סקרון:

Houndour

New member
סקרון:

איזה פרק לפי דעתכם היה הכי: 1. מותח 2. מצחיק 3. נוסטלגי 4. חמוד 5. מפתיע 6. עצוב אם אין אתם זוכר שם הפרק, אפשר לתאר בקצרה מה הלך שם...

moon flower

New member
הנה:

1) לך מערבה מיאו צעיר (X_X ההגיון שוב מאיים לעזוב) 2) הרוח ממיידן-פיק 3) פוקימון אני בוחר בך(?) 4) האחים איווי (*.*) 5) השרף הנכסף (אני לא מאמינה שאש תפס הרקרוס X_X) 6) עמק הצ'אריזארדים (צ'אריזרד עזבבב! *פורצת בבכי* קול פנימי: אנא אנשים חביבים פנו לפסיכיאטר הקרוב אליכם והזמינו לה תור)

Houndour

New member
תשובותיי:

1. הפרק הראשון שבו אש פגש את בליין (גו מגמר!) 2. מנהרת האוניקסים (ג'יגליפאף!) והפרק עם המטוס והנוקטוול (ג'יגליפאף!) 3. הרוח ממיידן פיק (גגגגגגגגגגגגגגסטלי!) 4. פארק הפוקימונים הענקיים (כל מילה מיותרת) 5. הונטר מול קדאברה 6. בלבזאור שגריר של רצון טוב, שנמעך תחת הסלע כמו זבוב ביום בהיר ואז עשו פלשבקים כמו מעיין טקס אבל על פוקימון שלא מת!!

אני

הפרק שבוא אש נלחם נגד דרגונייט באיי תפוז ממממממ לא יודע זה כבר קשה:\ בכל אחד יש משהו מצחיק נוסטלגי הפרק שפיקצו ואש נפגשו פיירסט טיים חמוד הפרק עם פסיידק וכאבי הראש שלו בפעם הראשונה מפתיע מממממ הפרק שהמנהיג מכון נכנע לאש למרות שהוא עמד לנצח עצוב שצאריזרד הלך:\

למעלה