סקרון

מממ..

אני חושבת שהרבה שמחה, כי זה כיף לחגוג:))
נקודת ציון חשובה.. כל יומולדת זה פליאה מחדש של-"וואי, אני כבר בת __" גדילה.. פאק, תאמינו לי שאני לא קולטת שעוד חצי שנה אני בת 18

חברים!!! כיף לחגוג עם אנשים שאוהבים

אי אפשר לחגוג לבד......! שמחה היא לא שמחה אם אתה לא משתף בא אחרים!

wednesday2

New member
אכזבה

כל שנה אני מחכה להרבה ושום דבר לא מצליח לענות לציפיות שלי... כן אני יודעת.. לצפות למעט לקוות להרבה.. לא מצליחה ליישם!!

Superchen

New member
יום מוזר

מצפים ליותר מדי ושום דבר מיוחד לא קורה, קצת חשבון נפש, אבל גם נורא כיף שכל התשומת לב מרוכזת בך...

fresh mishmesh

New member
אושר../images/Emo70.gif

אני אישית ממש אוהבת... גם יש הרבה בלונים וזה... זה נורא נורא כיף
אבל השנה בטח תהיה לי יומולדת הרוסה... למחרת יש בגרות בספרות... בעעע...

miki barrr

New member
עוד ארבעה ימים!!!

אממ..זה אכן יום מוזר,כי מצפים להיות מאושרים סתם ככה,ולא תמיד זה בא...אבל מקווה שהשנה ייצא בטוב..למרות הלחץ(של ההפקות-בגרויות עוד שבוע.). שיהיה לכולם פה שבוע טוב..(ויומולדת שמייח לי).

heaven is here

New member
יום נהדר ../images/Emo9.gif

חולה על יום הולדת, שכולם אומרים מזל טוב מתנות וכל הבולשיט :)))

*superstar*

New member
יומולדת, חגיגה נחמדת..../images/Emo65.gif

חוץ מהמתנות? לא יודעת. יום. אמא שלי נזכרת איך היא סבלה בלידה שלי. יום כזה נו.. לא יודעת.

OpticalIllusion

New member
אושר. נקודה.

אין יותר כיף מלראות את כל החברים שלך, באותו מקום, בשבילך, לאירוע אחד שקורה רק פעם בשנה ... זה משהו שבאמת זוכרים ... ואם זה כבר עלה ... יש לי יומהולדת עוד פחות מחודשיים
18 AT LAST .... ו.. כולכם מוזמנים

MoOsHoN17

New member
סתם יום מעפן

אני לא מבין את העיקרון המטופש שבימי הולדת למה לחגוג שהקץ מתקרב בעוד שנה?! למה???

moriai

New member
יומולדת זה......

הדבר כמעט הכי משמח אצלי!!! אני פשוט חולה על היומולדת שלי.לא יודעת למה,אבל אני פשוט אוהבת שכולם זוכרים ואומרים לי מזל טוב. רק חבל שאחרי חודש כולם מתחילים להיות גדולים ממני בשנה......

painapple

New member
יום הולדת..

הופ הופ טרללה גדלתי בשנה. לרוב יש את דיכאון טרום יומולדת של "עוד שנה מבוזבזת עברה חלפה לה", אבל אחרי זה זה.. כמו מעבר. לשלב אחר. בעיקר בגילאים מסויימים. נחמד כזה, לרוב.

Stillwater

New member
במיקרה...

היום יש לי יום הולדת לפי התאריך העברי! ימי הולדת זה סתם יום נאחס שמראה לנו אך הזמן עובר ואנחנו מזדקנים!

למעלה