סקרון =]

אין בעיה!!../images/Emo9.gif

אבל בחייך!בואי נחליף תפקידים בשביל המבחן בסוציולוגיה

nemo the great

New member
אוווו משו מטריד!! ../images/Emo19.gif

אמממ אני פשוט לא יכולח
.. את יכולה פשוט להודיע לי אם יש לך עצירות או לא? .. כי עשית אייקון
כזה.. ו... *בוכה כמו תינוק גוווועעעע* מטריד או לא הא?

may0rw

New member
אינטנסיב קר טוב מאד אפילו אבל

אין להשוואות אותו לאסקפולוג'י למשל

Infinity AL

New member
אמממ...

אני לא ממש אוהבת את שניהם..אבל בעקרון אני כ"כ שונאת את ג'סטין שעדיף את רובי[אני מקווה שהכוונה לרובי וויליאמס כן?] יש לו שירים קצת יותר עמוקים ולא שטחיים ומפגרים כמו של ג'סטין, ויש לו קול נורמלי לא כמו ג'סטין. וחוצמזה אטרניטי שלו זה שיר מדהים

nemo the great

New member
בסקרוניישן אה? חעחע../images/Emo19.gif

שמעי... לכל בנאדם יש את השירים שהוא אוהב.. את כלי הנגינה שהוא אוהב.. זה לא מי זמר יותר טוב.. שתדעי לך מיושק'ה שלזמרים יש רק קול יפה אבל הם לא אלה שמחברים את השיר.. ומוציאים את המילים מהלב... פשוט שאלי את חזי... אני אישית חולה אבל חולה על כינור!! זה הכלי שיכול הכי לשמח אותי והכי לדכא אותי!!.. ולא בשירים מזרחיים.. לדוגמא בשיר hurt ממש ממש בסוף יש איזה יבבה קצרה של כינור ונגמר השיר זה הקטע הכי אהוב עליי בשיר!.. אממ למי שאוהב משחקי מחשב.. במקס פיין בין שלב לשלב שמסופר על הבנאדם ועל הצרות שלו יש ברקע של הדיבורים שלו אקורד מהמם של כינור שפשוט אין אין לי מילים לתאר... אני בכיתי פעם ראשונה שבאמת קראתי את הסיפור תוך כדי משחק עליו... אמממ זה מבוסס על סיפור אמיתי.. וזה מאודד נגע לליבי הסיפור חיים של מקס.. ובסוף איזה מישו חיבר עליו שיר עם כינורות באנגלית ואני נשפך מבכי איזה מרגש זה היה עכשיו פחות אבל פעם ראשונה.. ולדוגמא יש את הקלטת לילדים "דיג דיג דוג" אז יש את השיר "לדור היה כינור" חחח וזה שיר כזה משמח!.. כינור יכול לצחוק חחחחחחח אף אחד לא יבין אותי חחחח

Infinity AL

New member
שיואו דרור מאיפה נחתת../images/Emo6.gif

הילדה שואלת על רובי וג'סטין ואתה מספר לה על כינור? חחחחחח

nemo the great

New member
אז מההההה.. ../images/Emo19.gif

מה יש? קצת פירוט... חחחחח מה אני שיטחי.ץ1.!?!? לחחח

Infinity AL

New member
פירוט פירוט..

אבל בתכלס על השאלה שלה לגבי רובי וג'סטין לא ענית... או שכן ופספסתי[עימך הסליחה
]

nemo the great

New member
צודקת ../images/Emo7.gif ../images/Emo19.gif

אני לא עינייני נו נו נו לי!! בלעעע.. ! אז ככה.. רובי וויליאמס הישן אני אוהב אתם יודעים אנג'לס ואטרניטי מזכירים לי את החברה שהייתה לי ואת הידידות נפש שאבדו לי
ג'סטין לפי דעתי הוא טיפה סוטה האמת.. {ראה קליפ קריי מי א ריבר] השירים שלו יפים והלחן מצויין אבל שוב זה לא הוא רשם את המילים זה מישו או מישי אחר/ת ואותו/ה אני אוהב מביניישן?... לדוגמא מיי לאב מככב אצלי כרגע על המדיה פלייר... זה שיר מהמם אבל שוב זה לא שלו.. ושוב התפלספתי!! חחח אין על כינור!!!!!!!

Berliner star

New member
חחחח בסקורישיון.. חחח

אני מבינה אותך בקטע שכל אחד והטעם שלו.. אבל בתכלס.. מי שר יותר יפה.. ואגב... אצל רובי.. הוא מחבר את המילים ולפעמים גם את המוזיקה.. יש שירים שהוא כותב לבד את המילים ויש שירים שעוזרים לו.. רק שלאחרונה הוא התחיל לחדש.. חבל .. ולרובי יש כינורות בשירים.. חחחחחחחחחחחח

nemo the great

New member
וואלה? רובי? חח ../images/Emo19.gif

לפי דעתי גם השם שלו זה רוביניו רק הכינוי הוא רובי.. אממ בשירים אנג'לס ואטרניטי מרגשים אותי לא יודע אם יש שם כינורות אבל באטרניטי יש את הרוגע העצוב הזה... חחח..

Berliner star

New member
רוצה את השם

המלא והאמתי של מר רובי וויליאמס?
קבל- רובי וויליאמס הוא לא אחר מרוברט פיטר מקסימיליאן וויליאמס
(שם ארוך.. האא?..
) וגל.. שוב תודה על סיפוק המידע הזה..
ואם כבר גל.. מה היא דעתך בנושא הסקר? =]

../images/Emo121.gifדרור? כינורות לא מנגנים

אקורדים, רק אם זה כמה ביחד (למשל בתזמורת). ואגב כינורות, תשמעו אלג'יר חבר'ה, זה אחד השילובים הכי טובים של רוק עם כינור, מדהים לגמרי!

nemo the great

New member
שלח משוווו ../images/Emo19.gif

אופס חחח אתה יודע מה אני מתכוון נכון? כאילו אותה נגינה!
.. יאללה איזה בור מוזיקלי אני!
:-S... מזה אלג'יר?! תשלח לי אותו איכשו.. כןן כמו ששמעתי שילוב של אופרה ורוק ומייד הרגשתי מחבת בראש מאמא שלי באמצע שישי!!
... זה היה טוב.. וטוב שהיה..
{ואין לי עצירות} ..

פימקי

New member
בקטע של זמר השנה -

ללא ספק ג'סטין והזכייה גם מוצדקת :) רובי של פעם היה יותר מעניין לדעתי... ומי שר יותר יפה? וואלה שניהם בסדר. לא יודעת.

lover boy6

New member
רובי וויליאמס !!!!!!!!!!!!!

אין ספק אחד הזמרים הטובים בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!11

Osher191

New member
רררר לוידעת. שניהם מעולים../images/Emo99.gif

כאילו.. ג'סטין? אז הוא שווה. ורוקד מדהים. והשירים שלו ממכרים. ורובי..מי היה מאמין שהוא יצא מלהקת בנים בריטית קיטשית? הוא פשוט מלך

למעלה