סקרון

../images/Emo45.gif אבל זה תלוי..

מסחור מאסיבי כמו שעשו להארי פוטר, נניח (גרביים של הארי פוטר, קלסרים של הארי פוטר, משקפי-הארי-פוטר, עטיפות לתפוחי אדמה עם סמל של הארי פוטר, וכו') מעיד על זלזול מסוים בקוראים.. למרות שזה לא מונע מהם לקרוא אותו. אבל עכשיו פתאום יש טרנד של מעריצי סאבלימינאל (ואני לא כזאת) להגיד "עכשיו אני כבר לא מעריץ של סאבלימינאל כי הוא מפרסם שוקו!! איזה לא מגניב וילדותי הוא!! בואו נעריץ את אוונסנס". מה הקשר?! אם אתה מעריץ זמר מסוים, המסחור שלו לא אמור להזיז לך במיוחד, אלא אם כן זה משפיע על המוזיקה שלו.. ואם כן- זה עצוב מאוד. כנ"ל לגבי נינט. גם אם היא תפרסם את מכונת הכביסה של שירי מימון - זה לא משנה את המוזיקה שלה או משהו כזה.. לא צריך להעריץ זמרים לפי המסחור שלהם.

תיקון:

לא צריך להעריץ זמרים לפי המסחור שלהם = לא צריך להפסיק להעריץ זמרים לפי המסחור\אי המסחור שלהם.

REBELDE 16

New member
כןן מאוד!!!!!! אין כמו נינט!

למה? מהרגע הראשון שראיתי אותה בטולויזיה..באודישן שלה..שהיא שרה "ילד אסור ילד מותר" אמרתי היא מנצחת ואין מצב שלא.. למרות שמאוד חששתי בגלל שירי...כי גם מאוד טובה ומוכשרת... אבל באמת אין כמו נינט.........!!!!!!!!!!!

m G m

New member
בדיוק ככה גם אני../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

על ההתחלה אהבתי אותה. היא היתה הפייבוריטית שלי והייתי בטוחה ב-100 אחוז שהיא תזכה.......אפילו התערבתי עם כמה אנשים

LeAnNe

New member
אני מרוצה../images/Emo76.gif

יש לה קול טוב וגם אישיות טובה.. כמובן שהייתי שמחה יותר אם בוריס היה זוכה, אבל היא גם הייתה ברשימת הפייבוריט שלי..

Golden apple

New member
נינט ../images/Emo99.gif היא אחלה!

נינט ה מלכה

נינט היא אחלה../images/Emo45.gif

כל מה שאני הולכת לכתוב כאן זו דעתי בלבד אז אתם מתבקשים לא להרוג אותי עם דעתכם שונה משלי...
לדעתי לנינט הגיע לזכות
כי פשוט יש לה קול של מלאך, יש לה עוצמה
שמרתקת את מי שמקשיב לה, בקיצור היא הדבר הבא
שירי היא גם כן אחלה, ממש טובה, יפה וחמודה...אבל אין לה את העוצמה של נינט, לדעתי בגלל זה היא לא זכתה, בלי שום קשר לדעתי הקול של נינט יותר יפה
אבל זו רק דעתי
שי הוא טוב, אבל לא היה לו סיכוי מול שירי ונינט, יש לו קול שיצא לו מזה בעתיד משו, עכשיו יש לו עדיין קול של מתבגר...

למעלה