סקרון..

Gohan

New member
סקרון..

איזה אנימות אחרות, אם בכלל, אתם רואים? אני, לדוגמא, רואה גם X, נארוטו, אנג´ליק לייר, ויש לי עוד כמה אנימות בהמתנה
ואתם?

Brolly

New member
אממממ...

נארוטו,אזומנגה דאיו, דרגון בול ג´י טי, איקס טי וי והרשימה ממשיכה גם לא מזמן סיימתי את נאדסיקו והאק סיין... ^_^

Son Gohan

New member
לא ממש רואה.....

אבל יש לי כמה בהמתנה שפשוט אין לי זמן לראות אותן!!!

יש לכם המלצה על איזה אנים ממש טוב?

כי יש כל כך הרבה אני לא יודע מה לראות ראיתי את הסדרה של סטריט פייטר זה היה די טוב, אני רואה יו-גי-הו עם חבר, והתחלתי ממש עכשיו להוריד X(יש לכם מקום עם פרקים כי בקאזה יש רק עם גודל ממש גדול!) אז יש לכם המלצה?

Piccolo

New member
יש פורום שלם אחר בשביל זה :O

אבל אם כבר הזכרתם את זה (
), אז שמת לב שבסידרה של סטריט פייטר רואים בכל מיני קטעים כזה את אקומה בצורה נסתרת כזו סטייל - איפה אפי?

haunter

New member
איפה אתם רואים את כל הסדרות האלה??

היחיד שראיתי חוץ מדרגוןבול זי זה פוקימון, אם זה אנימה

haunter

New member
בעצם גם

את החתולים הסמוראים, אם זה אנימה ועוד תכנית דבילית אחת שהיתה בערוץ 6 (אם זו אנימה)

ash 1

New member
מה אם דיג´ימון?

ואנימות רציניות אפשר להוריד רק מהאינטרנט כי לא משדרים אותם בארץ

Gohan

New member
יוגי או?

ווא, זה כזה פאנסרביס..אבל אם אתה אוהב את זה, שיהיה לך לבריאות. X רולז!!! באיזה פרק אתה?

Prophet

New member
אני התחלתי לראות לפני כמה ימים...

|קוד|RANMA½ זה שולט !

Larik

New member
ME ME ME ME!!!!

Hellsing Experiments Lane Neon Genesis FL CL - הכי אהוב עלי וקאובוי ביבופ שאני רואה דרך ביפ... ולמרות שאמרו לי שזה יפה זה לא משתווה לHELLSING

Gohan

New member
פששש

הלסינג סיימתי, זה שולט!! את אווה גם סיימתי, וגם זה שולט. על Experiments Lane שמעתי, זה נורא עמוק. קאובוי ביבופ גם לא ראיתי ממש, אבל זה אכן יפה.

Masenko

New member
FL CL ? ../images/Emo3.gif

ממש לא הבנתי את הסדרה הזאת !!! בעצם לא נראה לי שגם ניסיתי להבין ...איך אני לא סובל את הקטעים שהסדרה הופכת למנגה.... בקשר לשאלה , אני ראיתי טריגן (סדרה מעולה), קאובוי ביבופ , FL CL(פיורי קיורי) המוזרה המון פרקים ראשונים של סדרות וכמובן את דרגון בול זי...

ash 1

New member
איך קטעים יכולים להפוך למנגה???

מנגה זה קומיקס

Brolly

New member
אה, פורי קורי...../images/Emo58.gif

הפסיכית עם השיער הורוד והטוסטוס(אני לא זוכר את השם שלה), מחפשת איזשהו רובוט אגדתי ברחבי הגלקסיה גיבור הסדרה, ילד קטן(גם את השם שלו אני לא זוכר), הוא ילד שסובל מתסמונת פורי קורי, הם יכול להעביר עצמים דרך הראש בלי ידיעתו, בד"כ אלה רובוטים ענקיים בסדרה בעצם הפסיכית ראתה שהילד יכול להעביר רובוטים אז היא קצת גרמה כל הזמן שייצאו לו דברים מהראש עד שבסוף יצא הרובוט האגדתי הזה ואז הילד שיחרר את הרובוט מהגוף שלו ואז הרובוט עף לכוכב לכת מרוחק אחר זה לפחות מה שאני הבנתי ללאריק- אמרת שאתה אוהב סדרות קצרות נכון? יש לי 2 להמליץ לך- האנד מייד מאי וקאנדידייט פור גודס... 2 סדרות די יפות וקצרות, כל אחת 13 פרקים או פחות יש גם את איי מיי מי אבל לא הספקתי לראות את הפרק הראשון אז אני לא יכול להחליט...

G0nz0

New member
אמ...

Witch hunter Robin Naruto Spiral Wolf´s Rain Rockman EXE Digimon Frontier Get Backers Finished: Love Hina Trigun Eva Chobits

למעלה