מבחינה טכנולוגית בעוד כמה עשרות שנים?" הצביעו והביעו דעתם 19 מחברי הפורום, ולהלן התוצאות - במקום האחרון, עם קול 1 בלבד, הגיעו הקדמונים. מה? אתם לא חושבים שיש לנו את הפוטנציאל?
במקום השלישי, עם 3 קולות, הגיעו האסגארד. אכן, אין מה להתווכח עם האבולוציה... במקום השני, עם 5 קולות, הגיעו הטולאנים. מי לא רוצה לעבור דרך קירות? שירים יד גבוה. ובמקום הראשון...10 מחברי הפורום מאמינים כי האנושות כמעט ותהרוס את עצמה והכל יחזור להיות כפי שהיה לפני אלפי שנים. או במילים אחרות - כולנו נהיה כמו החברים מאבידוס (מי יודע, אולי אז איזו משלחת מעולם אחר תגיע לבקר אותנו ונגלה שאנחנו בעצם צאצאים שלהם). ובנימה אופטימית זו
- רוצו להצביע לסקר החדש.

kinspirit

New member
אופסי

שכחתי לציין שהסקר החדש נוצר ע"י subatoi שלנו... ועם תרומה קטנה ממני

kinspirit

New member
שבת אלינו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שבת ממש קבוע, או רק לסוף השבוע?
ואת תמיד יכולה להגיד כאן לפני כולם מה היית בוחרת באותם סקרים שפיספסת

Chelnak

New member
עוד לא על בסיס קבוע...

רק לסוף השבוע. אני מסיימת את הטירונות ביום חמישי הקרוב, ואחר-כך - עדין אין לי מושג אם אהיה בבית כל יום... בסקרים שפספסתי - הייתי בוחרת להתחפש לאיש צוות SG-1 (
), ובכמו הטולאן, אני מניחה.

nzkiwi

New member
בזמן הבא פתחת ת'הודעה עם ציוד מלא

נראה לי שאת עדיין יכולה להכנס ולהצביע בסקרים שפספת (אני עשיתי את זה בזמנו)... מז'ה? לא הקראת זמנים?! אין בעיה תעשי את זה שוב מהתחלה... זוז!

Chelnak

New member
../images/Emo6.gif

אפשר באמת, אבל כבר אין טעם, לא? חמש שניות...

nzkiwi

New member
נראה לך? נראה לך שאת צוחקת?

תני לי 20 (אם אפשר שני חמישיות ועשר אחד) חוץ מזה תמיד סופרים את קולות החיילים בשלב מאוחר יותר...

למעלה