סקרון...

guitar lan

New member
סקרון...

האם לדעתכם יש ליהודים סיכוי להצליח בלוס אנג´לס או בניו יורק, כמו שכתוב בכתבה למטה?? הם ישתלבו שם?? נ.ב לג´קי חולמת על שמיים: את זאת שעלתה ל הבמה והתחבקה עם טיטי בסיטיהול?

guitar lan

New member
עוד מישהו???

גן לדעתי הם לא יצליחו... אבל לפחות זה ישאיר אותם בארץ

Superunknown1

New member
המוזיקה שלהם נורא קליטה,

ואני חושב שאני יכול בקלות לראות אותם מרצדים להם פה ושם באמטיוי. אבל.. הם ישראלים. והאיכות לא משהו, יחסית ללהקות שבאות באמת מאירופה וארצות הברית. והמוזיקה בערברית. אני לא יודע עד כמה זה יקלוט שם. אבל להיטים קצבים וקליטים כמו עוד ארון אחד ו-אלה יכנסו בקלות ל-טופ 20 שלהם. אולי

DEATHRUCTION

New member
שטויות! יש לבארה"ב מבחר כזה של להקו

ת והיהודים לא יגיעו להם לברכיים@

S h i R l e y

New member
אמנם פה בארץ...

היהודים נחשבים לאחד הלהקות הטובות של הרוק הישראלי אבל זה אשלייה לחשוב שזה יהיה ככה בחו"ל... כמו שDEATHRUCTION אמר , יש המון להקות הרבה יותר טובות מהיהודים בחו"ל ואני אפילו לא חושבת שיהיהודים יעמדו בחוסר ההצלחה שהם יחוו בחו"ל אז עדיף שלא יעשו את זה בכלל...

DEATHRUCTION

New member
אבל כמו כל להקה שמצליחה בארץ הם

ינסו את מזלם בחו"ל! אף פעם לא שמעתי את השירים באנגלית שלהם אבל אמרו לי שהם לא משהו! חוץ מזה שהסגנון שלהם יכול לפגוע בהם!

S h i R l e y

New member
השירים באנגלית באמת לא כל כך...

מוצלחים! הם טובים יחסית לשירים שיש בארץ אבל בחו"ל יסתכלו עליהם כחסרי טעם. בקשר ללהקות ישראליות שנוסעות לחו"ל... הרבה מנסים את זה... מוניקה סקס למשל עזבו את הארץ לתקופה וחיו בארה"ב... הם אמנם לא הגיעו לתודעה של ערוצי מוזיקה אבל הם הופיעו שם בפאבים נחמדים , הקליטו שם כמה שירים ונהנו... זה כנראה ניסיון שכל להקה חייבת לעצמה...

DEATHRUCTION

New member
שטויות! יש לבארה"ב מבחר כזה של להקו

ת והיהודים לא יגיעו להם לברכיים@

אממממ......../images/Emo4.gif...../images/Emo45.gif

אמ אביב גפה הצליח בחו"ל (פולינ) אז למה שהיהודימ לא יצליחו ב-L.A או N.Y (אינ לי כוח לירשומ תשמות..
... קואק... אממ אני הולכת להופעה של היהודימ במטרוק אנשימ.. ויכול להיות שאני יקליט...
אזזזז אני כבר יודיע לכמ.. בהביי וליל טופ

DEATHRUCTION

New member
הצליח? הייתה לו שם הופעה אחת!

ושוב... למה שמישהו ילך להופעה של היהודים אם או יכול רק לבחור ללכת או לאירון מידיין מטאליקה או לאיזה להקת ניו מטאל? יש להם מבחר כזה גדול של להקות שהם ד"א בהרבה יותר יצרתיות ו/או יודעים להגיע הרבה יותר טוב לקהל מאשר היהודים!

למעלה