סקרון..=)

keeeren

New member
סקרון..=)

די טיפשי אבל עניין אותי לדעת את מי אתם מעדיפים פייטון או ברוק? אני אישית מתה על ברוק היא ממש מתוקה ויפהפייה אמיתית...

laila22

New member
אני ממש מתלבטת...

מצד אחד אני הרבה יותר מזדהה עם האופי של פייטון, ומצד שני ברוק באמת ממש מתוקה! זה קשה.

iKilledKenny

New member
פייטון

בגלל שהיא נורא מורכבת כזו ומעניינת.. אני אוהבת גם את ברוק אבל את פייטון יותר.. גם השחקנית שמשחקת אותה אותה די מדהימה.. לא היה לה נסיון במשחק בכלל לפני הסדרה..גם לא היו לה הרבה הזדמנויות להכויח את עצמה בעונה הראשונה..אבל אני בטוחה שכולכם זוכרים את פרק חמש.

iKilledKenny

New member
יום השנה

או ליתר דיוק שבוע( למוות של אמא של פייטון...הפרק ההוא שהיא נסעה באורות האדומים

*superstar*

New member
ברוק.

For Eternity

New member
פייטון!!! ../images/Emo15.gif../images/Emo34.gif

בלי לחשוב על זה פעמיים אפילו!!! ברוק מעצבנת אותיייי ולא יודעת פייטון כזאת מושלמת מדהימה כזאת! והיא שחקנית ממש טובה... הרבה יותר טובה לפי דעתי מברוק!!! והיא ולוקאס ח-י-י-ב-י-ם להיות ביחד!

noy13pour

New member
לדעתי לא.........

לוקאס וברוק מתאימים הרבה היותר ............... פייטון מתאימה לג'ייק..יש ביניהם כימיה

AVriL AddiCt

New member
לפי דעתי פייטון בהרבה הרבה יותר

מתאימה ללוקאס מברוק, ברוק מעצבנת, בין לוקאס לברוק לא היה קשר ריגשי כזה כמו שיש בין לוקאס ופייטון,הם מתאימים אחד לשני

iKilledKenny

New member
אני מסכימה בקשר לג'ייק ../images/Emo3.gif

אבל לברוק מגיע מישהו הרבה יותר טוב מלוקאס

MaStIk BaZoOkA

New member
דילמה =/

אממ....פייטון יותר מגוונת ...ובאמת לשחקנית יש כשרון משחק ממש טוב.. (ראיתי שהזכירו את הפרק עם הרמזורים...).. ברוק היא שטותניקית כזאת..חח..רק בגללה לוקאס עשה קעקוע .. ולא יודעת=/ פייטון לדעתי יותר טובה מברוק..

MaStIk BaZoOkA

New member
דילמה =/

אממ....פייטון יותר מגוונת ...ובאמת לשחקנית יש כשרון משחק ממש טוב.. (ראיתי שהזכירו את הפרק עם הרמזורים...).. ברוק היא שטותניקית כזאת..חח..רק בגללה לוקאס עשה קעקוע .. ולא יודעת=/ פייטון לדעתי יותר טובה מברוק..

MaStIk BaZoOkA

New member
תפוז טיפש..שלח פעמיים=/

בלעע שונאת שכתוב שיש בעיה ולא נשלח שבעצם כן נשלח=/

למעלה