סקרון

SHoooKoLaTa

New member
סקרון

האם אתם מרוצים מזוכה? נמקו למה? למד דווקא לה מגיע?

SHoooKoLaTa

New member
אממ..

אני ד מרוצה מהזוכה המלכה המתוקה בקיצור המושלמת- נינט!! היא ממש שרה טוב וה"צעקות" שלה עם הקול הגבוה יוצאות מושלם! כל כך מגיע לה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14מתן

New member
לדעתי לא הגיע לה...

לדעתי הגיע הרבה יותר לשירי ושהיה יותר פירסום לנינט בתקשורת וזה עזר לה אממממ יש לי עוד סיבה אבל אתם תגידו שזה שטויות, למרות שזה ממש נכון ו...לא משנה

aYaLoLy

New member
מה הסיבה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

בכל מקרה... לדעתי מורן היה צריך לזכות
.. אבל אם חושבים על זה אחרת... עדיף שהוא לא זכה.. ככה הוא יכול לעשות את המוזיקה שלו בלי כל המסחור של "היי אתה זכית בכוכב נולד.. בוא ניתן לך לעשות פרסומת לסלקום ואחרי זה גם לשוקו קרלו..." אבל ם אתם שואלם למי יש הכי הרבה כישרון זה - מורן!! ובשלישיה שירי היתה צריכה לזכות.. או נינט.. ת'אמת עוד לא החלטתי

ליעדון

New member
מתלהבים כאן מהמילה "מסחור" אה?

כלומר, כשנינט תוציא סינגל חדש וילווי לו גם קליפ, אני מניח שיהיו פה הדים נוראיים של המילה הזו. אולי תסתמו ותקשיבו למוזיקה? מה כואב לכם בנשמה אם סאבלימינל עשה פרסומת לשוקו הזה? עולם המוזיקה בנוי מכמה דברים, להזכירכם: מיצירה אומנותית, וכן, מכסף. משינה מכרו מאות אלפי עותקים מאלבומיהם, יש להם ים כסף. אוי, הם התמסחרו. פתאטי. נ.ב. צאו מזה, נינט זכתה.

justinet

New member
אמממ אני אוהבת את נינט...אבל...

מגיע לשירי הרבה יותר...היא שרה יותר יפה והיא גם רוקדת והיא נראת מהמם... ולפי דעתי הגיע למורן לעלות לגמר במקום שי הזה....

Golden apple

New member
ליעדון, אולי תשתוק פעם ותפסיק

לחשוב שאתה מעל כולם.. ומרשה לעצמך להעביר ביקורת על ההודעות של כולם.

Golden apple

New member
עוד לא ראיתי הודעה שלך שאפשר להכניס

אותה להגדרה של "נחמד".. אתה מעצבן לאללה

Golden apple

New member
הוא מעצבן כי עוד לא ראיתי הודעה אחת

שלו שהוא לא קטל דעות של אנשים.. יש משהו בהודעות שלו שמזלזל, ואני אדם ששונא שאנשים מזלזלים באחרים. (אני בדיוק ההפך תן לי לפרגן לאנשים כול היום
9

ליעדון

New member
מוזר....

תמיד חשבתי שאני נחמד מידי. אבל בכל זאת כדי לשבור לך את המיתוס עלי הנה:
אני אוהב את אור, אני ואור לנצח

Golden apple

New member
דבר אחד יש לי לומר לשירי עם כול

אהבה שלי אליה.. מה קורה איתי? לי קוראים פלפלת...וזאת כפינה-כפית קטנה של פלא! הביטו מה עשתה לי כפית הפלא!..אני כל כך קטנה...לכל אני מוכנההה! אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה! והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה...אבל אצלי בסוף הכל קורה רק לטובה! זה מזל, כל יום קורה לי איזה פלא..פלא מסוכן ונהדר! אנשים אומרים עליי מה עם פלפת?..יש בה יש בה משהו מוזר! בסוד ספרי לי כפית פלאים שלי, למה רק לי?..למה למה רק לי???? אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה! והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה...מזל שהכל קורה רק לטו-בה!

מסכימה עם כל מילה בקשר ל"מסחור"!

וחוץ מזה אני מרוצה שנינט זכתה פשוט מאוד כי יש לה קול מדהים! חוצמזה שהאישיות שלה כובשת. לפי דעתי שירי מתאמצת לשיר ובכלל, פשוט אין לה את מה שיש לנינט. חוץ מנינט מורן גמליאל וכברה היו מוכשרים מאוד. מה שטוב הוא שמורן יכול להצליח עכשיו גם לבד לדעתי ולכברה יש לבנתיים את הפרוייקט של עידן רייכל שזה גם משהו.

למעלה